Blondyb wrote: Sunt de acord cu tine, in totalitate!! Ai dreptate, cine incearca sau a incercat la acest proiect (bebe) stie ca avem perioade cand suntem ok,si cand nu! Mai am si zile cand zic, naaa nu o sa am asta e, si dupaia zic oare dc gandesc asa?ce am? Daca in 2 zile imi doresc sa fiu mama, apoi iar nu imi pasa daca vine bine daca nu iar bine, ciudate stari, nu credeam niciodata ca e asa greu sa faci un copil, mai ales la mine in familie, suntem toate fete, evident ca au copii sau sunt gravidute! Mama mea m-a facut la 33 ani cu o trompa ramasa, de la o extrauterina pe vremea respectiva doctorii i-au spus ca nu mai poate face copii, si am ajuns eu dupa 9 ani, sora mea... La 33 ani primul copil, si al doilea la 37 totul normal, si bininteles restul fetelor cateva luni si imediat gravide,toate suntem 30 + Acum la ce ma gandesc eu si cred ca am mai scris prin august treaba asta, noi nu prea bebelim.. Des... In astia 2 ani nu stiu daca se pun, luniile acelea in care faceam o singura data.. De 3 luni facem cum trebuie, cu teste, adica si aia dupa test pozitiv 2 zile si gata! Nu stiu daca e suficient, stiu de la fete ca insistau... Pana aproape de menstruatie, si imd dupa... Poate fi si asta o cauza! Dar de luna asta ma apuc serios din 2 in 2 zile!! Eu am ciclu de 25,26 de zile si ovulez dupa ziua 13,14 chiar si 15, asta cu ajutorul testelor, pentru ca teoria cu a 12 a zi in cazul meu nu functioneaza! Si pot sa zic ca am pierdut timp cu aplicatia, m-am luat dupa ea si ma opream cand nu mai era ferastra fertila, dar corpul e diferit la fiecare, voi reveni cu vesti saptamana viitoare cand vin de la. Doctor, sunt curioasa ce spune! Multumeascc pentru sprijin si încredere +sfaturi iti doresc sarcina usoara si sa ne auzim cu bine! Multumim ca tii cont si de noi si ne iei sfaturile in considerare, sa stii ca atat eu cat si fetele celelalte iti dorim tot binele si sa reusesti sa ramai graviduta ca doar de asta iti dam cate un sfat fiecare
My Ovulation Chart Ultima menstruatie: 22 Iulie 2019 Tratament: Progesteron ---Bebe--- Pentru temperatura bazala si urmarirea ovulatiei folosesc: Termometrul Femometer cu bluetooth pe aplicatia "Femometer Fertility Tracker" (aplicatie valabila atat ptr ios cat si ptr android); Teste de ovulatie marca OneStep.
|
Blondyb wrote:In primul rand va multumesc pentru raspunsuri tuturor, ma incarc pozitiv cand vad ca pana la urma,e cu happy and!!! De cand incerc sa raman, insarcinata bininteles ca am auzit multe povesti care mai de care, dar am stat si m-am gandit, nu stiu daca e mai ennervant sa sti ca esti sanatos, si sa nu poti concepe un copil, sau sa prefer sa am ceva, sa stiu ca aia e cauza sa ma resemnez si asta este,ca macar nu stau sa astept cu anii si sa mai sper luna de luna,si pana la urma sa apelez tot la o ferilizare cine stie pe la 40!!! Lady Xmc, ai avut o experienta intereanta as zice, dar pana la urma ti-ai implinit visul si asta conteaza partenerul va veni care va fi al tau ulterior sunt sigura, cat despre schimbarea partenerului, am auzit si am cunocut persoane care doar in momentul schimbarii partenerului, au avut copii, nici eu nu incurajez pe nimeni, ci doar atunci cand e cazul, si e de alta natura! Stresul. ... eu ori nu il mai simt, ori subconstientul meu lucreaza, dar eu nu ma vad stresata,fata de ce am vazut eu la alte persoane, dupa 2 luni chiar 3, erau dezamagite, speriate,teste de ovulatie, temperaturaa bazala si totusi in disperarea lor au ramas insarcinate ...eu dupa atata timp...inca sunt normala desi multi care stiu ca incerc, imi spun..."Tu nu ramai ptr ca te stresezi" , familia mea la fel... Partenerul meu imi spune, sa nu ma mai stresez ca poate de aia, simt ca toti ma incoltesc cu asta, dar am zile si zile, poate nu as fi stresata daca as avea un 25 de ani,ca sa pot sa imi permit sa asteptttt, pana nici Fiv nu e ceva sigur! Off, nu stiu ce sa mai zic!
