Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:Misha, ma bucur ca sunteti mai bine! Si noi suntem pe drumul cel bun, i-a revenit Sarei vocea, dar inca tuseste, are muci si face subfebrilitati... Of, dragutza!. Pupici de la noi sa va treaca mai repede. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sara, sa te faci bine repede. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mariuta, Alina, va multumesc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Taty, Mihaela, Miri multumim!
Si Maria e acum cam in aceeasi stare ca si Sara! Inca mai face febra, se pare ca si maselutele sunt de vina!
Sanatate multa, Sara! Sa te faci bine pana la ziua ta! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Misha, la noi se pare ca e rost de ceva canini.... Pupici de la noi, frumoaselor! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Nici nu stiu ce sa zic, daca Antonia are laringita sau nu.
Este ragusita de luni. Are o tuse provocata de mucusul din nas, uneori il scuipa alteori il inghite. Am avut o usoara stare febrila intre 37.5 si 38.4 pentru 24 ore dupa care a disparut.
Am fost ieri la medic si dupa ce a ascultat-o la plamani, s-a uitat in urechi si gat a concluzionat ca este o raceala de tip viral. Sa o tratam cu Calpol si Ibuprofen si sa vedem cum evoloueaza. Nici nu stiu ce sa zic. M-as duce sa vad si alt doctor dar astia se cam oftica mai ales ca isi pot da seama din dosarul ei care este computerizat si valabil on-line in reteaua lor.
Da doamne sa nu fie o laringita. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Antonia, multa sanatate! Speram si noi sa nu fie laringita! Mai bine iti asculti instinctul si mergi si la un altul. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Antonia, multa sanatate. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Roxanel, laringita are o evolutie deosebit de rapida deci daca ar avea asa ceva sigur de tot si-ar fi dat seama doctorul. Apoi copii au o tuse urata, suna de parca ar tusi un magarus.
Dupa 2 laringite ale Alexandrei in 2 ani diferiti o recunosc din prima zi, tuse latratoare, durere mare la inghitire si un pic de febra.
Va tinem pumnii sa nu fie totusi laringita. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| g_nicoleta2000 wrote:Roxanel, laringita are o evolutie deosebit de rapida deci daca ar avea asa ceva sigur de tot si-ar fi dat seama doctorul. Apoi copii au o tuse urata, suna de parca ar tusi un magarus. Dupa 2 laringite ale Alexandrei in 2 ani diferiti o recunosc din prima zi, tuse latratoare, durere mare la inghitire si un pic de febra. Va tinem pumnii sa nu fie totusi laringita.
Tusea este provocata de mucisori care nu pot sa-mi explic de ce dar sunt in cantitati industriale. Nu tuseste ca un magarus iat febra ne-a cam trecut. Ii dau Calpol si Sudafed ptr nasuc. Mai si stranutam din cand in cand. Saru-mana de indicii, m-am mai linistit putin. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pupam pe Antonici si ii dorim multa sanatate ! Mami, si ce daca se oftica ? Eu am fost de 3 ori cu ea ca sa fiu sigura ! Si ..... nu mai pot eu de oftica lor. Fata e oimportanta ! Daca asta te linisteste , cauta alt surgery si mai fa un control ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Roxanel, mucisorii mai sunt produsi si din cauza unei alimentatii foarte bogate in lapte, branzeturi si paste de aceea cand sunem racite noi trecem pe soia ca sa limitam productia mucilor. Papam lapte de soia, nu-i dau branza ca tofu nu-i place si evit pastele fainoase cateva zile. Apoi 10 picaturi de 3 ori pe zi de extract de coacaz negru linisteste reactia alergica daca are tendinta de a face rinite alergice, si asa functioneaza foarte bine la noi. Ma bucur mult ca nu-i laringita, peste un nas mucos se trece mai usor. |
|
|