Profil: lala_aurelia
Despre
Utilizator: lala_aurelia
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, March 13, 2014
Ultima vizita: Thursday, October 4, 2018 7:14 PM
Numarul de postari: 485
[0.05% din toate postarile / 0.13 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Friday, March 20, 2015 8:15 AM
Buna ziua mamici si pitici!

Scuzati absenta, dar nu mai am timp nici sa respir. Credeam ca dupa botez ne vom linisti putin dar m-am inselat. De o luna ne chinuie durerile de gingii. Ii cresc dintisorii si maselele in gingie si nu face fata foarte bine durerii. Am consumat deja 2 tubulete de gel gingival si de curand am inceput sa ii dau chamomilla. De cateva ori a fost nevoie si de panadol si nurofen ( la indicatiile pediatrei) pt ca plangea in somn de durere. Se pare ca de la chamomilla avem ceva ameliorari dar in continuare nu doarme bine si nu mananca bine. Suge la san ce sige si deodata incepe sa planga si nu mai vrea san... Noptile sunt foarte agitate si alaptarea se face la cerere uneori si din ora in ora. Sunt epuizata de programul asta haotic. Jucariile de dentitie mai mult o enerveaza pt ca nu reuseste sa le manevreze cum isi doreste, suzeta o refuza.
In rest suntem bine, creste de la o zi la alta si ma uimeste cat de curioasa si atenta este la tot ce o inconjoara. Ii place muzica f mult, in special Inna ( nu stiu de ce ca eu nu ma omor dupa ea). Cu burtica stam foarte bine,face cacut cel putin o data pe zi fara sa ii mai dau Bifido. Asta e aviz mamicilor care m-au sfatuit o sa las sa se chinuie si sa planga pana face singura ca altfel nu mai face decat stimulata. Iata ca face si singura!!!dance
Cu adormitul iar stam f bine,seara dupa baita adoarme repede pt ca o las inainte de baie in pielea goala vreo 30 min si se agita, se rostogoleste, da din maini si din picioare incercand sa se tarasca, apoi mai are o serie de balaceala si oboseste de nu ii mai trebuie nimic. Daca nu ne intelegem asa o legan pe picioare putin si gata ( stiu ca nu e ok nici varianta cu leganatul pe picioare dar e mult mai bine decat plimbatul cu orele prin casa). De obicei o pun in pat, ii dau suzeta( singurele dati cand o accepta) si ma intind langa ea si incet o ia somnul.

Sper doar sa trecem cu bine de perioada asta cu gingiile ca nu mai stiu ce sa mai fac... pe timpul zilei ii mai distrag atentia dar noaptea e ingrozitor...doar primele 3 ore le doarme linistita. Si sanul nu o linisteste si nici nu suge de confort...ba mai rau plange daca ii dau san cand o supara gingiile..

In rest sper ca sunteti bine si asteptati cu merabdare ca noi primavara si zilele calde sa putem sta pe afara cu orele.

Va pupacim cu mare drag!!!DistanceKiss
Postat: Thursday, February 5, 2015 1:07 PM
Salutare mamici si pitici!!!

Ma iertati de absenta, dar nu mai apuc sa fac mai nimic. Ne pregatim si de botez si sunt capie. V-am citit din urma si am vazut pozele cu bebelusi deliciosi!! Sa-i mananci nu alta!! computerlove computerlove computerlove

