Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Da fetelor si eu am ramas fara cuvinte
mami2x atat mi-a spus ca fetita avea laringita si in timp ce dormea s-a sufocat.Mi-a spus ca laringita e foarte periculoasa la copiii mici,caci se pot sufoca.Doamne fereste pe toata lumea. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Deziree wrote:Da fetelor si eu am ramas fara cuvinte mami2x atat mi-a spus ca fetita avea laringita si in timp ce dormea s-a sufocat.Mi-a spus ca laringita e foarte periculoasa la copiii mici,caci se pot sufoca.Doamne fereste pe toata lumea.
Da |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Doamne fereste de asa ceva. Cred ca orice parinte ar lua-o razna in asemenea cazuri! Sa ne fereasca Dumnezeu!
Misha, ce face Mariuca? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Off Doamne groaznic! Fereasca Dumnezeu de asa tragedii
Misha , sper ca e mai bine Maria . sanatate multa puiutei |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Misha, multa sanatate Mariucai. Si noi suntem sub tratament cu Klacid , Nurofen ! Sara a avut febra doua zile la rand si doua nopti, cu secretii nazale abundente, cand tusea ii "explodau " pur si simplu pe nas si pe gura, ea se speria si incepea sa planga... ieri nu a avut voce deloc... dar de azi suntem pe drumul cel bun! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri, sanatate Sarei! sa va faceti bine repede! |
|
| Miri , sanatate multa Sarei |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria, Sara sanatate multe puiuti. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Sanatate Sara sa te faci bine repejor |
|
| Multumim de urari, mamici de pitici! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dragele mele, multumesc mult pentru griji si pentru gandurile frumoase! Din fericire, acum e mai binisor. Tot ragusita, dar macar respira bine si nu mai are febra mare!
Sara, scumpo, eu citisem post-ul acela de anul trecut, dar nici prin cap nu-mi trecea ca esti bolnavioara! Sa te faci bine, pui drag! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| oanalaurisa wrote: Misha draga, ce antitermice ii dai?
Nurofen, Paracetamol si am apelat si la solutia de urgenta: 0,5ml de fiola de algocalmin caci febra nu ceda sub nicio forma! |
|
| Misha , ma bucur ca e mai bine Maria . Sanatate multa va dorim |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Misha, ma bucur ca a cedat febra.
Miri, voi cum mai sunteti? |
|
| Misha, ma bucur ca sunteti mai bine! Si noi suntem pe drumul cel bun, i-a revenit Sarei vocea, dar inca tuseste, are muci si face subfebrilitati... |
|
|