Profil: Lau02
Despre
Utilizator: Lau02
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, November 5, 2018
Ultima vizita: Friday, November 16, 2018 10:52 PM
Numarul de postari: 18
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 48
Postat: Tuesday, November 13, 2018 10:27 PM
Alle.p wrote:
De ce nu o faci la Premiere, daca tot e gratuita pana la sfarsitul anului?

Sincer, eu o sa nasc la Premiere. Dr Tudorut este gine a mea, ea imi urmareste sarcina. Banuiesc ca mi ar fi spus si mie ceva sau o sa mi spuna cand mergem, habar n am dar oricum, o sa intreb eu daca chiar nh mi spune nimika. Gossip
Postat: Tuesday, November 13, 2018 10:24 PM
Alle.p wrote:
Va fi bineDistanceKiss pe 21 ai spus ca mergi?

Cheek Kiss iubita, eu merg pe 21 Cheek Kiss
Ai tinut tu minte bine de ceba de 21, sunt eu ras
Suntem la o saptamana diferenta , Bella .
Sarcina usoara va doresc din inima si sa venim cu vesti bune toate Hands
campfire
Subiect: Clubul aspirantelor - 68
Postat: Sunday, November 11, 2018 12:46 AM
carlita wrote:
Numai vesti rele citesc azi... NuImiPasa Poate or compensa cele bune candva...
Nici eu n-am vesti grozave: fix in perioada fertila mi-a iesit un herpes si am pus pe pauza bebelitul. pale

Cheek Kiss Buddy1 imi pare rau iubita!
Herpes ? Unde anume? Ca eu sunt experta cu herpesul.... de la orice imj iese, daca beau dupa cineva sau daca mi se pare mie vapaharul nu e bine spalat sau alte chestii..... toate mentale cred hohot
Scrumul de tigare, dar sa mergi la baie inainte de aplicare ....pt ca faci pe tine la cat pisca....ras
P.s. imi aduc aminte si n ziua de azi, cum mi a iesit un herpes in maxim 2 ore,poate ii prea milt spus 2 ore,
Eram la sefa mea acasa, in 2004, ea era chinezoaica si o invatam engleza. Barbatul ei, facea de mancare si....fiind la masa cu caietele, ma intorc dpre chiuveta si era ceva ce se misca intr un scurgator de paste.....niste melci....saracii ....inca miscau din antele lor .....ras
Nici 2 ore si herpesul si a facut aparitia.... mental totusi.....hohot
Asta este campfire
Postat: Saturday, November 10, 2018 8:38 PM
valicutza wrote:

Creste puiul...Si miscaceste de zor..
Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie. Asta e tot ce conteaza si sa reusesc sa il nasc la termen cu bine.

Sarcina usoara in continuare.
Asa ersm si noo, n am vrut sa stim ce ii, sanatos/ sanatoasa sa fie si mama pe langa el/ea, asta ii tot ce conteaza.
Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita Blushing sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea .....NuImiPasa
Si la mine , zilele astea simt ca are parca ora de gimnastica sic problema e ca si la ore tarzii, 23 , isi incepe acrobatiile Hilar Sigur ii un semn bun asta si de acuma incolo va fi si mai multa activitate ...Lol
Sarcina usoara in continuare tuturor.
Cheek Kiss Bella
DistanceKiss Alle.p
Postat: Saturday, November 10, 2018 8:25 PM
Adina Mariana wrote:
Te inteleg perfect cum te simti.Am trecut si trec si eu prin asta.La inceput spuneam ca eu sigur injectii nu o sa imi pot face niciodata.Apoi mi-am dat seama ca injectiile trec dar ce ma fac cu banii?dau 3000 lei pe luna.1100 iui,800 lei menopurul,siringile si acele.In ziua 2,6,8,10 eco si analize hormonale alte 500 lei.Drumul pana la Iasi 400 lei,apoi cazarea si ce mancan pe acolo 2 zile.Nu mai vorbesc de psihicul meu,ca imi iau si eu ft.greu liber de la lucru,noroc ca am o colega care este intelegatoare si imi face tura si eu io fac inapoi cand spune ea,sotul la fel isi ia liber si mai greu ca mine.Cand nu fac iui fac alte investigatii si am alte cheltuieli si nu pot sa pun deoparte nici cum.Noi ne-am mutat de un an dar suntem in acelasi stadiu adica apartamentul nemobilat deoarece am spus ca bebe e mai important si avem vreme de mobilat dupa ce raman.Am ajuns sa nu am nici bebe si nici casa mobilata desi spuneam ca sigur va veni bebe repede.Si cum spui tu,cu cat investighezi mai mult,cu atat apar alte probleme,alte ganduri,alti bani,si pur si simplu toti banii si toate planurile tale se naruie si se duc doar pt.asta sperand ca poate luna asta va fii totusi cu noroc.Mai si obosesti ca esti si tu un om,este greu.Eu am vb.cu sotul meu si acum incercam sa ne detasam cat mai mult dar cum am putea cand doar acolo ne este gandul,si trebuie sa fac injectiile mereu la ora aceea zilnic,sa merg la eco,la analize,sa scriu la medic etc...luna asta mai suntem in focuri si daca nu...vreau sa am sarbatori linistite,fericite si ma apuc sa strang bani de fiv.Ma ingrozeste gandul dar ce pot sa fac?eu nu mai am rabdare sa stau sa sper intr-o minune.Le felicit pe fetele care pot dar eu deja am ajuns la capatul puterilor.Asa ca in februarie-martie sunt fonduri si depun dosarul pt.fiv..pana atunci tot strang banuti.Daca nu reusesc la acel fiv anul urmator nu mai fac absolut nimic.Imi fac casuca si vedem din urm.an ce va mai fi.Scumpa mea nu iti pierde sperante,ai incredere ca va fii bine.Sa ai distractie placuta la botez,macar acolo nu te gandi la probleme.Stiu ca e greu,si eu am locuit cu cumnata in casa cand era graviduta si am vazut prin ce momente frumoase trecea cu sarcina,eu numa nu ramaneam,apoi botezul nepotelului,apoi ziua lui cand a facut 1 anisor si eu tot in acest stadiu suntpale te pup si imbratisez.Sunt alaturi de tine.Poate nu e o luna pierduta si iti cresc mai tarziu foliculiicoeur

