Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Super Bereea , visez si eu la asa ceva , e sanatate curata Sa-l folosesti sanatoasa ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc! Nu-mi vine sa cred ca fiica-mea bea suc de morcov |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am neglijat rau de tot topicul asta, nu am neglijat insa alimentatia mea care e la fel ba acum am facut un caiet special pentru posteritate .Asa avea mama si radeam de ea cand eram adolescenta dar am ajuns sa-l folosesc dupa ce am devenit mama Am revenit pe baricade pt ca Kaze a dezvoltat o acnee ciudata de fapt nu e ciudata ca e acnee de batranete ,in fine,acum e la a treia tura de antibiotice,omul e speriat de o buba mica si face orbeste ce ii spude doctorul.Tot respectul pt doctori, mi-au salvat-o pe Dia de la moarte pot sa zic dar uneori fac exces de zel cu medicatia Si de asta avem cap sa-l folosim si noi. So ,acum sunt implicata intr-un proces complicat si lung de a salva de la moarte matzele lui Kaze ca i-am zis, daca iei astea 126 de tetracicline o sa iti putrezeasca matzele in time si o sa faci kk in spume Probabil am folosit un limbaj prea plastic si omul nu a priceput mesajul dar vroiam sa spun ca toata flora bacteriala care il tine in viata o sa fie langa cele vesnice , in schimb o sa aiba candida si in urechi.Kaze e paralel cu toate ,flora intestinala ,candida, probiotice vs antibiotice ,habar n-are pe ce lume se afla, am mai spus , am o banuiala ca a fost rapit de alieni toata copilaria lui. Tratamentul trebe facut timp de 6 saptamani ,eu nu as accepta asa ceva in ruptul capului pt o acnee,adica sa fim seriosi,nu e chestiune de viata si de moarte sa accepti asa tratament invaziv.Dar omul a inceput deja deci trebe dus la capat.Ce pot eu face e sa ma asigur ca isi ia probioticele regulat doua ore dupa pastila criminala de trei ori pe zi ca are trei pastile criminale pe zi.Nu stiu daca va dati seama cat e de stresant pt mine pt ca daca nu fac treaba buna acum sa ii tin matzele in functuiune "copilul"bolnav cade pe umerii mei iar.Nu vrei sa stii cum e Kaze cand e bolnav ,e mai bine sa te muti din casa
Ce as face eu daca as avea o acnee tarzie si dr mi-ar da trei ture de antibiotic...pai in primul rand nu as accepta dar prin absurd sa zic ca accept si prima tura nu isi face efectul as intreba de ce si de ce crede ca obtine cu a doua tura ,daca as fi deja la a treia tura as da dr in judecata In primul rand in cazul unei acnee ,nimeni nu moare de acnee deci as face o lista de cumparaturi ,toate antibioticele date de generoasa mama natura ar fi in cos dupa cum urmeaza: -usturoi -miere de manuka -varza -otet de mere -ulei de cocos -ulei esenta de oregano -argint coloidal si echianceea( astea temportar catteva zile) As elimina total zaharul laptele si faina si as papa la greu muraturi ca doza de probiotice . Apo as avea grija in fiecare lingura ce o inghit sa am una din urmatoarele:cimbru,ginger, rosmarin,mustar seminte,ardei chilli sau cayene,turmeric.
Asa iti transformi hrana in medicament chiar si medicament antibiotic ( dar nu antibiotic care omoara tot in cale ci doar ce trebuie) totul e sa ai incredere in puterea naturii si in propriul organism
"It is health that is wealth, not pieces of gold and silver." Mahatma Gandhi
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Pe langa lista asta lunga de ingrediente, ti as recomanda si ceaiuri de detoxifiere a ficatului sau cel de urzica care curata sangele. Binenteles daca reusesti sa l faci sa le bea. Eu am avut o usoara acnee la decolteu. Am dat cu crema si nu s a dus. Dupa o cura cu ceai de urzica au disparut. Si nu are gust rau deloc. Sanatate! |
|
| Multumesc ca mi-ai amintit, uitasem de urzica ,o sa fac amestecat cu brusture daca pun pretiosul meu sirop de ginger-lemon -honey il bea fara suflare.Asta transforma orice ceai cat de cumplit intr-o placere.Cand eram adolescenta ma spalam pe fata cu zeama de urzici
|
|
| Sanatate lui Kaze!
Si pentru noi medicamentele sunt ultima alegere! Mai ales antibioticul.Nici la noi nu lipseste usturoiul, mierea, peperoncinul din alimentatie. |
|
| Asa e bine, sa pui regulat in mancare toate "antibioticele' astea decat sa ajungi sa bei usturoi de nevoie.Am uitat de uleiul de oregano.Eu pun oregano la varza, vai ce buuun, cred ca fac o varza azi .Varza si oregano, doua antibiotice deodata. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote: Multumesc ca mi-ai amintit, uitasem de urzica ,o sa fac amestecat cu brusture daca pun pretiosul meu sirop de ginger-lemon -honey il bea fara suflare.Asta transforma orice ceai cat de cumplit intr-o placere.Cand eram adolescenta ma spalam pe fata cu zeama de urzici
Ginger-limon-honey este ceaiul meu preferat mai adauc si turmeric si scortisoara si este sanatate curata!!O combinatie care trebuie incercata!! |
|
| Pentru ca tot vorbim de hrana sanatoasa ce recomandati la micul dejun?Noi mergeam pe cereale integrale ( de care nu sunt asa convinsa ca erau cu adevarat integrale) , dar contin mult zahar si au o multime de calorii. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Micul dejun al copiilor?
Fetele cu ambitie, va tin pumnii si pe viitor! Eu nu-s asa disciplinata insa de 2 sapt., dupa o perioada in care mi-a fost rau de am ramas total fara energie, beau in fiecare dimineata cocktail de legume si frunze verzi. M-am laudat sa ramana pentru posteritate pentru ca nu stiu cat ma mai tine. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| cum se face Ginger-limon-honey? |
|
| Mic dejun si pentru ale si pentru mine!
Ce mi-as face si eu suc de fructe di legume dimineata , dar mi-e lene... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pentru tine... daca esti obisnuita cu cerealele dimineata le poti inlocui cu din alea bio si sanatoase, cu tot cu tarate, care nu-s asa gustoase da' sunt o alternativa rapida si ok.
Copiii au inceput sa mi le accepte, insa numai inmuiate dinainte - cam 1/4 ora... sa nu aiba mult de ros - + fructe uscate ( stafide, bucati de curmala, caisa, ananas, alune crude, ) pentru gustul dulce. La inceput le puneam cam mult dulce... acum scad treptat. Nu am eu fantezii ca vor renunta la fructe total dar sper sa ajungem la o lingurita/portie.
|
|
| Grazie |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ia uitati ce zice Mihaela Bilic http://incomemagazine.ro/articole/dr-mihaela-bilic-obsesia-mancatului-sanatos-este-o-boala |
|
|