![Avatar](/i.ashx?u=24)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mandra mea a baut pana la un an doar lapte propriu, deci fara cheltuieli , insa apoi i-a prins de gust laptelul Nestle. Si uite-asa, si acum, la aproape 5 ani mai consuma o cutie jumate pe saptamana, pt ca in fiecare dimineata si seara bea cate o cana (cel putin) de lapte cu un varf de nesquiq... Oare adolescenta tot cu lapte de bebe ne-o gasi?!? |
![Avatar](/i.ashx?u=8820)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| monique wrote:... Oare adolescenta tot cu lapte de bebe ne-o gasi?!?
.Eu nu vad care ar fi problema..Chiar cred ca este f bun pt ea,contine o multime de vitamine si minerale.Daca va zic ca a mea inca mai suge cate un bibe de ceai /lapte ?Cine ne aude,rade...dar nu imi fac probleme,pana in la clasa 1 sigur va scapa de el.E doar un moft cand si cand ,pt ea.Iar dantura etse in perfecta stare |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sousourel wrote:Oana, in bucatarie am tinut si eu cutia, am bagat-o acum in frigider... Copilul meu are diaree (cred), sau oricum un scaun foarte moale de cand cu lapticul asta.
Eu am avut probleme maric cu el din cauza laptelui de la Nestle, iti recomand sa-i dai ORS sau HiPP prune pentru ca o sa il stranga la stomacel. Eu, am trecut-o pe HiPP si vreau sa zic ca ne merge foarte bine si mananca de asemenea si borcanasele care ii plac la nebunie:D ....Bafta |