Cheek Kiss iubita, capul sus , sigur se va intampla cand va asteptati mai putin, cum a fost si n cazul nostru. Decide Altcineva cand ii momentul ca sa devenim parinti chiar daca noi facem tot ce ne sta in putere. Sincer, in luna iunie, cand chiar ma pregateam sa plec in Italia la ziuala principessa mea- nepotica mea , aia mare, care a facut 10 anisori, tot calculam eu perioada fertila si .... nu mai pusca nicicum ...pt ca eu chiar nu mai eram langa al meu, ca sa putem bebeli ....si uite ca S a intamplat minunea AngelNot
Stiu ca e greu, si eu am trecut prin faze se astea, chiar daca nu am spus exact prin ce treceam eu in momentele alea cand vedeam ca tot nu reusim si ....nu de alta dar anii trec oricum. Singura sau ultima varianta era sa ma las sa mi faca laparoscopia aia sau Fiv ul .... si stiind ca amandoua costa foarte multi bani si eu neavsnd asigurare medicala in Romania .....(am realizat ca si daca o si si daca nu, tot la privat ajungi, si macar speri sa fi tratat altfel ...)
Inclusiv , al meu, logodnicul meu, cand a fost intrebat de cum i s a parut vestea ca va fi tatic .... sincer, a spus o Clar, nu se mai astepta Blushing
Se intampla cand te astepti mai putin- pot sa confirm asta eu Blushing
Pffffuuuuu
Ppfffffuuuuuuu
Pppfffffuuuuuuu - un pic de prafulet de la bobita mea care are activitate crescuta Blushing
La cat mai multe teste pozitive majoreta majoreta majoreta
Postat: Friday, November 9, 2018 11:09 PM
Ib34 wrote:
La mine inca nu au ajuns rezultatele LA beta, dar am facut acum alt test...
E ce cred si eu?!

Bravoo Bravoo Bravoo
Felicitari !!!
dance newclap hainoroc
Postat: Friday, November 9, 2018 11:07 PM
carlita wrote:

Eeee, macar la tine sa se pozitiveze ... si tot as fi bucuroasa. Cheek Kiss

Si la tine Carlita si la Flore pt ca deja aveti vechime nu gluma .....
Ppppfffffuuuuu
Ppppfffffuuuuu
Ppppfffffuuuuu
Un pic de prafulet de la bobita mea, care a devenit mai activa Love si dimineata , si seara .... aseara ....nu ma lasa sa adorm hohot
Haideti cu II liniute cat mai multe pt ca sunt locuri libere destule la gravidutze Cheek Kiss
Adina Adinutza DistanceKiss
campfire
Postat: Thursday, November 8, 2018 10:32 PM
MaryPoppins wrote:

Haha, hai ca vine politia alaptarii si aici :)))

Glumesc, am zis doar sa-ti spun ca Adina Branici tine cursuri despre alaptare la Ambasada, in 22 si 28 noiembrie. Daca te intereseaza gasesti detalii pe pagina New Life, ca ea colaboreaza cu Mariana Ciupa. Sper ca e de folos, daca nu ignore :)))

Cheek Kiss multumim Mary, o sa incerc sa ma interesez cum pot sa ajung ras
Pe 21, avem programarea la gine si printre altele, o sa vorbim si detaliile referitoare la nasterea in apa...
Cum sunteti voi? Cheek Kiss
Postat: Thursday, November 8, 2018 10:29 PM
Alle.p wrote:
Burtici, ce faceti?

Foarte liniste pe aici...Clap

Cheek Kiss Alle.p , chiar m am tot uitat astazi sa vad dacaa mai postat careva ceva dar .....liniste....inclusiv subiectul nostru de gravidutze nu era .... DistanceKiss
Cum esti ? Mai iti e rau? Buddy1
Bella sa sti ca ai avut dreptate cu faza ca suntem la jumatatea sarcinii Blushing , nici nu mi vine sa cred ....
Sambata viitoare ajung acasa in tara si pe 21, miercurea viitoare mergem la eco , deabia astept ...bobita mea, cum ii spun eu, e mai activa, isi face simtita prezenta si dimineata si eu, care eram obisnuita sa o simt seara AngelNot ma bucur enorm demult.
campfire
Postat: Thursday, November 8, 2018 1:09 PM
Ib34 wrote:
Buna! Sunt noua pe aici. Sper ca postez unde trebuie. E normal ca dupa 8zile de intarziere Menstruatia, sa vad doar a doua linie slaba la test? Se pot posta uff si poze aici?

Ib34 felicitari Bravoo
Fuguta la beta!
newclap newclap