No am facut vaccinul de 2 luni, a plans putin cand i l-a facut si am stat cu comprese reci pe piciorus. La vreo 4 ore dupa vaccin a inceput sa planga pt ca o durea piciorusul, dar compresele ne-au ajutat si a doua zi a fost ca si cand nu s-a intamplat nimic. Nu a facut febra deloc.
Am fost la pediatru si la 2 luni si o saptamana avea 58,5 cm si 5410 gr. Ceea ce e super! In continuare doar san papa, desi ma cam incearca sentimentul ca nu se mai satura. Dar perseveram, chiar daca a ajuns sa manance si la 1:30 h. Am facut cura de o luna cu bifido...a avut succes de cateva ori, dar s-a obisnuit cu el. Am decis sa nu ii mai dau desi pediatra a zis sa continuam pana la 4 luni. Uneori face singurica cacuta, alteori nu ii iese. Eu o sa merg pe instinctul meu si o sa fac asa cum consider mai bine.
Avem nopti si zile...doarme noaptea de pe la 22 pana la 7 - cand se foieste o mufez repede la san si gata. Are nopti cand doarme tun cate 3 ore intre mese si nopti cand o mufez din ora in ora. Ziua uneori doarme si 6 ore ( cate 3- 4 reprize) alteori 2 ore adunate. Gangureste si rade cu toate gingiile, ma cearta cand ii e foame sau somn si ma striga cand nu ma mai vede. E asa de dulce! Nu mai vrea sa stea pe spate deloc, se chinuie, se incordeaza si daca o tin de manute vrea sa se ridice in fundulet. Pe burtica sta cate 5-10 min odata ca se enerveaza repede ca nu ajunge nicaieri. A inceput sa-si descopere manutele, se gasesc una pe alta si apoi cate un pumnulet isi gaseste drumul spre gurita la molfait. Baleste de zici ca ii dau dintisorii...nu, nu ii dau Haha .
A inceput sa mai stea in leagan...ii plac desenele animate si o mai las cate 5-10 min la tv ( ca sa mai apuc si eu sa beau apa, sa mananc un fruct, sa ma duc la toaleta). In rest am invatat sa fac muuulte lucruri cu o singura mana - ca de exemplu sa dau cu aspiratorul Lol Lol . Dar imi place sa o tin in brate si sa stau cu ea, sa ne maimutarim si sa radem toata ziua...peste un an o sa alerg eu dupa ea sa o iau in brate si n-o sa mai vrea.

Va pun si eu cateva poze cu grasunica mea!
Postat: Thursday, January 15, 2015 9:59 PM
oana e puseu de crestere. Nu te panica si dai piticutei sa suga de cate ori vrea. Cauta pe net si ai sa gasesti mai multe info despre asta.
elala 4 luni?! Wow...nu cred ca rezistam atat...sper sa ne intalnim ceva mai devreme, mai eliberam din tensiune...
Postat: Thursday, January 15, 2015 6:13 PM
Buna ziua mamici si pitici!

Am prins si eu cateva minutele libere ca doarme piticuta. Am fost ieri si am facut eco recomandate: transfontanelara, de bazin si abdominala. Piticuta nu are nimic, e sanatoasa tun se pare. Doar ca fontanela anterioara aproape i s-a inchis. Pediatra a spus ca atata timp cat caputul o sa continuie sa-i creasca in diametru nu e nici o problema. Cealalata varianta nu mi-a spus-o. Se pare ca la burtica nu are nimic, doar un sfincter neantrenat. Adica nu stie sa faca caca. Ca sa va spun ca nici bifido baby nu mai da rezultate si de cateva zile apelam la supozitor din nou. Am incercat inclusiv cu ceai de musetel si nu a mers... Stie careva cum inveti un bebelus sa faca caca?
Dupa ecografiile astea urmeaza sa ne programam la pediatra pt vizita de 2 luni. Vaccinul o sa-l faca dupa 23 ianuarie - ne-a anuntat medicul de familie ca vine la domiciliu.
In rest s-a dus pe apa sambetei tot programul piticutei. Mananca si din ora in ora, nu prea mai doarme decat cate 30 min furate in brate pe timpul zilei de nu mai apuc sa fac nimic altceva...si mai are macar o repriza de 2 ore aproximativ, ori dimineata ori dupa-amiaza cand uneori dorm si eu cu ea ca sa-mi refac puterile. Cel mai lung somn este cel de dupa baita de 3 ore, apoi se trezeste si la o ora, si la 2 ore si vrea san. Am incercat sa-i dau cu biberonul lapte de la mine ( sa vad cam cat mananca la o masa) dar mananca mai putin la biberon decat la san ( mi-am dat seama dupa timpul dormit dupa) - pesemne unde nu ii place sa suga la biberon.

