Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| MNiko wrote: Ce sunt cutiile de lapte UHT? Nu am cautat niciodata sa cumpar lapte pt Cristina si nu stiu nimic despre posibilele cutii de lapte. E vorba de cutie de lapte praf?
Nu mami, este vorba de laptele la cutie gen LaDorna, Fulga, Mili, care nu trebuie fiert. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:
Nu mami, este vorba de laptele la cutie gen LaDorna, Fulga, Mili, care nu trebuie fiert.
Merci Kali. Macar acum stiu pe unde sa le caut. |
|
| MNiko wrote: Merci Kali. Macar acum stiu pe unde sa le caut.
Pentru putin. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| I-am cumparat Karinei lapte Humana Junior, este la o cutie ca si laptele Dorna dar doar ca are 450 ml. Astept sa se faca bine, si o sa ii dau sa vad daca ii place. Daca da, o sa merg pe Humana Junior |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Pt cazurile de "criza" cred ca cel mai bine este sa luati lapte UHT (cel la cutie) sau laptele Humana Junior, ambele fiind in varianta "likida".Laptele praf, odata desfacuta cutia, trebuie consumat in cateva saptamani, deci, pana consumi cutia de praf, ti se strica cel de vaca... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi suntem mari bautori de lapte si mereu avem laptele nostru ( eu si tati ) in frigider. Al Mariei , de la Joiana , vine singur la usa , dimineata la 5 , la doua - trei zile, fix cat sa ajunga pana la urmatoarea delivery . |
|
| Maria & mami wrote: Noi suntem mari bautori de lapte si mereu avem laptele nostru ( eu si tati ) in frigider. Al Mariei , de la Joiana , vine singur la usa , dimineata la 5 , la doua - trei zile, fix cat sa ajunga pana la urmatoarea delivery . Si mie imi vine pt Cristina la usa, o data la 2 zile, dar ieri am avut surpriza cu laptele. Cred ca cel care ne aduce laptele si-a pregatit pt el ceva si a incurcat sticlele. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei, daca nu doarme , serveste domnisoara ta ...... poate doarme ! Glumesc , sper sa nu te superi ! |
|
| Maria & mami wrote: Ei, daca nu doarme , serveste domnisoara ta ...... poate doarme ! Glumesc , sper sa nu te superi ! De obicei nu ma supar de glume, dar acum n-am inteles-o . Sunt mai grea de cap la ora asta .Poti sa-mi explici(chiar daca se pierde poanta) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| eu de la 7 luni jum i-am dat laptic de vacuta lui roby si l-a acceptat foarte bine.adevarul este ca puiul meu nu este deloc pretentios ,primeste tot ce ii dai sa pape .lapticul il iau de la magazin pasteurizat.nu are sens sa mai continui cu lapte praf dupa un an mai ales ca copilul incepe sa pape mai diversificat si isi ia vitaminele si calciul din papica |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pofta buna micului mancacios! |
|
| Noi am trecut cu succes la Nestle Junior si asta vom papa pana aproape de 2 ani, cand vom face trecerea la lapte de vaca in vederea mersului la gradi. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| De doua zile am facut si noi trecerea usurel spre lapte de vaca. I-am luat Fulga 0,1 % grasime, si am inceput cu combinatia 90/120 praf, si am crescut cu cate 30 ml la fiecare masa... Acum, dimineata, i-am dat direct 210 ml lapte Fulga, si a disparut din biberon de 10 ori mai repede decat cel praf.. Acum o sa o mai tin 2-3 saptamani pe 0,1 %grasime, si pe urma trecem pe 1,8 %. Am facut trecerea fara nici un fel de probleme, si ne place enorm. Ba chiar imi mai cerea, dupa ce si-a terminat biberonul, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult, cam de pe vremea cand trebuia sa-i crestem cantitatea de laptic... Bravo Ioana! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Bravo pui mic! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, puisor! trebuie sa papi, ca sa te faci mare, ca Robert! |
|
|