Laptic de vacuta sau continuam cu lapte praf? II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Saturday, September 22, 2007 10:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MNiko wrote:

Nici in metro sau carrfeour nu gasesti. Vezi ca uneori sunt puse in alte locuri decat in rafturile cu lapte obisnuit.

A vrut sa fie intrebare nu afirmatie, dar am uitat sa verific cum am scris.
Anca in Carrefour nici eu nu mai stiu unde anume se gaseste. M-am obisnui sa il cumpar la bax din Metro. Stiu insa ca in Real laptele asta se gaseste pe rafturile de cerealascratch, la ceva distanta de celelalte lactate.

Mariuta incerac totusi in Metro. Eu stiam ca produse Prodlacta nu se gasesc in sudul tarii, dar am avut surpriza sa gasesc in Carrefour atat in Ploiesti cat si in Bucuresti. Laptele 7 munti e un UHT si deci si cu termen de valabilitate mai mare, deci e posibil sa se distribuie si la Iasi.
katy
Scris: Saturday, September 22, 2007 11:03 PM

Maya o tine in continuare pe Humana 3 cu banane sau cu mere, il adora iar alt fel de laptic refuza categoricnu
danamaria
Scris: Wednesday, October 17, 2007 10:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
buna fetelor,
noi bem laptic ZUZU in general cu grasime 3,5% (parca)dar asta nu inseamna ca nu am incercat si MILI integral sau chiar lapte la punga
le-am baut pe toate cu placere si n-am avut probleme nici cu constipatia nici cu diareeabottle cool
MNiko
Scris: Wednesday, October 17, 2007 11:28 AM

danamaria wrote:
buna fetelor,
noi bem laptic ZUZU in general cu grasime 3,5% (parca)dar asta nu inseamna ca nu am incercat si MILI integral sau chiar lapte la punga
le-am baut pe toate cu placere si n-am avut probleme nici cu constipatia nici cu diareeabottle cool

Sunteti niste norocosi. Noi din pacate n-am avut norocul sa toleram bine orice tip de lapte, si suntem predispuse la constipatie daca nu avem grija la alimentatie.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, October 18, 2007 1:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Andismom wrote:

in Carrefour nu mai stiu exact unde este - n-am mai fost de mult pt ca imi repugna locul ala - iar in Metro, cel putin in Metro 1, se gaseste si la raftul de lactate (iaurt, lapte la punga, smantana etc.) cat si la raftul cu laptele cutii si prafuri pt prajituri.

Mariuta, uita-te bine si intreaba eventual pe cineva de pe raion.pupici

am gasit in carrefour
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, November 6, 2007 3:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
fetelor... poate ma ajutati un pic!angel

noi bem laptic de alimentara de 1.5% grasime. ar trebui sa trecem la cel mai gras, de 3%?scratch

si daca da, de ce? cum se face trecerea? mi-e teama sa nu mi se constipe iar, ca la trecerea de la formula la cel de vaca slab... sau... sa imi faca vreo diaree!maseluta

ce ma sfatuiti?oare
crista
Scris: Thursday, November 8, 2007 12:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Andismom eu exact nu stiu cum trebuie facuta trecerea, dar eu la David i-am dat imediat dupa laptele 1.5% grasime, lapte de vaca ( de la sat ) care e destul de gras, si vad ca pana acum nu am avut probleme. Si asta deja de vreo 3 luni.
Poate stiu alte fete cum sa te sfatuiasca mai bine...pupici
delfinasa
Scris: Thursday, November 8, 2007 5:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Anca, aici se recomanda lapte integral de vaca de la varsta de 1 an pana la 2 ani, dupa aia cu 2% grasime (asta am citit intr-o carte de pediatrie a Academiei Americane de Pediatrie pe care-o am si asa ne-a spus si pediatra). Cred ca unul din motivele pentru care recomanda lapte mai slab este obezitatea. Bineinteles, unele mamici continua cu formula, altele cu lapte gras/mai slab, depinde si de copil, cum tolereaza laptele, de greutate, alergii s.a.
Acum, Andi al tau e dolofanel si daca are probleme cu constipatia, eu as ramane pe laptele de acum, daca-i prieste angel.

Daca totusi vrei sa incerci, trecerea eu as face-o punand treptat lapte mai gras in cel mai slab si observandu-l indeaproape. De ex: 1/3 lapte gras si restul slab timp de o saptamana, ca sa ai timp sa vezi cum reactioneaza, apoi 2/3 gras si 1/3 slab o saptamana, iar in a 3-a saptamana numai gras. Daca intervine constipatia sau diareea ori alte semne ca nu-l tolereaza, opresti, revenind la cel slab.

Karina mea bea si acum, dupa 2 ani, lapte integral. Eu am ales sa-i dau in continuare integral, ca mi se pare slabuta.
danab
Scris: Thursday, November 8, 2007 8:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Anca, inceraca sa ii dai lapte cu 1,8% grasime, ca sa faci trecerea treptata. Problema cu constipatia a fost la prima trecere de la formula la lapte de vaca, acum nu cred ca ati mai avea aceeasi problema.
Miruna papa lapte cu 3,5% pt ca asta o satura ras si am inceput sa-i dau lapte de la Napolact - Cedra care vad ca ii place foarte mult.
Pofta mare lui Andi!
Fluturas
Scris: Thursday, November 8, 2007 9:14 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu le dau lapte de 1,5% la amandoi si nici nu ma gandesc sa le schimb.m-am obisnuit si folosim si in casa laptele asta(la mancare).
eu nu cred ca trebuie sa schimbi laptele,ci doar daca consideri tu ca nu se satura,sau ca ii place mai mult
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 8, 2007 10:19 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Anca daca Andi se simte satul de ce vrei sa schimbi laptele?
Noi mergem tot pe 1,5 grasime cu cereale de ovaz cu prune de la Nestle sau 7 cereale de la Millupa si e bine. Daca lui Andi ii prieste e totul ok.
Pofta mare la laptic de care o fi el!pupici
Alyna
Scris: Tuesday, November 20, 2007 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Si eu am inceput sa-i dau lui Matei lapte de vaca.Am ales pentru inceput Napolact,1.5%,dar nu prea ii placeuff Bea cateva gurite si gata...in schimb daca are un bibe plin cu apa sau ceai,nu-l lasa pana nu-l terminabanghead Am sa ii adaug in lapte putin zahar,poate ii place mai mult.Acum nici lapte praf nu mai bea,de cereale nici nu mai incape vorba....offf..
Laura
Scris: Tuesday, November 20, 2007 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Noi am trecut de la laptic natural de mama la laptic Nestle Junior pe care il primeste cu placere,ajungand la peste 500 ml pe zi. Nu am de gand sa i-l schimb foarte curand. De lapte de alimentara nici nu vrea sa auda,iar lapte de vaca nu am de unde sa iau,asa ca ramanem cu Juniorul de la Nestle.

Pofta de lapte tuturor copilasilor salut
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 20, 2007 6:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Alyna , adauga putina miere de albine, decat zahar ! Pofta mare ! angel
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, November 20, 2007 7:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Papam sinoi lapte din comert: zuzu, cu 1,5 sau 1,8% grasime, dar doar cu cereale sau cacao. In rest, dimineata si seara, Milumil 3.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.