La controlul de 6 saptamani dr mi-a prescris si anticonceptionale compatibile cu alaptarea: cerazette. Sunt deja la a doua saptamana dar ma simt tare aiurea de la ele. In prima saptamana am avut greata si dureri de sani iar acum sangerez ca la menstruatie. Si abia scapasem de sangerari. 5 saptamani dupa nastere m-au tinut. Si ca sa intru in detalii mai intime: voi la cat timp dupa nastere ati reluat activitatea sexuala? Blushing
Ca noi inca nu ne-am intalnit in problema asta SimplyLove si mi-e o frica de durere de nu am cuvinte. Am devenit o fricoasa! Ceva sfaturi / ponturi?

ema spor la pregatiri! Asteptam cu nerabdare poze de la eveniment / e Cheek Kiss Stef este numai bun de papat de falcute coeur
elala Ce sa zic de Eric? E asa de dulce cum sta el in fundulet! Cred ca e normal ca fructele sa le placa mai mult ca sunt dulci...cui nu-i place ceva dulce. Eu zic ca papa destul de bine, dar cum te descurci cu programul de noapte? Poate ii este sete daca cere asa des tatica....
dana cred ca toti copii sufera de reflux. E adevarat ca unii ceva mai grav dar nu cred ca e cazul la Daria. Mai ales daca a luat asa bine in greutate. E o scumpa si seamana foarte tare cu tine ( cel putin mie asa mi se pare).Cheek Kiss
oana mie doctorul pt durerile de la cusaturi mi-a zis sa iau ketonal fiole maxim 2/zi - dimineata si seara. Am luat doar una pe zi ( nu a fost nevoie de mai mult) timp de vreo saptamana sa zic. Dar luam cand nu puteam sa mai stau in nici o pozitie de durere. Daca te doare cusatura exterioara poti folosi un spray cu lidocaina - anesteziaza locul. Asta se foloseste si la dentist. Daca folosesti local nu afecteaza alaptarea. Cum a zis si dana o pernuta cu samburi e buna - se incalzeste la microunde, uscatorul de par, pozitia de tigru in copac ( beblina cu fata in jos pe bratul tau si tu cu palma pe burtica), sa o tii cu burtica pe burtica ta... in rest eu zic ca e super programul de somnic.
simona sym multa sanatate puiului! Sa se faca bine repede!Cheek Kiss Cheek Kiss
andreea si eu stiu ca mucilagiu de orez se da la diaree. Constipatie se considera cand bebe face caca tare, ca niste bobite. Daca e mai cremos e caca normal. Apos si verzui poate fi si din cauza ca papa doar laptic de inceput. Eu zic sa ii dai doar san. Cat despre protectis, ala da rezultate cam dupa o luna. Pentru linistea ta poti sa incerci cu masaj si gimnastica ca sa faca in fiecare zi - poate asa se stabilizeaza si consistenta.
capsunica eu cred ca fiecare mamica face dupa cum simte ca ea isi cunoaste puiul cel mai bine. Nu cred ca ai facut rau ca i-ai dat o lingurita de suc. Se insista pe alaptare exclusiva pana la 6 luni dar apoi ni se recomanada tot felul de ceaiuri, siropuri si picaturi pt colici, reglarea tranzitului etc. care au zahar si euri. Deci nu e asa de exclusiva alaptarea asta nu? Leo este mortal de dulce! coeur Cheek Kiss
simona83 lasa fata sa fie grasunica sa poti sa molfai la bulanele, copanele, manute si falcute! Sanatoasa sa fie! Imi pare rau de discomfortul creat de dermatita. Pitica mea nu a facut dermatita dar in schimb se irita foarte repede si usor de la propria ei transpiratie, de la paturica, de la suzeta. Face niste brobonele mici pe fata si gatut. Uneori ii trec de la sine, alteori ii dau cu crema de galbenele. E dificil ca nu suporta si plange, nu ma lasa sa o sterg si sa o ung.
rox asteptam pozici cu Bogdanel de la botez. Bine ca ai descoperit la timp otita si ca acum e totul ok. Ti-am spus ca nu ai motive de ingrijorare.

Sper ca nu am uitat pe nimeni. Va pup cu mare drag si mi-e tare dor de voi!!
In curand o sa ne apucam si noi de pregatiri pentru botez, poate il facem in februarie. O sa fie ceva micut, in familie.