Sunt convinsa ca va fi si la tine cu happy end pana la urma. Am uitat sa mentionez ca renuntasem la teste de ovulatie, la luatul temperaturii, si daca iti spun ca si doctorii au ramas surprinsi cand am ovulat, a inceput menstruatia pe 22 iulie si s-a terminat pe 29 ( eu mereu l-am avut de 7-8 zile) pe 30 am avut contact si bineinteles ca atunci am ramas , pentru ca de atunci cronologic sunt fix 19 saptamani si un pic de sarcina iar eu am 18 saptamani si un pic ecografic. Practic doctorii spuneau ca mai rar sa ovulezi imediat dupa menstruatie, dar nu imposibil. Deci la mine clar nu s-a aplicat regula de 14 zile dupa , ideea e alta, sunt sigura ca vei avea bebe, si stiu ca poate simti ca varsta te copleseste, de la 20 de ani spuneam ca eu nu raman la 25 ca vreau la 23, ca prostii si copilarii de-ale mele, de multe ori ma uit si ma gandesc cum de alte fete, raman la un simplu contact neprotejat, asta e, nu lasa varsta sa te copleseasca, orice varsta ai avea vei fi mamica ai sa vezi si abia astept sa ne dai vestea cea mare, daca ma crezi ca nu as fi facut nici testul de sarcina in septembrie desi menstruatia nu imi venea eu ajunsesem sa imi zic aa iar intarzie menstra, nu stiu cum am putut fi atat de rabdatoare, desi ajunsesem obsedata de testele de sarcina. Intamplarea a facut ca mama sa zica la un apel video doar nu esti insarcinata, si eu am zis hai ma sa vad daca are dreptate, si uite ca asa a fost, ma axasem pe job si ma luase valul cu noua mutare cu acomodarea cu jobul cu absolut totul incat cumva am rezistat, nu stiu cum, si nu m-am mai stresat ma gandeam ca va veni bebe si la 40 daca va vrea Cel de Sus, ma resemnasem cu ideea ca nu tine de mine cand raman si ca tot ce puteam sa fac era sa incerc de cate ori puteam sa bebelim ! cand se prindea lasasem in seama lui Dumnezeu, desi nu merg pe la biserici, iar credinta imi este in inima. Asa nici nu te stresezi prea mult incearca sa bebelesti de cate ori ai ocazia si daca puteti din 2 in 2 zile macar, daca puteti bineinteles, candva tot se va prinde si sunt sigura ca in curand ne vei da vestea cea buna te pup, succes si te asteptam cu 2 liniute scuza-mi greselile de ortografie si romanul, imi face placere sa vorbesc cu voi.
My Ovulation Chart Ultima menstruatie: 22 Iulie 2019 Tratament: Progesteron ---Bebe--- Pentru temperatura bazala si urmarirea ovulatiei folosesc: Termometrul Femometer cu bluetooth pe aplicatia "Femometer Fertility Tracker" (aplicatie valabila atat ptr ios cat si ptr android); Teste de ovulatie marca OneStep.
