Lapte pana cand? In ce cantitate?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Friday, December 22, 2006 4:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
MNiko wrote:
Si eu te sfatuiesc sa scoti fructele de dianintea mesei de pranz. Sau sa le dai din ce in ce mai tarziu pana le scoti de tot. Progresiv sa maresti si masa de dimineata cu cate 10-20 ml pana ajungi la cat trebuie.
Cam pe acelasi program de masa descris de Kali am mers si eu, doar ca ii dadeam fructe ca desert la pranz, sau sucul de fructe si iaurt la 16-17.
Cand se trezeste noaptea tipand de foame se culca imediat ce mananca sau mai sta sa se joace?

Cum sa-i scoata mami, fructele!?!

Roxanel, m-am uitat la programul vostru de masa....nu imi pare nimic in neregula cu orele si cantitaile, eu zic sa nuj intri in panica, bb-lusii au cateodata faze din astea.pupici
Maria & Mario
Scris: Friday, December 22, 2006 5:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Fructele sunt super ok. cool Poate papa solid mai putin cantitativ. La varsta Antoniei trebuie lapticul. Eu stiu ca 500g e minimul de laptic necersar pana la 2 ani !
kali
Scris: Friday, December 22, 2006 5:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & mami wrote:
Fructele sunt super ok. cool Poate papa solid mai putin cantitativ. La varsta Antoniei trebuie lapticul. Eu stiu ca 500g e minimul de laptic necersar pana la 2 ani !

Si eu tot asa stiu.
Imi aduc aminte ca si Alexia imi refuza laptele si papa foarte prost la 8 luni... iar eu tot insistam cu 5 mese/zi.
Dupa ce mi-a zis medicul sa reduc una, am zis sa incerc, urmarind si cresterea in greutate. Din fericire a revenit si apetitul; se pare ca-i dadeam mancare mai des decat avea nevoiedance
MNiko
Scris: Friday, December 22, 2006 7:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sousourel wrote:

Cum sa-i scoata mami, fructele!?!

Roxanel, m-am uitat la programul vostru de masa....nu imi pare nimic in neregula cu orele si cantitaile, eu zic sa nuj intri in panica, bb-lusii au cateodata faze din astea.pupici

Cred ca nu s-a inteles bine. Am zis sa le scoata dinaintea mesei de pranz. Le poate da dupa amiaza, sau ca desert la masa de pranz. Chiar am scris ca sunt de acord cu programul de masa propus de Kali.(postase un pic mai sus). Si in el erau cuprinse fructele la ora 16.
Era vorba doar de o alta aranjare a meniului zilnic ca sa manance cantitatea de lapte necesara in mesele de dimineata si de seara.
AdrianaC
Scris: Friday, December 22, 2006 7:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Roxanel, eu ii dadeam lui Andrei pe la 8 luni 5 mese / zi (plus lapte la cerere noaptea, ca se trezea ca si acum de 2-3-4 ori/noapte sa suga putin).

7:00 - lapte
11:00 - fructe
15:00 - mancare , uneori + laptic
18:00 - iaurt
21:00 - 22:00 - lapte

Si el a avut perioade in care mi se parea ca suge foarte putin, la masa de dimineata cam 80-100ml, la cea de seara la fel, dar si-a revenit.

Poate e doar o perioada.

Au avut loc ceva schimbari recente la voi in familie? Mutari, inceput de serviciu, nu stiu, orice care ar fi putut sa ii strice oarecum ritmul cu care era obisnuita? Daca da, atunci si aceasta ar putea fi o cauza.oare
sousourel
Scris: Friday, December 22, 2006 9:25 PM
Nivel

MNiko wrote:

Cred ca nu s-a inteles bine. Am zis sa le scoata dinaintea mesei de pranz. Le poate da dupa amiaza, sau ca desert la masa de pranz. Chiar am scris ca sunt de acord cu programul de masa propus de Kali.(postase un pic mai sus). Si in el erau cuprinse fructele la ora 16.
Era vorba doar de o alta aranjare a meniului zilnic ca sa manance cantitatea de lapte necesara in mesele de dimineata si de seara.

Nu cred ca fructele din masa de dimineata ar influenta cantitatea de lapte pe care-l vrea bb. In plus, fructele date desert pot da colici, caci ele se digera mai repede decat restul alimentelor, iar sucul de fructe nu contine fibre care sunt necesare reglarii tranzitului intestinal.

MNiko
Scris: Friday, December 22, 2006 11:31 PM
Nivel: Guest

sousourel wrote:

Nu cred ca fructele din masa de dimineata ar influenta cantitatea de lapte pe care-l vrea bb. In plus, fructele date desert pot da colici, caci ele se digera mai repede decat restul alimentelor, iar sucul de fructe nu contine fibre care sunt necesare reglarii tranzitului intestinal.

La noi au dat rezultate si nu am avut nici colici. Oricum fiecare face cum crede ca e mai bine. Eu am vorbit din experienta mea si din ceea ce am fost invatata sa fac de un medic pediatru nutritionist.
sousourel
Scris: Saturday, December 23, 2006 5:08 PM
Nivel

Sunt pareri si pareri, e bine ca informatia sa fie cat mai diversificata...fiecare alege ce e mai bine pentru puiul ei pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.