Lamaia elimina toxinele din ficat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Friday, October 27, 2006 1:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Alcoolul, medicamentele si tutunul pot afecta functionarea ficatului, denumit “laboratorul central al organismului”. Ficatul elimina toxinele, ajuta la secretia bilei, participa la procesele metabolice si poate lupta impotriva infectiilor. Printre dusmanii ficatului se afla alcoolul, anumite medicamente si tutunul.

Tulburarile de nutritie, endocrine (diabetul) sau contacul direct cu diverse chimicale perturba buna functionare a ficatului. Persoanele cu suferinte hepatice trebuie sa evite prajelile, tocaturile, organele, carnea de porc, de oaie, untura, omleta, slanina si condimentele. Se recomanda consumarea cruditatilor, in special sfecla rosie.
Iata si cateva produse naturale care va pot fi de folos:

Hepe control sprint pharma - eficient in hepatitele acute si cronice acutizate, in cazul unui ficat imbibat in grasime si al cirozei hepatice.
Administrare: o capsula de 3 ori/zi
Pret: 56 RON

Denoxinal - elimina toxinele din organism si imbunatateste activitatea vezicii biliare si a ficatului.
Administrare: o tableta/zi
Pret: 25 RON

Green food sprint pharma - elimina toxinele din organism, ajuta ficatul sa functioneze in conditii optime.
Administrare: o capsula de 3 ori/zi
Pret: 57 RON

Ceai hepatocol Fares - hepato protector depurativ, stimulent al functiei hepatice, avand actiune antispasmodica, antiinflamatorie si dezinfectant a cailor biliare. Regleaza nivelul colesterolului.
Administrare: 2/3 cani/zi
Pret: 2,5 RON

Macerat glicerinic din mugur de alun - se foloseste in insuficienta hepatica, hepatite virale, hepatopatie cronica, ciroza hepatica si inhiba scleroza progresiva a parentimului hepatic.
Administrare: 50 picaturi de 3 ori/zi
Pret: 9 RON

Ulei de lamaie Fares - ajuta la detoxifierea ficatului si decongestionarea acestuia.
Mod de folosire: masaj local pe zona ficatului, in cazul de fata
Pret: 4 RON

Hepaxirem Remedia - protejeaza organismul de substante chimice, favorizeaza regenerarea celulei hepatice.
Administrare: 1/2 comprimate de 3 ori/zi
Pret: 20 RON

Silivit F - are actiune hepato protectoare, hepato regeneratoare, dar si antioxidanta pentru consumatorii de alcool si tutun.
Administrare: o capsula/zi
Pret: 24 RON

Leacuri la indemana oricui
-Cura cu aloe
-Cura cu fructe de armurariu (atentie hipertensivi)
-Cura cu orz verde
-Cura cu pastura
-Cura cu grau incoltit

libertatea.ro
stele_pe_cer
Scris: Friday, October 27, 2006 1:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mai puternica decat lamaia este cafeaua, dar sunb forma de clisma.Clisma cu cafea curata in proportie de 90% ficatul.
roxinthya
Scris: Friday, June 28, 2013 4:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
alinala
Scris: Tuesday, March 10, 2015 3:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2015
Si Untoxinul e un produs destul de bun pentru eliminarea toxinelor din organism. Daca curele cu fructe nu functioneaza atunci cu siguranta suplimentele pot ajuta.

mircia
Scris: Tuesday, June 23, 2015 2:27 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Alinala, la tine in cat timp si-a facut efectul acel produs? Vad ca in ultima perioada sunt din ce in ce mai in voga astfel de produse care pot sa inlature toxinele din organism.

marinik
Scris: Tuesday, July 21, 2015 3:05 PM

Dieta cu prune si exercitii fizice si o sa se produca o detoxifiere sanatoasa a organismului. Pana la urma recomandat e sa eliminam toxinele din corp intr-un mod cat mai sanatos.

cosmin37
Scris: Thursday, January 21, 2016 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 1/21/2016
Din ce stiu eu lamaia e buna si pentru slabit. Eu am inceput sa fac cura cu ceva pe baza de cafea verde dar si lamaia arde bine grasimile si e si bun detoxifiant.

Detoxifierea generala a organismului se face foarte bine folosind curele cu fructe. Cura cu fructe detoxifiaza corpul si ajuta indirect si la slabit.

endy
Scris: Sunday, January 24, 2016 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Pentru durerea din partea stinga de sub coaste ce recomandati ?
bobi90
Scris: Monday, December 5, 2016 3:30 PM

Lamaia dintotdeauna a fost un bun remediu pentru eliminarea toxinelor din organism si pentru scaderea in greutate.

maltte
Scris: Monday, February 27, 2017 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2016
alinala wrote:
Si Untoxinul e un produs destul de bun pentru eliminarea toxinelor din organism. Daca curele cu fructe nu functioneaza atunci cu siguranta suplimentele pot ajuta.

Tu ai luat acel produs pentru a mai elimina din excesul de toxine care este existent in organism. Dieta cu fructe e mai mult decat obligatorie si la fel si sportul.

manu74
Scris: Wednesday, April 26, 2017 1:25 PM

Pentru detoxifiere eu iau de cele mai multe ori apa cu lamaie. Chiar ajuta aceasta apa cu lamaie sa ma simt mai bine.
endy
Scris: Thursday, April 27, 2017 5:20 PM
Nivel

Fete dragi ! pentru infectii urinale , curatarea aparatului urinal si a rinichilor ce luati ?
am tot luat urunal cu albastru de metil dar nu mai vreau
maria2013
Scris: Thursday, April 27, 2017 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
endy wrote:
Fete dragi ! pentru infectii urinale , curatarea aparatului urinal si a rinichilor ce luati ?
am tot luat urunal cu albastru de metil dar nu mai vreau

Lichide multe, ceai din codite de cirese, merisor deshidratat
endy
Scris: Friday, April 28, 2017 5:53 PM
Nivel

Maria multumesc !Cheek Kiss
Fetelor , mai am o intrebare ? cum pot scapa de pesticidele din corp Am fost operata de fiere apoi sa tin regim am tras tare pe fructe din supermarket bineinteles Am facut niste analize si sint plina de pesticide Ce-mi recomandati ?
popemartin
Scris: Tuesday, May 30, 2017 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/13/2015
untoxin,colon help, detoxic...... sunt o gramada deproduse care pot sa ne ajute, dar pe primul plan trebuie sa fie stilul de viata pe care il urmam, fara junk food, stres si intoxicaricu tot felul d eproduse la care se adauga si poluarea.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.