Laptele praf
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Saturday, April 24, 2010 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mandra mea a baut pana la un an doar lapte propriu, deci fara cheltuieli sic , insa apoi i-a prins de gust laptelul Nestle. Si uite-asa, si acum, la aproape 5 ani mai consuma o cutie jumate pe saptamana, pt ca in fiecare dimineata si seara bea cate o cana (cel putin) de lapte cu un varf de nesquiq... Oare adolescenta tot cu lapte de bebe ne-o gasi?!?uff
giulia_mamik
Scris: Saturday, April 24, 2010 3:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
monique wrote:
... Oare adolescenta tot cu lapte de bebe ne-o gasi?!?uff

hohot .Eu nu vad care ar fi problema..Chiar cred ca este f bun pt ea,contine o multime de vitamine si minerale.Daca va zic ca a mea inca mai suge cate un bibe de ceai /laptehohot ?Cine ne aude,rade...dar nu imi fac probleme,pana in la clasa 1 sigur va scapa de el.E doar un moft cand si cand ,pt ea.Iar dantura etse in perfecta starethumleft
adina0885
Scris: Wednesday, August 4, 2010 9:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sousourel wrote:
Oana, in bucatarie am tinut si eu cutia, am bagat-o acum in frigider... Copilul meu are diaree (cred), sau oricum un scaun foarte moale de cand cu lapticul asta.

Eu am avut probleme maric cu el din cauza laptelui de la Nestle, iti recomand sa-i dai ORS sau HiPP prune pentru ca o sa il stranga la stomacel. Eu, am trecut-o pe HiPP si vreau sa zic ca ne merge foarte bine si mananca de asemenea si borcanasele care ii plac la nebunie:D ....Bafta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.