Laptic de vacuta sau continuam cu lapte praf?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris Rusu
Scris: Thursday, January 4, 2007 10:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Sousourel, multumim!
Kiki, adevarul e ca am inceput sa-l alerg pe Robert (zise Ioana...) Alearga dupa el ca nebuna, se lovesc de mobila, unul de altul, se iau la intrecere (deja!) care termina mai repede masa, care adoarme primul, care se balaceste mai tare, care tipa mai tare si mai mult, care rade mai mult timp! E buna competitia de genul asta intre frati!dance
Va dati seama ce e la mine in garsoniera?hohot hohot hohot pupici
danab
Scris: Thursday, January 4, 2007 10:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Si noi am inceput trecerea la lapte de vacuta, Lady Milk 0,1% si nu am avut probleme. Ziua ii mai dau Fulga cu suc de fructe si-i place.
Kiki
Scris: Thursday, January 4, 2007 11:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cris Rusu wrote:
...
Va dati seama ce e la mine in garsoniera?hohot hohot hohot pupici

Lasa, mami, ca e frumos love
fdianamaria
Scris: Sunday, January 7, 2007 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
S.O.S Al meu nu vrea lapte deloc mai nou !!! Ce sa fac ?? Bea suc, bea apa, papa iaurt zilnic si branza, dar nu vrea nicicum lapte. Mai e cineva in situatia asta? Ce solutii ati gasit?
Miri
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sara nu e deloc fanul laptelui, de aceea il alternez pe cel de vaca cu cel de la Milli.Niciodata nu il bea simplu, asa ca solutia salvatoare o reprezinta, in cazul nostru, grisul cu lapte, pe care il bea de obicei seara ,in plus, o mai pacalesc cu cereale cu lapte, la masa de dimineata.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 8, 2007 1:31 PM
Nivel

fdianamaria wrote:
S.O.S Al meu nu vrea lapte deloc mai nou !!! Ce sa fac ?? Bea suc, bea apa, papa iaurt zilnic si branza, dar nu vrea nicicum lapte. Mai e cineva in situatia asta? Ce solutii ati gasit?

Si la noi este cam la fel de vreo 3-4 zile. Dupa ce ajunsesem si noi sa bem 210ml acum de abia linciorim 100ml si aia indesati pe gat cu multe pacaleli. Noi am mai trecut prin asta asa ca tot ce am putut face este sa o astept pe ea sa-i revina pofta de laptic si sa-i dau in completare lapte cu taitei, cu orez, iaurt, branza, brocoli.
MNiko
Scris: Monday, January 8, 2007 2:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noi s-ar putea sa trebuiasca sa renuntam la lapticul de vaca din cauza constipatiei. Azi mi-a zis doctora sa incerc sa ii dau lapte de alimentara cu 1,8% grasime.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 8, 2007 2:57 PM
Nivel

MNiko wrote:
Noi s-ar putea sa trebuiasca sa renuntam la lapticul de vaca din cauza constipatiei. Azi mi-a zis doctora sa incerc sa ii dau lapte de alimentara cu 1,8% grasime.

Se mai poate indoi si cu lapte cel muls direct de la vaca ca sa nu mai fie asa de gras.
MNiko
Scris: Monday, January 8, 2007 2:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Se mai poate indoi si cu lapte cel muls direct de la vaca ca sa nu mai fie asa de gras.

Am incercat Nico. De 2 saptamani mancam laptele de vaca indoit si nu a mers. Incep sa-mi fac griji mari ca deja sunt 3 luni de cand ma lupt cu constipatia si nimic nu da rezultate decat pt 2 - 4 zile. Ea inca face zilnic, dar daca o vedeti cat se chinuie...ii plangeti de mila. Zilele astea a inceput si sa planga cand incearca sa faca. Si nici supozitoarele nu ajuta.
Maria & Mario
Scris: Monday, January 8, 2007 5:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nici Maria nu mai serveste ziua lapticul, de cand mananc mancare muuult mai bine .( ptiu sa nu o deochi ). De aceea , noapte a, pe la 1 cand merg eu la culcare ma duc la ea si ii dau un biberon ( cam 150 ml ) de lapte de vacutza, caldutz ! ( uneori ii mai adaug si o linguritza de baby rice ), si prin somn il sugeeeeee ! Cred ca si de asta doarme mult mai mult dimineata ! love
oana_nicole
Scris: Monday, January 8, 2007 6:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Noi am trecut de la 1 an pe formula Nan Junior. Doctorita pediatru ne-a recomandat sa continuam cu laptele praf macar inca vreo cateva luni. Asa ca, pana acum, nu i-am dat altfel de lapte Ruxandrei. Voi ce parere aveti, e buna aceasta recomandare sa mai asteptam un pic pana la un alt tip de lapte?
kali
Scris: Monday, January 8, 2007 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
oana_nicole wrote:
Noi am trecut de la 1 an pe formula Nan Junior. Doctorita pediatru ne-a recomandat sa continuam cu laptele praf macar inca vreo cateva luni. Asa ca, pana acum, nu i-am dat altfel de lapte Ruxandrei. Voi ce parere aveti, e buna aceasta recomandare sa mai asteptam un pic pana la un alt tip de lapte?

Noi tot Nestle junior papam de la 1 anfirstprize deci din punctul meu de vedere e super ok.thumright
codruta
Scris: Monday, January 8, 2007 8:16 PM
Nivel

la noi doar cu zuzu merge.
altceva nimic, desi eu personal nu vad nici o diferenta intre zuzu, mili, cedra etc...
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 8, 2007 8:38 PM
Nivel

Noi chiar daca suntem marisoare tot cu laptele praf mergem mai departe pentru ca am mai mare incredere in el decat in laptele de vaca. Am o frica de constipatie ingrozitoare
Maria & Mario
Scris: Monday, January 8, 2007 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
g_nicoleta2000 wrote:
Am o frica de constipatie ingrozitoare

Noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Si bem lapte de Joiana 100% natural, cu grasimea aferenta ! yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.