LARINGITA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Friday, August 29, 2008 9:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
uite asa cum dam dintr-una in alta. andreea are laringinta. nu face febra dar tuseste si e ragusita de zici ca e Donald. ii dam calciu si nurofen, cel putin deocamdata, sper sa nu faca febra nici de acum incolo.toanerele
oanalaurisa
Scris: Friday, August 29, 2008 9:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
danamaria wrote:
uite asa cum dam dintr-una in alta. andreea are laringinta. nu face febra dar tuseste si e ragusita de zici ca e Donald. ii dam calciu si nurofen, cel putin deocamdata, sper sa nu faca febra nici de acum incolo.toanerele

Pentru gatut nu ia nici o tabletuta de supt?
Poti sa-i dai si niste Ascovit,ca doar e vitamina C,dar daca suge tabletute,niste Propolis cu vitamina C pentru copii ar fi mai indicat,doar ca ma tem ca e prea micuta pentru remedii de acest gen,ca normal de la 3 ani in sus ar trebui sa suga ei tabletute.
danamaria
Scris: Saturday, August 30, 2008 10:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
si eu ma gindeam ca e prea mica si apoi andreea nu cred ca va stii doar sa suga pastiluta mi-e teama sa nu o inghita sa se inece cu eacomputerlove
anamaria
Scris: Friday, May 14, 2010 3:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/14/2010
coeur Buna fetele, bebele meu are 6 luni si este ragusit fara nici un alt simptom. Saptamana trecuta a avut o enerocolita si a plans foarte mult din cauza iritatiei de la fundulet provocata de la scaunele foarte dese.Sa fie de la asta? computerlove De la ce sa fie oare si ce pot sa fac?
Anca Alterescu
Scris: Friday, July 16, 2010 9:18 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor! eu am o fetita de 2 ani si 5 luni care de cand a implinit 1 an am fost numai pe la doctori din cauza laringitelor si faring.Acum de ceva timp are o tuse prelungita ,plina cum zic dr. cu secretii . tuse care de multe o face sa verse.Va rog sa mi recomandati un sirop care a avut efect la copii vostri . am folosit de la Stodal,Humex, Sinupret,Eurespal si tot nu am scapat de tuse si ce e mai deranjant e ca se trezeste din cauza tusei peste noapte .Am fost lsi la medic homeopat si a zis ca poate fi alergica ,la ce anume nu mi a raspuns , doar ca ar fi bine sa ii fac acel test de alergologie.nu l am facut inca pt ca e exagerat de scump pt copii.Va rog sa ma ajutati!

Anca Alterescu attached the following image(s):
sp_a0105.jpg

Anca Alterescu
Scris: Friday, July 16, 2010 9:22 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
anamaria wrote:
coeur Buna fetele, bebele meu are 6 luni si este ragusit fara nici un alt simptom. Saptamana trecuta a avut o enerocolita si a plans foarte mult din cauza iritatiei de la fundulet provocata de la scaunele foarte dese.Sa fie de la asta? computerlove De la ce sa fie oare si ce pot sa fac?

poate iti va fi de ajutor ,eu am avut aceeasi problema cu fetita mea si i am dat enterolactis praf ce se poate dizolva usor in apa , ceai sau lapte nu are gust rau si e placut pt burtici suparate pupici sau biotics
pt funduletul iritat noi inca mai folosim sudocream care e f buna si pt zgarieturi , arsuri.bafta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.