Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Multumesc ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pe langa pilulele astea banuiesc ca trebuie tinuta o dieta care sa nu fie bogata in toxine.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2015 Mesaje: 19
| Eliminarea toxinelor poate sa fie posibila doar daca se tine un program bine pus la punct cu dieta strasnica si cu sport mult in fiecare zi.
|
|
| Toxinele din organism se pot elimina folosind si suplimente alimnetare pe baza de plante.
|
|
| Am dat in blender lamaie , ghimbir , usturoi si miere in cantitati egale tin la frigider si iau cite o lingurita in fiecare dimineata Inca nu am racit iarna asta
|
|
| Foarte buna reteta. Ghimbirul si usturoiul fac adevarate minuni cand vine vorba de eliminarea toxinelor din organism. Toxinele pot sa conduca la aparitia multor boli in organismul nostru.
|
|
| Despre drenarea limfei ce puteti sa imi spuneti ? A facut cineva ?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| endy wrote:Am dat in blender lamaie , ghimbir , usturoi si miere in cantitati egale tin la frigider si iau cite o lingurita in fiecare dimineata Inca nu am racit iarna asta
Crezi ca asta o fi motivul? Eu n-am racit de vreo 3 ani, fiica-mea de vreo 8. |
|
| Pentru detoxifere un produs bunicel e si untoxin. Produsul asta chiar ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Am simtit-o pe propriul corp asta!
|
|
| Privind raceala nu stiu poate asa cred eu ca amestecul cu miere , ghimbir, usturoi m-a ajutat , tinind cont ca sotul a stat la pat o saptamina .Acum am mai redus si din portii si am luat o tinctura de la plafar pentru drenaj ! |
|
| Apa este intr-adevar un bun detoxifiant, dar conteaza si ceea ce mananci. Daca mananci doar junk food, produse bogate in grasimi si alte asemenea preparate cu siguranta ca vei avea probleme cu toxinele din organism.
|
|
| Produsele de detoxifiere trebuiesc insotite automat de un stil de viata adecvat care sa ajute la o eliminare eficienta a toxinelor din corp.
|
|
|