Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| De cateva zile durerile de burtica nu ne mai dau pace. de la doua saptamani nu am mai avut lapte si a trebuit sa-i dau lapte praf, dar de o saptamana are dureri mari de burtica sa fie colici sau altceva? dr ne-a spus ca este balonata dar asta cu tratament ar trebui sa treaca in cateva zile, intradevar ea cand manaca este foarte lacoma. nu stiu ce sa mai fac, decat doarme si plange |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E prea marisoara petnru colici ! Ati schimbat laptele ? La solide ati introdus ceva nou ? Vezi sa nu fie o enterocolita usoara ! O indigestie de la altceva ! Daca e intradevar de la lapte si e doar balonata , pune-o mai mult pe burtica , sa elimine din gaze ! Sau tine-o la regurgitat mai mult, cu masaj pe spate ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, Madalina a facut ticker-ul gresit. Fetita ei abia a implinit o luna. ... Mada, nu stiu ce sa-ti spun. Si Miruna a avut cateva zile dureri de burtica, dar ceva mai usoare. Am intrebat-o si eu pe doctorita daca pot fi colici, dar eu cum nu am alaptat deloc si i-am dat de la inceput doar lapte praf, a zis ca nu are cum sa faca colici. Intreaba cel mai bine medicul. Pupicei si sper sa treaca cat mai repede! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lizule,ba eu stiam ca tocmai de la laptele praf se fac colicii
Madalina,eu una iti recomand masaj cu miscari circulare pe burtica,pe spatic,mai tine-o in sus chiar dupa ce termina lapticul. |
|
| eu am alaptat doua saptamani, dupa care i-am dat si san si lapte praf inca o saptaman pana i-am scos sanul de tot ptr ca nu mai aveam. Ii dau lapte Nan, credeti ca este bine sa il schimb cand am fost ieri ne-a mai dat si lactogen sa combinam cu lapticul nostru. poate face colici si de la laptele praf? a vazut-o dr si a spus ca este de la burtica ne-a dat si ceva tratament dar pare sa nu dea rezultate, Ea mananca destul de lacom si des,dr mi-a zis sa nu-i mai dau asa mult sa manance, ce sa fac sa o tin nemancata? Am uitat sa specific daca era balonata era si constipata dar ea face de doua ori pe zi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Cat de des mananca? Are un program de masa? Ar fi binevenit! Eu,ca si tratament, iti recomand Bonisan. Mie mi-a adus Leut la spital o sticluta, imi povestea cat este de bun, si i-am dat si eu Alexandrei de 2 ori pana acum (mancasem eu aiurea si a durut-o burtica) si in 10 minute deja dormea cu zambetul pe buze. Incearca-l! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| E foarte bun ,am folost si eu la Rik si intradevar a dat rezulatate!!! |
|
| Are un program de masa, 90 ml la trei ore. Am incercat bonisan la ea nu a avut nici un efect, acum ii dau espumisan si debridat |
|
| Okk, greseala mea ! Da , de la lapte praf si de la schimbat alimentaria , administrat combinat se fac colicii ! Rabdare si .... incearca ce gasesti si ti se recomanda. oricum, pentru ca un produs sa dea rezultate stiu ca trebuie administrat o zi , minim, si daca urmezi prospectul . ar trebui sa ajute la eliminarea gazelor ! Va dorim mese linistite si nopti odihnitoare , fara dureri ! |
|
| Astazi a fost mai linistita, a dormit toata ziua,sper ca la noapte nu vom avea probleme. va pup dulce si multumim ptr sfaturi si incurajari intr-o stare de disperare conteaza foarte mult |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Madalina, colicii sunt dureri de burtica datorate gazelor pe care copilasii mici le inghit odata cu laptele. sistemul lor digestiv este imatur, nu stiu sa elimine gazele si apar aceste dureri. o prima solutie este sa o tii sa eructeze corect (sa dea afara aer cu zgomot puternic, de cateva ori). sa stii ca bebelusii fac colici si de la laptele de mama si de la cel praf. nu exista colici numai la cei alaptati natural sau numai la cei alaptati artificial. am auzit ca ar fi aparut si un nou produs pt colici - Alinan. nu stiu cum e dar noi ne-am facut un stoc serios de Infacol, adus din Anglia, despre care mamicile de pe forum care l-au incercat spun ca este infailibil.
eu sper sa nu avem de furca cu colicii, la Andi a fost nasol. stiu senzatia de disperare dar trece. ii doresc sanatate micutei tale si tie multa rabdare si tarie! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Andismom, cum am mai spus, Infacol da reactii alergice. Daca stii ca ai ceva teren alergic fii atenta cand o sa il folosesti la bb. Noi am patit cu Alex.... Pe de alta parte, unii copii fac intoleranta la lactoza....si se manifesta sub forma de colici mai puternice (in cazul cel mai fericit...) Crestere usoara si cu cat mai putine colici....cu alte cuvinte...nopti cat mai linisite.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Praslea, am mai auzit de alergie la Infacol desi sper sa nu avem surprize. eu mi-am pus sperantele in el. noi nu suntem alergici dar o sa vorbesc cu pediatra. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, eu zic ca va fi bine si nu vei avea nevoie de tratament pentru colici! Ai sa vezi! Oricum, e bine ca ai o rezerva, acolo! Madalina, sanatate fetitei! |
|
| Eu nu am auzit de reactii adverse si l-am folosit cu maxim succes la amandoi copii ! Si chiar absolut nimeni nu mi-a spus sa fi intampinat probleme cu infacol !
Cum se simte astazi puiutza ? |
|
|