|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria & mami wrote:Noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Si bem lapte de Joiana 100% natural, cu grasimea aferenta ! Sunteti niste norocoase. Asa am vrut sa-i dai si eu Cristinei dar se pare ca nu se impaca cu "Joiana" |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/9/2006 Mesaje: 38
| Noi am incercat cu laptic de vaca, dar Catalin se trezea peste noapte si cerea mancare, desi manca destul de bine in timpul zilei. Asa ca am trecut dupa o luna la Nestle Junior cu care se impaca foarte bine. Seara bea un bibe de 250ml si nu se mai trezeste pana dimineata la 8, candurmeaza alte 250 ml de laptic, apoi micul dejun si asa mai departe. A incercat cineva varianta noua, cea cu miere? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Aurasa wrote: A incercat cineva varianta noua, cea cu miere?
Eu ii dau Ruxandrei ambele variante de Nan Junior , alternativ. E super ok si cea cu miere, sa stii. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi inca mai stam pe lapte praf, tot Topfer ce beam inainte. |
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| La noi a fost bine primita trecerea la laptic de vaca Chiar ii place mai mult decat laptele praf, si papa zilnic cam 700 ml |
| danab wrote:La noi a fost bine primita trecerea la laptic de vaca Chiar ii place mai mult decat laptele praf, si papa zilnic cam 700 ml
Bravo, Miru! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si noi am ramas fideli laptelui praf. E mai consistent, asa ca momentan bem tot Milumil 3, combinat seara cu cereale Nestle Grau cu miere. Chiar si asa, tot ne trezim pe la 3 pentru o portie de lapte. Cum m-am obisnuit, nu ma mai deranjeaza asa de mult. Mai ales ca papa si adoarme la loc imediat. |
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| cute_baby_of_mine wrote:Si noi am ramas fideli laptelui praf. E mai consistent, asa ca momentan bem tot Milumil 3, combinat seara cu cereale Nestle Grau cu miere. Chiar si asa, tot ne trezim pe la 3 pentru o portie de lapte. Cum m-am obisnuit, nu ma mai deranjeaza asa de mult. Mai ales ca papa si adoarme la loc imediat. Si Miru are inca masa de la 3 noapte si adoarme inapoi. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Bravo, Mirunica! Noi am facut trecerea de la Bebelac la laptic cu 0,1 %grasime, si acum am trecut deja la 1,5 % grasime, fara probleme, ne place tare mult, din cauza asta incercam sa mai dam si altora din biberonul nostru... Asa face cand ii place ceva mult, da si altora! |
| Bravo, Ioana! Ce darnica esti asa de mititica |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Acum tocmai imparte pufuletii cu mine.. Musca jumate, si cealalta jumatate mi-o baga mie in gura... |
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Noi bem tot Nan 3 Nestle inca nu am trecut pe lapte de vaca ca nu stim de care asa ca asteptam sa mergem pe 16 la vaccinul de 1 anisor si sa ne zica de care laptic papam.Am o cunostinta baietelul are 1 amn si 5 luni si doctora din Spania ca ei acolo au medicul i-a recomandat lapte praf Nidina 3 de la Nestle special dupa 1 an ca cica laptele de vaca e gras chiar si cel fara grasimi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ely wrote: medicul i-a recomandat lapte praf ca cica laptele de vaca e gras chiar si cel fara grasimi
La noi a fost exact invers ! Si acum ma felicit ca am ascultat .... ca eu ma incapatanam sa continui cu lapte praf Aptamil III.
Si pentru ca deja s-au scris 20 pagini , continuam aici : http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&m=109297&goto#109297 |
|
|