Profil: Laura Mihaela
Despre
Utilizator: Laura Mihaela
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, June 21, 2019
Ultima vizita: Monday, November 25, 2019 10:52 PM
Numarul de postari: 62
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Postat: Monday, August 19, 2019 2:12 PM
Fetelor simt ca inebunesc! Vineri am fost la eco sa vedem ce fac foliculii mei,erau bine merci,erau in crestere usoara 13,14,15 si endometru de 5...doctorita mi-a spus sa mai continuii stimularea cu cate 50 unitati de gonal...azi am revenit la eco sa vedem ce fac frumosii,sa fac ovitrelle pentru spargere si sa programam inseminarea,cand ce sa vezi?surpriza,2 foliculi frumosi de 19,endometru de 7,7 si un folicul care se sparsese plans deci am ovulat in cursul zilei de ieri asa ca adio inseminare. Pana luna viitoare iar pauza!plans
Postat: Tuesday, August 13, 2019 5:46 PM
Kissnicol wrote:
Buna fetelor eu nu am mai scris de ceva vreme pe aici..am tot fost ocupata si un deces in familie din pacate tatal meu s a dus intr un loc mai linistit de putin timp:( felicitari fetelor ce au ramas gravidute si putere multa celor ce inca "muncesc" pentru a se indeplini dorinta...ei bine la mn..dupa calendar am o zi intarziere sau azi ar fi trebuit sa mi vina..dar nu apare..am dureri de sani la atingere de o saptamana..de 2 zile m am cam lasat de fumat cu plasturi intradevar..asa ca pofta de a manca mai mult nu pot zice ca ar fi un semn..deobicei cand am scris aici au aparut si uratii..acum mai astept 2 3 zile si bag un test daca nu apar va pupicesc

Condoleante!!! Sper din suflet sa vii cu un test pozitiv!!
Postat: Tuesday, August 13, 2019 10:32 AM
Buna fetelor! Ieri am foat la eco,a6a zi de stimulare. Se pare ca totul merge bine,am 3 foliculi care cresc,2 de 12mm si unu de 13mm,endometru este de 5,44. Trebuie sa mai continui cu stimularea pana vineri si apoi sa hotaram ziua inseminarii. Ma simt putin balonata de la cresterea in volum a ovarelor! Doctoria mi-a recomandat un regim proteic dar batoanele alea sunt oribile la gust.Sper ca de data asta sa fie totul bine pana la capat,inca nu am reusit sa trec peste sarcina pierduta si mi-e teama sa nu se repete povestea. Va pup si sper sa avem si noi cat mai repede bebelusii mult doriti! pupici
Postat: Sunday, August 11, 2019 1:05 PM
AndreV wrote:
Fetelor, oare vad bine? Dupa 3 ani si 1 avort menstrual am din nou test de sarcina pozitiv?

Felicitari!!! Sarcina usoara computerlove
Postat: Wednesday, August 7, 2019 6:38 PM
Buna fetelor! Revin si eu. Mi-a venit ciclonu,am fost la control si de azi incep stimularea cu gonal f. Sper ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa pot face iui daca stimularea merge cum trebuie. Imi este foarte teama sa nu se repete povestea cu sarcina oprita in evolutie dar sper si vreau sa cred ca luna asta va fi bine.va pup Cheek Kiss
Postat: Friday, July 19, 2019 10:51 PM
Aleahim wrote:

Asa o sa facBuddy1

Concediu placut. Si eu sunt de parere sa incerci o stimulare mai usoara pentru inceput si abia dupa sa te orientezi spre altceva. Dar sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna cand vei reveni din concediu cu forte noi!!! Te pup si te imbratisez Cheek Kiss
Postat: Friday, July 19, 2019 10:30 PM
carlita wrote:

Multumesc pentru raspuns! Acum l-am citit si m-ai pus pe ganduri; si eu am dureri la menstra ...uff cu ceva ani in urma aveam crampe 1 zi, acum ma doare burta si 2 zile si chiar si in a 3-a zi dimineata iau un calmant.
Septul ala nu se vede la eco?

La mine nu s-a vazut la eco nimic. Timp de 3 ani am mers din medic in medic si niciunu nu l-a vazut. Abia la operatie mi l-a descoperit. Asa aveam si eu dureri cate 3 zile,luam calmante cu pumnul. De cand mi-a eliminat septul am scapat de dureri. Nu stiu cand vine menstra nu stiu cand se termina.
Postat: Thursday, July 18, 2019 8:51 PM
Aleahim wrote:

Miha, imi pare tare rau. Oare nu se poate sa nu fi scazut de fapt de tot de la sarcina anterioara?
Ma gandesc si ca prea usor ai ramas in doua luni consecutiv, avad ovare micropolichistice.
Eu cred ca e si asta o posibilitate

Imi pare rau Miha de pierderea suferita dar Aleahim s-ar putea sa aiba dreptate,mie abia dupa o luna mi-a ajuns beta la 0 dupa ce am pierdut sarcina. Doctorita mea,dupa ce am pierdut sarcina,mi-a spus sa repet beta pana am rezultatul la 0 si apoi sa ma pregatesc pentru urmatoarea sarcina. Timp de o luna de la pierderea sarcinii beta a scazut foarte usor si testele inca imi ieseau pozitive.
Postat: Wednesday, July 17, 2019 7:01 PM
carlita wrote:
Laura Mihaela, am vazut ca ai intrebat de mutatii, eu nu prea le am cu trombofilia, dar cred ca nu e motiv de ingrijorare. Poate ai mai spus dar eu nu mai tin minte... cand ai facut laparoscopia? Ce aderente si sept ti-a eliminat? Am citit in semnatura si ma intereseaza subiectul...cand ai timp, poate imi dai cateva detalii. Buddy1

Buna! Laparascopia am facut-o anul trecut pe 20 iunie. Aveam dureri foarte mari la menstruatie,o menstruatie foarte dereglata si scazuta cantitativ si medicul mi-a recomandat laparascopia pentru a vedea daca am endometrioza,din fericire nu am endometrioza dar in schimb a gasit niste aderente in fundul de sac Douglas si un sept uterin longitudinal de 2 cm. Aderentele au fost eliminate atunci iar la 2 luni am facut histero pentru eliminarea de sept. De cand mi s-au eliminat aderentele si septul nu mai am dureri la menstruatie si s-a reglat cantitativ,eu am si ovare mocropolichistice si ca sa imi vina lunar menstra trebuie sa iau siofor(pastile pentru diabet). Din cate am inteles septul provoaca avortul spontan. Eu nu am reusit sa raman insarcinata decat dupa un an de la interventie si nu pe cale naturala ci prin Iui si sarcina s-a oprit din evolutie la 4 saptamani.
Postat: Wednesday, July 17, 2019 6:30 PM
Marga22 wrote:
Buna fetelor... Din pacate beta de azi este 9.26 plans asta este, mergem mai departe ?i ne pregatim pt cei 3 embrionasi ramasi

Imi pare rau Marga. Fi puternica,cu siguranta data viitoare va fi bine!