Zaza, imi pare rau. De la fornetti am patit-o si noi odata, eu si Alex. Doar ca noi am vomat bine-bine si probabil ca am eliminat toxinele. Nu mai cumpar fornetti in veci! 5 ml Aerius mi se pare putin. Eu ii dadeam lui Alex 10 ml seara. Poti incerca si cu Zyrtec. Oricum, e musai sa te vada un doctor! Multa sanatate!
|
Felicitariiii, Dana! Ma bucur enorm pentru tine, draga mea! Esti o persoana deosebita si meriti tot binele din lume! Felicitari!
|
Alyna, asa sa faceti. Cuptorul cu microunde e super! Pup sa treaca supararea...iar daca nu ai unde gati, te invit cu placere la mine. Vorbesc serios!
|
Adriana, cum sunteti? Multa, multa sanatate!
|
Va doresc tuturor numai si numai bine si multa sanatate! Mariana, sa te bucuri de fetita ta, toata viata! La Multi Ani fericiti si impliniti!
|
Cat mai putina durere iti doresc, draga mea! Sa se termine totul cat mai repede, cu bine!
|
Roxxy, capul sus! Va fi bine! E foarte important sa-l incurajezi pe sot in aceste momente. Mult succes si multa sanatate!
|
Imi permit sa copiez aici mesajul Adrianei de la " exista viata dupa moarte" :
"Frumos... superb ... extraordinare argumente, pro si contra. Nu pot decat sa va felicit pentru ca credeti cu tarie (chiar daca unele credeti in ceva, altele in altceva, altele deloc)... Este foarte important sa ai o parere si sa ti-o sustii cu argumente in fata tuturor.
Ce nu este insa prea frumos... este ca .. de la o discutie generala s-a ajuns la atac la persoana si asta nu imi place deloc. Nu vreau sa tin partea nimanui, caci asta e rolul meu, sa fiu impartiala, insa o sa va rog sa ne mentinem parerile, dar fara alte atacuri la persoana.
Fiecare e liber sa aiba o parere, parere care poate sa difere de a celorlalti, totul este sa si-o exprime fara a-i jigni pe ceilalti, care nu sunt de aceeasi parere."
Anabella, topicul nu exista pentru audienta ( ca nu suntem intr-o competitie...cel putin asa gandesc eu), ci mi se pare o adevarata provocare pentru cei care stiu sa sustina o polemica, fara sa se simta atacati, jigniti. Fiecare poate invata ceva de aici, chiar daca ideile noastre nu coincid. Fiecare e liber sa-si exprime parerea pentru ca e un forum liber, cu discutii diverse. Nimeni nu are voie sa inchida gura celuilalt...asa cum s-a incercat. Intrebarile vaninei mi se par absolut normale, pertinente...sunt intrebari pe care mi le pun si eu si...poate fiecare dintre noi si le-a pus macar o data in viata. Altfel, as crede ca ne place sa traim in ignoranta. Nu m-am gandit niciodata ca participand la un subiect controversat pe acest forum, voi strica "audienta" cuiva. Admir deseori diversele creatii de la "lucru de mana", admir copiii inteligenti ale memembrelor acestui forum, admir fetele inteligente de aici si nici macar o data nu mi-am pus problema ca cineva s-ar simti eclipsat de vreun subiect anume de pe forum. Daca exista un Dumnezeu, atunci El si-ar dori sa traim in pace cu linistea aferenta acesteia, nu blamand orice persoana care-si pune intrebari legate de existenta noastra.
|
Adriana, multa sanatate intregii familii!
|
Irinuca wrote:scuza-ma dar sincer am crezut ca glumesti! plus ca El scris cu caps ... imi suna a comparatie cu Dumnezeu mai degraba decat ceva real. dar nu pot decat sa ma bucur ca ti-ai gasit un sot care sa te marcheze atat de tare. eu impreuna cu al meu EL chiar am crezut ca glumesti si chiar ne-am distrat. scuze inca o data
Era doar un raspuns romantic, Irina. Nimic amuzant, parerea mea. Sotul meu reprezinta viata mea si e cat se poate de real acest lucru. Familia mea reprezinta cel mai valoros lucru pe care-l am ( si cu care ma mandresc)...iar fara ea eu as fi cenusa. Nu era nevoie de scuze...doar ca am fost bulversata de acest emoticon si mie nu mi s-a parut sa fi postat ceva ilar.
|