Laptic de vacuta sau continuam cu lapte praf? II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Tuesday, November 20, 2007 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Maria & mami wrote:
Alyna , adauga putina miere de albine, decat zahar ! Pofta mare ! angel

Buna ideepupici
lauramicu2002
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:36 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Trebuie sa ne facem si noi curaj si sa incepem sa papam lapte de alimentara. Ma gandesc la Zuzu cu 1.8%grasime. Am citit ca are mare succces. Sper sa fie ok si la noi.bottle
O sa trecem pe acest laptic - asa cum am procedat atunci cand am trecut de la Nan 1 la 2.
Ma gandesc ca laptele de vacuta e cam greu pt bebe - cel putin la un anisor.
Daca aveti si alte pareri, cu siguranta o sa ma ajute.
Le astept si va multumesc pentru ele.
:801:
Alyna
Scris: Tuesday, November 27, 2007 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Eu cred ca nu e foarte greu pentru un copil de un anisor.Noua,la cursurile de puericultura,ne-au zis ca bebeii care au inceput diversificarea,pot bea lapte de vaca integral.La tara,unde mamicile nu-si permit lapte praf,se bea la greu lapte de vaca.Nu e un deziderat,dar copii cresc bine mersi(de multe ori,mai sanatosi ca ai nostri,crescuti in puf,cu lapte praf si cate altele).Eu am renuntat la laptele praf pentru ca Matei nu mai vrea sa bea.Asa ca-i fac laptic de vaca cu gris,orez,paste.Ii place mult mai mult.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 1:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Laptele de vaca nu e indicat la copii, nu pt. ca ar fi greoi ci pt. ca nu contine toate elementele nutritive necesare cresterii in armonie a unui sugar.
Cum copilul are peste 1 an si are alimentatia diversificata nu vad care ar fi problema trecerii la laptic de vaca fie el cumparat de la magazin sau direct de la sursa.
Darria
Scris: Tuesday, November 27, 2007 3:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Laura: sunt pt. formula cat mai mult timp peste varsta de 1 anisor.
Dar daca vrei sa introduci laptele de vaca: initial faci trecerea cu cel e 1,8 si apoi(daca il tolereaza bine) treceti la 3,5 pana la 2 anisori.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 27, 2007 6:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
mariuta wrote:
Laptele de vaca nu e indicat la copii, .

Sorry, noua ni s-a spus si recomandat lapticul de vacutza de la 1 an, nedegresat ! sic Si ne-a priit de minune !
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Maria & mami wrote:

Sorry, noua ni s-a spus si recomandat lapticul de vacutza de la 1 an, nedegresat ! sic Si ne-a priit de minune !

Pai am mai scris ceva si ai scos din context, ideea era ca e bun dupa 1 an ca primeste din papa diversificata ce are nevoie, proteine, minerale, glucide ..., pe cand un sugar care primeste doar laptic nu are ce trebuie ca lapticul e pt vitei nu pt copii.
Laptele de vaca e bun pt copii peste 1 anpupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 27, 2007 7:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

mariuta wrote:

Pai am mai scris ceva si ai scos din context, ideea era ca e bun dupa 1 an ca primeste din papa diversificata ce are nevoie, proteine, minerale, glucide ..., pe cand un sugar care primeste doar laptic nu are ce trebuie ca lapticul e pt vitei nu pt copii.
Laptele de vaca e bun pt copii peste 1 anpupici

pupici pupici thumright
sousourel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Maria & mami wrote:

Subscriem firstprize , dar trecerea am facut-o progresiv, timp de vreo 3-4 luni, parca (de la lapte praf-la lapte de vaca).
Ely
Scris: Wednesday, November 28, 2007 11:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mamici sa aveti succes cu laptele de vaca,la mine nu a mers nu l-a acceptat de la inceput .Asa ca mergem tot cu Nestle junior si nici pe asta nu-l mai adora ca la inceput.uff
Laura
Scris: Thursday, November 29, 2007 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Poate ma veti crede putin nebuna,dar si acum,la 6 luni de la intarcare am regrete mari ca am sistat laptele matern uff . Eu am avut un lapte foarte bun,gras,hranitor. Consider ca e cel mai bun lapte pentru un copilas. Insa l-am oprit pentru ca aveam nopti (a se citi toate noptile) nedormite. Dupa intarcare am intrat intr-o depresie urata. cry
Acum continuam cu juniorul de la Nestle cool
ira_tgr
Scris: Thursday, November 29, 2007 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
noi am trecut pe lapte normal de la 1 an si 2 saptamani
la inceput am baut Milli rosu, iar de vre-o jumatate de an numai Fulga rosie

cat despre trecerea de la lapte praf pe lapte normal - pediatra ne-a zis sa o facem direct, adica intr-o seara a baut lapte praf, iar a 2-a dim. i-am dat direct lapte de vaca si nu am avut absolut nici o prob.
taki
Scris: Thursday, November 29, 2007 2:23 PM
Nivel

Noi bem orice fel de lapte, mai putin Mili rosu( vomita imediat dupa ce-l bea )maseluta .
lauramicu2002
Scris: Wednesday, December 5, 2007 11:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ooooofffffffffffffffff nu pot sa ma hotarasc. Daca in primavara ne mutam la curte, ma gandesc sa cumpar de acolo lapte de vaca. Dar este de incredere?
Parca daca o cunosc pe tanti care merge cu vaca la pasune pot sa am incredere in ea ....oare oare
Deocamdata ramanem pe nestle junior cu care ne impacam foarte bine ... si o sa gasesc eu o solutie.
E ok si cu laptele de alimetara (de supermarket de fapt ras ) zic unele dintre voi, dar nu cred ca e suficient. Mai ales ca Mara nici nu vrea sa vada cerealele .... nu in lapte ...
oare
afrodita-elena
Scris: Saturday, December 8, 2007 10:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
eu am trecut direct la lapte de comert..la 1 an si 3 luni..dar nu i-am dat din cel gras..i-am dat Mili albastru..acum bem danone sau brenac..tot din cel 1.8..sau 1.5..dupa caz
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.