Eu nu stiu ce sa zic de mutarea la aspirici din nou, nu prea m-as incumeta sa mai fac un bebe. Mama zice ca trebuie sa mai treaca 3-4 ani sa uit, eu cred ca n-o sa uit deloc Lol

Postat: Tuesday, January 6, 2015 2:35 PM
crys Multumesc Cheek Kiss. Ingerasul tau blondut e un scump, La multi ani!, sa creasca mare si voinic!! majoreta majoreta majoreta
O sa alergi dupa el prin toata casa, ai sa vezi, si atunci toate temerile de acum vor parea prostii.
dana tocmai am trecut printr-un puseu la o luna, sa mai fie unul si acum?!?! In wrap nu vrea decat uneori, am incercat...daca e prea suparata sau agitata mai rau face daca o pun in wrap. Prefera sa stea cu capul pe umarul meu, sa vada tot ce misca - popandau cum ii spun eu.
Problema nu ar fi ca vrea in brate sau sa doarma cu cineva langa ea. Problema ar fi ca e un chin pana adoarme. O pasam de la unul la altul (eu, sotul, mama) si nu se linisteste. Intr-un final cred ca oboseste si adoarme.
Am luat-o prin eliminare cu tot ce ar putea sa ii creeze discomfort si nu am ajuns la nici un rezultat.

Ieri a fost o zi buna si am "vorbit", ne-am jucat, ne-am dragalit si pupacit ( nu ca pana acum nu am fi facut la fel) iar seara a fost mult mai usoara...a tras niste plansete cat am fost eu la dus si a ramas cu tati dar s-a linistit repede cand am pus-o la san.
Cine stie cum va fi in seara asta? Tot ce pot sa spun e ca si eu sunt mai optimista si incerc sa ma bucur din plin de clipele bune si sa fiu cat mai linistita in situatii de criza. Poate asta o ajuta si pe ea sa fie mai linistita. Isi tine caputul destul de mult singurica, am mai lasat-o cate putin si pe burtica, dar se supara ca nu reuseste sa se miste - ii place mai mult cand o pun pe burtica pe pieptul meu si e tare fericita cand isi tine caputul singurica. O mai tin rezemata si de parnuta e alaptat ( nu suporta sa stea pe spate de nici o culoare) si atunci trage caputul in fata si se incordeaza ca si cand ar vrea sa se ridice in fundulet. Ma si sperii pentru ca nu are decat 7 saptamani si ea vrea deja sa stea in fund, sa o ia de-a busilea, eventual ar si merge daca ar stii sa se coordoneze!!!Lol Lol Lol
Plus ca am observat ca se uita la televizor. Dintr-o intamplare...eram pe canapea cu ea in brate ( dormise in bratele mele) si s-a trezit ca ii era foame asa ca am ramas cu ea acolo si cand a terminat de papat a intors caputul si statea foarte cuminte si se uita la tv. Bineinteles ca nu dureaza decat 10 min atractia - ca orice distractie. Mai interesanta e mami si bratele ei ras

rox iarta-ma scumpa ca nu ti-am raspuns mai devreme, pur si simplu am omis. Nu te speria daca nu raspunde uneori la stimuli. Pitica mea uneori intoarce capul alteori nu. Daca l-a intors sau a reactionat o data cu siguranta aude. Abia invata si ei sa-si coordoneze miscarile, sa isi intoarca caputul, sa recunoasca sunete, voci. Nu te panica, mai lasa timpul sa treaca si mai incearca sa-l stimulezi cu o zornaitoare la cateva zile. Eu asa am facut...i-am tinut-o in fata agitand-o si apoi am miscat-o stanga dreapta ca sa-si miste si ea caputul. Uneori vrea, alteori nu.
andreea Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Tuesday, January 6, 2015 2:12 PM
Felcitari mami Oana!!!! majoreta majoreta majoreta majoreta
Ai o frumusete de fata, sa va traiasca, sa fie mancacioasa, sa nu aveti colici si tu sa te refaci rapid!! Este superba computerlove computerlove

Ma iertati fetelor ca nu am timp sa va citesc din urma si sa va adresez cate un cuvant fiecareia. Mi-e dor de voi si ma gandesc la casuta asta minunata unde sunt numai bulinute fericite si frumoase!

Va doresc un an minunat, imbelsugat, plin de fericire si iubire! Va puacim pe toate!!!
Postat: Sunday, January 4, 2015 12:04 PM
La multi ani mamici si pitici!! Sa aveti un an bun din toate punctele de vedere!

