Laptele praf
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 29, 2009 1:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Kiki wrote:
Noua ne-a fost foarte bun Topfer. Scumput, dar bun. Datorita lui nu am avut nici colici, ceea ce mi-a picat de minune. Alt lapte nu am baut, decat Nan fara lactoza, cand ne mai imbolnaveam si eram la regim.

stiu ca voi ati papat Topfer. pupici si tot de la voi stiu ca e scumput si ca se gaseste parca numai pe la Dona. daca nu ar da colici, as da si 100 lei pe cutie, numa' sa nu ii provoace dureri de burtica.

despre Nan, pediatra zice ca are gust nasol si ca multi copilasi il resping dar ca e un lapte bun. nu stiu, lui Andi nu i-am dat. Milumil mi-a zis ca are foarte multe proteine si ingrasa excesiv.

intrebare stupida: de ce Lactogen este atat de ieftin? 16 ron 350 gr?
leut
Scris: Tuesday, September 29, 2009 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Andismom wrote:

Milumil mi-a zis ca are foarte multe proteine si ingrasa excesiv.

Ei, na! Nu-i adevarat. Matei nu e gras si vreau sa-ti spun ca mananca mult lapte. Papa la o masa 230ml de Milumil 2 si in 24 ore are 3 mese exclusiv lapte praf. Mie mi se pare ca papa mult lapte si totusi la sase luni are aproape 8 kg. L-am nascut cu 3700g deci e sub grafic nitel. Noua ni s-a recomandat (ca dealtfel si la Alex) Milumil ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piata si nu e ieftin deloc.
Pup!pupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, September 29, 2009 2:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Andismom, schimba pediatra ! Fura curent !

Semnat : o mama cu doua musculite, alimentate cu Milumilu' ala care ingrasa excesiv si bogat in proteine ! hohot
leut
Scris: Tuesday, September 29, 2009 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Oana, ai intarit tot ce aveam de zis vis a vis de Milumil!newclap
Fluturas
Scris: Tuesday, September 29, 2009 2:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si eu stiu ca milumil ingrasa tare.
eu la darius si karina am folosit ce ni s-a dat inca din spital pentru darius,imi scapa acum numele,era un lapte tare rau la gust si scump.acum e 25 euro cutia,atunci era 18 parca.si vomau copii mult dar nu mi-am facut griji ca doar mama mea mi-a spus ca asa am fost si eu.acum cu lukas folosim nutriben,doar 14 euro cutia,bea fara probleme si nu vomita

fetelor din tara,in romania exista nutriben??sa stiu daca voi merge in tara...
abiand
Scris: Tuesday, September 29, 2009 3:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Al meu copil e mare (6.5 ani) dar cand era bebeu tot milumil a baut si parca era paianjen, deci nu cred ca ingrasa, si fluturas eu nu am auzit de nutriben, dar e foarte posibil sa fiu in urma cu stirile in domeniu.
kali
Scris: Tuesday, September 29, 2009 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Noi cu Humana defilamfirstprize
oanamaria
Scris: Tuesday, September 29, 2009 7:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Nu am auzit de NUTRIBEN!
Noi am inceput cu NAN1 ,dar nu l-a acceptat manca tot si imediat il voma in jet asa ca disperata l-am schimbat cu HIPP si i-a placut si ii merge foarte bine cu el .Acum am ajuns la HIPP 3 si o cutie de 300g costa 24lei.Problema este ca nu se gaseste in toate farmaciile sau in hipermarket ca NAN sau MILUMIL ori Humana.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 29, 2009 8:07 PM
Nivel

Oana&Leut cu toata dragostea mea pentru voi, va multumesc pentru sfaturi dar tin tare mult la aceasta pediatra si voi face cum imi spune. o fi ea tanara, nitel mai mare decat mine, dar am 100% incredere in ea. Andi s-a ingrasat foarte mult si foarte repede de la el. sigur, asta nu inseamna ca toti copilasii se ingrasa cu el.

eu ma gandesc serios la Topfer sau la Nan desi imi doresc sa pot alapta cat mai mult!
Maria & Mario
Scris: Tuesday, September 29, 2009 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 29, 2009 8:49 PM
Nivel

Maria & Mario wrote:
pupici

pupici pupici
carla
Scris: Tuesday, September 29, 2009 9:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, September 29, 2009 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Eu la Tudor am inceput cu Nan. Vomita jet si branzica, asa ca am trecut la Milumil. A mers super bine cu el pana la 2 ani si ceva. Gras... stii si tu ce musculita e Tudor, cu 14 kg la 4 ani!
La Ioana am luat direct Milumil. Dar avea scaune foarte apoase si plangea mereu de foame. Ziceai ca trece prin ea fara ca ea sa apuce sa retina ceva. Asa ca am trecut la Humana, mai ales ca are un adaos de amidon, e mai satios si de cand bem Humana, mami se trezeste numai de 2 ori pe noapte, la 3.30 si 6.00.
Tudor nu a avut colici, Ioana are si a avut si cu Milumil. Nu sunt foarte acute durerile, nu plange decat putin, dar geme si o vad ca se strange de durere.
Eu cred ca fiecare copil are un ritm al sau si ca fiecaruia i se potriveste o anume formula de lapte. Ramane sa descoperi tu care e cea mai buna pentru Maria. Incepe cu Nan si daca da rezultate bune, ramai cu el. Daca nu, macar stii ce optiuni ai!pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 29, 2009 9:37 PM
Nivel

Lenus, ai dreptate!thumright multumesc si ii dorim Ioanei sa treaca durerile de burtica!computerlove
Fluturas
Scris: Tuesday, September 29, 2009 10:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
carla wrote:
Fluturas,uite aici

multumesc carla,nu e asta ce il folosesc eu.am dat si eu o cautare,vad ca este si in romania,dar doar de la 6 luni.au si cereale,pireuri,si interesant..scrie in spaniola pe cutii,deci tot de aici sunt duse incolo

asa arata cutia noastra

,sper ca nu se considera reclama.daca da,poate sterge un moderator,sau sterg eu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.