Profil: Larisa M
Despre
Utilizator: Larisa M
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Monday, February 19, 2018
Ultima vizita: Tuesday, December 18, 2018 12:47 AM
Numarul de postari: 148
[0.01% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Friday, April 13, 2018 10:40 AM
Mihaela14 wrote:

Larisa ma bucur ca e?ti mai bine si ca ne scrii. Sa ne tii la curent cu starea ta Cheek Kiss

Te pup Mihaela. Sigur va tin la curent. O sa ma mai invart pe aici pe forum sa vad si eu cate 2 liniu?e sa ma bucur pentru voi. Te pup cu drag hearts
Postat: Friday, April 13, 2018 10:38 AM
Adina Mariana wrote:
ma bucur ca esti bine Lari..recuperare usoara iti doresc si bafta in tot ceea ce ti-ai propus.

Multumesc din suflet Adina. Pupicihearts
Postat: Friday, April 13, 2018 10:37 AM
carlita wrote:

Ma bucur ca inregistrezi progrese... trece timpul repede si revii pe baricade; cea mai importanta e sanatatea.
Asa este, Vitexul amelioreaza PMS. computerlove

Te pup cu drag Carlita. De abia astept vestea cea mare cu 2 liniu?e. Macar pana pot sa ma apuc de treaba si stau pe baricade sa mi clatesc ochii cu cate 2 liniu?e la voi. Te sustin de pe margine. Pupici cu lipici
Postat: Wednesday, April 11, 2018 11:15 PM
Andreea-Alexandra wrote:

Ma simt foarte bine.Nu am stiut nici pana in ziua de azi ce sunt alea greturi.Nu am avut nici macar o data macar senzatia de a vomita:) In continuare dureri de san nu fff tari dar destul cat sa le simt.Am mai avut asa crampe slabe si cam atat.Asteptam si eu si sotul cu nerabdare ziua de luni sa vedem si noi bulinuta noastra.Sa speram ca totul e bine.Ai grija de tine si bine ai revenit.Sa ne mai tii la curent cu starea ta
DistanceKiss computerlove

Ma bucur mult ca ai o sarcina usoara. Sa-mi trimiti si mie o poza cu bulinu?a ta. Totul e bine trebuie sa fim optimiste. Te pup si te imbratisez cu drag. O sa va tin la curent, momentan va urmaresc si ma bucur pentru fiecare.coeur
Postat: Wednesday, April 11, 2018 5:17 PM
Andreea-Alexandra wrote:

Wow buna iubita
Ma bucur sa aud ca esti mai bine...Nu ai mai intrat de mult...Hai ca trec repede astea 3 luni si te apuci iar de bebelit.DistanceKiss DistanceKiss
Te pup si am bucur ca ai revenit printre noi

Multumeeesc André. Cum te simti draga mea? hearts
Postat: Wednesday, April 11, 2018 4:56 PM
carlita wrote:

Dar tu cum te simti fizic? Imi imaginez ca inca ai diverse tratamente ... Eu zic sa intrerupi Profecundul cat esti pe tusa ...

Inca am probleme la coloana si o sa incep recuperarea. Iau antiinflamatoare pentru coastele rupte si sunt destul de tari. Ma simt bini?or. Am intrebat medicul si a spus ca pot sa continui profecundul, ce e drept imi face Bine ca nu mai am Sindromul premenstrual atat de accentuat. coeur
Postat: Wednesday, April 11, 2018 4:04 PM
maria2013 wrote:
Recuperare usoara, Larisa! Când ai unda verde pt bebe?

Peste 3 luni hearts daca lucrurile merg bine. Hands
Postat: Wednesday, April 11, 2018 3:56 PM
Hello fetele. Am ales sa stau departe o perioada pana imi revin dupa accident si pot sa ma apuc de treaba. Iau incontinuare profecund însa momentan trebuie sa stau pe tu?a vreo 3 luni. Sper ca sunteti bine si odata cu venirea caldurii ati avut parte de teste pozitive. Va pup computerlove
Postat: Friday, March 16, 2018 10:34 AM
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss DistanceKiss
imi pare rau iubita-jur. dr, capul sus, insanatosire grabnica iti doresc din tot sufletul meu si banuiesc ca si fetele de aici la fel. macar ii bine -pe o parte-nu ma intelege gresit aici. cunosc senzatia la accidentul pe care l am avut eu, logodnicul meu, imi spune: bine ca i numai atata ....ras (mie -mi venea sa l omor de ciuda) dar in fianal, a avut dreptate, de aia iti spun si tie acelasi lucru, bine ca mai esti cu noi, adica , sti foarte bine, puteai sa nu mai fi dar , se vede ca cineva de acolo de Sis, te pazeste. incearca sa ai rabdare si incet , incet , o sa te recuperezi. poate , par nebuna in ceea ce spun dar nu sunt, din contra, sunt trecuta prin asa ceva si tocmai de aceea. Lary- capul sus, si lasa , nu te preocupa de bebe, ca o sa ai timp , dupa ce ti revii. momentan , iti doresc sa fi sanatoasa cat mai repede posibil.
Cheek Kiss DistanceKiss

verifica daca ai p.m.

Gossip

computerlove

p.s. la mine, nu i nici o noutate, sanii oarecum au lasat o mai moale;ii simt grei si putin durereosi dar sigur o sa vina uratii aia-nici cum , nu vor sa si ia concediu ras
(pe o parte, ii bine orecum, pt ca pe 28 tre sa fiu l control in Italia-radiografie, ca sa vada exact cum s a prins osul-fiind vorba de incheietura mainii..... dar n am facut efort deloc, adica n am ridicat greutate cu mana stanga-doar dreapta, saracuta.... asta este-tre sa fie ok-sper macar.

Laurici draga mea iti Multumesc. Da asa este puteam sa nu mai fiu. Din fericire centura de siguranta m-a salvat. Mi au spus poli?i?tii ca daca nu o aveam muream pe loc la ce impact a fost. Bebe vine cand decide Doamne Doamne. Sanatate iti doresc si te pup cu dragcoeur
Postat: Friday, March 16, 2018 10:30 AM
Adina Mariana wrote:
Multa sanatate si ai grija de tine.Recuperare rapida.Sa ne mai scriipupici

Multumesc Adina. Eu mai intru nu scapa?i de mine. Si poate odata ne vedeam de cealalta parte a baricadei la gravidute. Pupicei