Noi suntem bine, piticuta creste si pe zi ce trece invata tot mai multe lucruri noi. A descoperit caruselul de la patut dar rezista maxim 10 minute cu el apoi se plictiseste, a inceput sa vocalizeze o multime de "nga, gagu, buei, ama", cand ii este foarte foame ma cearta si tipa la mine ras

Nu am mai masurat-o dar mi se pare ca este mai lungana si mai grea pe zi ce trece. Aflam la masuratorile de 2 luni. Continuam cu administrarea de Bifido Baby de 2 ori / zi dar tot am mai avut nevoie de stimulare de cateva ori. Durerile de burtica nu mai sunt asa de grave, o linistesc mai usor. In schimb avem alta problema: de cand cu puseul de crestere mandruta mea nu mai doarme singurica. Deloc! Trebuie sa fie cineva langa ea neaparat. Si de adormit trebuie sa ma plimb cel putin o ora cu ea in brate leganand-o in timp ce ea maraie si plange pe toate tonalitatile si intr-un final adoarme. Seara este cel mai grav. Dupa baita este foarte relaxata, adoarme 10 minute dupa ceas si apoi se trezeste in urlete de nu stim ce sa-i mai facem si iarasi luam plimbarea, mai doarme 10 minute, iar urla...
Am incercat o multime de chestii sa o determin sa doarma singura. Am pus patutul lipit de pat cu un grilaj desfacut, am imbracat un urs de plus cu haine de-ale mele, am dormit pe asternuturile ei...nimic nu functioneaza. Nici ziua si nici noaptea nu doarme singurica. Plus ca noaptea nu mai doarme in patutul ei - numai cu noi in pat, mai ales langa mine. Exact ce nu mi-am dorit! Nu am mai dormit 3 ore legate de vreo 3 saptamani si ma dor toate oasele pentru ca dorm mereu stramb, cu grija si ma trezesc des sa o verific. Sunt cu nervii la pamant din lipsa somnului si mi-e tare dor de vremea cand o lasam sa doarma in patut si imi faceam treaba. Acum trebui inclusiv la toaleta sa merg in cea mai mare viteza.
Au fost sarbatorile si am avut membrii familiei acasa, am pasat-o cand am avut nevoie sa fac cate ceva dar o sa raman singurica cu ea si tare mi-e ca nu o sa apuc nici sa mananc....

Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez....sa o las sa planga este exclus. Bineinteles ca nu fug la ea la prima maraiala si mereu incerc sa-mi dau seama dupa plans ce are nevoie. Dar cand copilul este imbaiat, cu scutec curat, a mancat pe saturate si burtica nu o doare ( nu se screme, nu-si freaca piciorusele, nu se strange) iar ea urla cat poate in timp ce o tin in brate si o plimb prin casa ma apuca disperarea.
Uneori am senzatia ca toti ceilalati bebelusi sunt niste ingerasi...aud povesti de copii care de la 2 luni dorm cel putin 6 ore pe noapte, care adorm singurei in patut....
Ca sa nu discutam despre adormit...la san nu mai adorme de mult. Noaptea suge ( o alaptez culcata mai nou daca este in pat cu mine) si cand se satura scuipa sanul si gata doarme in continuare ( daca am noroc). Ziua nici vorba sa adoarma asa de simplu. Si nu e vorba ca as vrea sa doarma tot timpul...imi place sa stau cu ea, sa ii vorbesc, sa ma joc si sa ii urmaresc reactiile...dar dureaza f putin, 10-15 minute si apoi o ia plansul si e din ce in ce mai obosita si plange din ce in ce mai tare....
Incerc sa ma incurajez ca e micuta inca si ca mai e destul timp sa-si faca si un program, sa se invete si in patut si altele.....dar uneori imi pierd speranta....
Oare sunt singura care trece prin asa ceva?

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Wednesday, December 24, 2014 12:50 PM

Burtici dragi am trecut o fuga sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, zile linistite si imbelsugate si Noul An sa va aduca numai impliniri!!

Va DistanceKiss si va iloveyou pentru sustinerea, sfaturile, rabdarea si intelepciunea voastra! Sa ne "citim" cu bine si in 2015!!!sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare

Postat: Wednesday, December 24, 2014 12:48 PM
Buna fetelor!!

