Laptic de vacuta sau continuam cu lapte praf? II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 2, 2007 8:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
De regula eu nu fierbeam laptele, dar cumparasem o faina de orez integral ce necesita fierbere si la urma adaugam si laptele pt inca un clocot. Am avut surpriza si s-a branzit laptele.banghead Eu zic sa ramai pe Humana. Noi ne-am reintors la formula, desi i-am dat Humana junior acum papam pe nestle junior.
Humana e un lapte dulce pe cand nestle formula simpla nu e.
oana_buru
Scris: Monday, July 2, 2007 8:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
Humana junior zici..nu? Ca n-as vrea sa-l mai tin mult pe formula...atunci asta la cutie de alimentara nu necesita fierberepupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Monday, September 3, 2007 8:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
am inceput si noi de azi de dimineata sa incercam o trecere la laptele de alimentara. am inceput cu jumate de bibi cu formula si jumate cu lapte UHT "7 munti" de la Prodlacta si sa vedem cum ne va merge cu el.bounce
Kiki
Scris: Monday, September 3, 2007 8:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Succes, Anca! pupici
Andi&Mariuca
Scris: Monday, September 3, 2007 8:46 PM
Nivel

multumim!pupici
MNiko
Scris: Monday, September 3, 2007 8:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andismom wrote:
am inceput si noi de azi de dimineata sa incercam o trecere la laptele de alimentara. am inceput cu jumate de bibi cu formula si jumate cu lapte UHR "7 munti" de la Prodlacta si sa vedem cum ne va merge cu el.bounce

Anca eu sunt foarte incantata de acest lapte si Cristina--nu pot sa-ti descriu cu cata placere il bea.
Andi, acomodare usoara cu noul laptic.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, September 3, 2007 8:49 PM
Nivel

multumim Miha!angel sper sa ne fie bine cu el!pupici
Miri
Scris: Monday, September 3, 2007 9:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Succes, Anca!pupici
Andi&Mariuca
Scris: Monday, September 3, 2007 9:06 PM
Nivel

Miri wrote:
Succes, Anca!pupici

pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, September 4, 2007 7:01 AM
Nivel

Mult succes Anca!
7 munti mi s-a parut un lapte gustos, pacat ca nu a mai aparut prin supermarket-urile din Iasi.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, September 16, 2007 6:54 PM
Nivel

Leea primeste formula Nestle jr, la gradi va primi lapte de vaca. Se intampla ceva daca voi merge in continuare cu formula??? Nu as vrea sa renunt la aceasta formula de lapte.
Daca as reveni la laptele de vaca, la varsta ei (2 ani si 7 luni) mai e necesar adaosul de cereale. I-as da laptele ca atare in pahar/canita cu cioc cu o felie de unt sau ceva.
MNiko
Scris: Monday, September 17, 2007 11:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mariuta wrote:
Mult succes Anca!
7 munti mi s-a parut un lapte gustos, pacat ca nu a mai aparut prin supermarket-urile din Iasi.

Nici in metro sau carrfeour nu gasesti. Vezi ca uneori sunt puse in alte locuri decat in rafturile cu lapte obisnuit.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, September 17, 2007 1:06 PM
Nivel

MNiko wrote:

Nici in metro sau carrfeour nu gasesti. Vezi ca uneori sunt puse in alte locuri decat in rafturile cu lapte obisnuit.

in Carrefour nu mai stiu exact unde este - n-am mai fost de mult pt ca imi repugna locul ala - iar in Metro, cel putin in Metro 1, se gaseste si la raftul de lactate (iaurt, lapte la punga, smantana etc.) cat si la raftul cu laptele cutii si prafuri pt prajituri.

Mariuta, uita-te bine si intreaba eventual pe cineva de pe raion.pupici

Lilly of the valley
Scris: Saturday, September 22, 2007 7:09 PM
Nivel

Andismom wrote:

in Carrefour nu mai stiu exact unde este - n-am mai fost de mult pt ca imi repugna locul ala - iar in Metro, cel putin in Metro 1, se gaseste si la raftul de lactate (iaurt, lapte la punga, smantana etc.) cat si la raftul cu laptele cutii si prafuri pt prajituri.

Mariuta, uita-te bine si intreaba eventual pe cineva de pe raion.pupici

Sanse slabe sa gasesc ascest lapte prin hipermarket-uri, fiind un lapte a unui producator mai mult local, care de anul acesta va furniza laptele in jud. Bv in programul Cornul si laptele. De obicei il cumparam de la o alimentara din cartier care s-a transformat in bar uff plans
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, September 22, 2007 10:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Tudor bea in continuare Milumil 3. Nici nu vrea sa guste laptele de alimentara, iar daca ii simte gustul, refuza sa il bea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.