Sa ma iertati ca nu am mai intrat dar suntem in plin puseu de crestere. Am intrat in a 5-a zi si abia daca apuc sa mananc sau sa-mi fac un dus. Doarme maxim 30 min, numai in brate, la fiecare trezire vrea san si in rest maraiala si plans. O sa trecem noi si de asta. De la Bifido Baby face cacut in fiecare zi, chiar si de 2 ori pe zi si asta a redus semnificativ crampele si plansul de la ele. Din pacate nu ma pot bucura pana nu trece si puseul asta. Dorm mult mai putin acum decat atunci cand o durea burtica.
Ii dau espumisan 10 pic inainte de fiecare masa in continuare si cred ca am sa-i dau pana termin sticluta ( am cumparat-o pe a doua). La inceput si mie mi se parea ca mai rau ii face dar se pare ca ajuta la eliminarea gazelor. La noi cel putin a functionat mai bine ca Infacolul.

A inceput sa scoata sunete noi si sa ne zambeasca constient - macar ne alegem cu ceva din puseul asta.
Nu am timp sa va iau pe fiecare in parte, dar v-am citit si am admirat ingerasii! Numai copii buni de rontait pe forum aici!!computerlove
Sper sa trecem cu totii cu bine peste probleme si sa nu renuntam oricat de greu ar parea. E greu dar e si frumos si cu siguranta clipele astea nu se mai intorc si nu vor mai fi niciodata asa micuti!

Va doresc SArbatori Fericite alaturi de cei dragi, zile linistite si imbelsugate si Noul An sa va aduca numai impliniri!!

Va DistanceKiss si va iloveyou pentru sustinerea, sfaturile, rabdarea si intelepciunea voastra! Sa ne "citim" cu bine si in 2015!!!
Postat: Friday, December 19, 2014 3:29 PM
Buna ziua mamici si pitici!!!

Azi facem si noi o lunita!!!yes yes hainoroc hainoroc hainoroc

Am fost la doctor si Sara a crescut 6 cm si s-a ingrasat cu 1300gr in prima luna. Totul este perfect iar pentru tranzit intestinal ne-a dat Bifidus Baby. Mi-a mai spus sa continui sa o stimulez pana incepe sa-si faca efectul si ca ar trebui sa aiba scaun in fiecare zi. Ne-a dat si trimitere sa facem ecografiile uzuale de bazin si transfontanelara si a adaugat si una abdominala generala daca tot avem probleme cu evacuarea. Mi-a mai zis ca nu de la supozitor face cacuta din moment ce nu se topeste supozitorul si ca putem sa o stimulam si cu termomentrul. Si continuam cu espumisan 10 picaturi inainte de masa si se pare ca nu avem colici, conform spuselor dnei doctor dupa ce i-am descris eu cand si cum plange pitica.

simona sym mult succes cu suculetul. Sper sa reusitit si sa-si regleze si Vladut tranzitul! Clap Clap
crys si pitica mea fornaie, sforaie, grohaie, respira precipitat uneori dar dna dr ne-a spus ca ei nu respira regulat ca noi in perioada asta a vietii. Atata timp cat nu se aude nici un murmur la inimioara sau suflu la plamani si ii cureti nasucul e totul ok. Si mie imi vine uneori sa mor de oftica cand o aud cum fornaie din gatut de parca are numai flegme.
Cat despre soacre...numai de bine! A mea imi spunea cum ea le dadea ceai si miere la copii...si i-am trantit-o si eu ca nu e permis sa-i dai miere unui bebelus sub un an. Si nu a mai zis nimic.
andreea imi pare rau pentru piticuta ta! Sper sa se faca bine repede si sa rezolvati si voi cu cacutul!! Mama lui de cacut!!
dana, ema pupam cu balute pe Dari Cheek Kiss Cheek Kiss si pe Stefanut Cheek Kiss Cheek Kiss
oana nastere usoara si te asteptam in casuta cu pitici!! DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
capsunica nu ne mai dai nici un semn de viata? O pozuca cu Leo cel chipes?
Ada, Alina, Smiley, Irinuca, Lori, elalamulti pupici si pentru voi DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Sper ca nu am uitat pe nimeni! Pupacim si mamicile dragi!