|
Blondyb wrote:Buna fetele, am o curiozitate, exista fete pe acest grup care incearca la bebe si totusi nu au nicio problema medicala..?? Ma refer ciclu sa fie regulat, si totul normal si bebe sa nu apara? Si bineîn?eles si la partener sa fie ok. Mi-am facut programare la doctor, merg cu dosarul de analize, ma duc cu tot ce am facut pana acum si toate au ie?it bine! El a spus sa încerc un an apoi sa facem investigatii, el nu stie ca deja am facut analize (cateva de baza) +spermograma, endocrinolog etc! Sunt curioasa ce imi va spune sau ce ma va pune sa mai fac! Ma gandesc si la inseminare.... Pe. Cuvant.. Nu stiu ce sa mai investigehez,.... Si bininteles in jurul meu se inmultesc toti...si.culmea ori sunt mai batrani ori mai cu probleme medicale si tot au ramas.... Da, exista, eu sunt una din acele fete care a incercat 5 ani sa ramana desi singura problema a fost lipsa de progesteron in corp. Tot pe baza stresului ajunsesem sa am si ciclul neregulat rau de tot. Ba chiar facusem si hemoragie nu se mai oprea. Ajunsesem la tot felul de ganduri si nu imi imaginam unde e problema imi pusesem chiar si problema unei adoptii, era cat pe ce sa adopt. Ba chiar luam progesteron ca nebuna, sau pastile dupa ureche de fertilitate, tot felul de nebunii care mai de care.Dupa un timp, din pacate relatia s-a incheiat si am incetat sa mai aspir la titlul de mamica, am reinceput o noua relatie, o noua viata...din a doua incercare am ramas fara sa am vre-o idee, iar acum bebe creste in burtica. Si mentionez ca nu luam absolut nimic, pur si simplu nu mai eram stresata, ptr ca imi luasem oarecum gandul, eram pe premiza "daca in 5 ani nu a venit bebe, se va mai lasa asteptat multi ani de pe acuma" imi spuneam asta ca sa nu mai sper si sa sufar tot eu. Mare mi-a fost socul si surpriza cand am vazut 2 liniute. Din pacate, cel de-al doilea a vrut copil ca sa il abandoneze. Voi fi eu si mama si tata asta e alta poveste. De atunci cred cu tarie ca bunul Dumnezeu ni le aseaza cand stie El nu cand vrem noi. Nu renunta si incearca sa nu te mai stresezi, lasa-te in voia Domnului si gandeste-te cand va vrea El sa vina , bebe va veni cu siguranta. Eu iti urez succes si 2 liniute cat mai repede. Dar din inima te sfatuiesc sa renunti la stres nu te sfatuiesc Doamne fereste sa schimbi partenerul nu intelege gresit, eu doar iti impartaseam experienta mea. Desi nici celalalt partener nu avea probleme asa mi-a fost mie soarta sa nu fie bebe cu el. Te pup si capul sus fara stres ok?
|
Multumesc dragele mele multumesc din suflet pentru gandurile bune. Carlita nu mai locuiesc in alta tara sunt in Ro de ceva timp, ptr ca acea relatie s-a incheiat de mult timp. Poveste lunga . Si nu nu mai fumez, mai am momente cand am o pofta de tigare de imi ploua in gura si atunci mai trag un fum doua, ptr ca a zis doctorul ca decat sa imi fie rau de la pofta si sa fac rau si la bebe mai bine sa imi potolesc pofta cu un fum si apoi sa fac uitata treaba cu un pahar de lapte caldut, dar asta mi se intampla foarte rar. Eu am evitat sa ajung in situatia sa ma uit la tigari ca sa nu poftesc am putine momente cand am pofte, iar de vomitat am vomitat prin august foarte putin dar am pus pe baza oboselii, acuma nici nu stiu ca sunt graviduta, nu vomit,nu prea am pofte, in schimb ma trezesc asa de cateva ori pe noapte ca am niste vise ciudate rau , dar pana pe la 5 adorm la loc , si sa va mai zic ceva amuzant, am facut cu mama testele acelea babesti ptr a prezice sexul copilului, si la unele iasa ca e fetita la altele ca e baietel, ptr noi sanatos sa fie orice ar fi, dar va spun sincer ca ne-am amuzat copios facandu-le.
|
FloreFlore wrote:LadyXmc, felicitari! !!Când e sa fie ...Toate se intampla cu un rost...Îti doresc din suflet sarcina usoara KRYSSU ,multa bafta la beta 3 !!! Multumesc enorm
|
Multumesc de primire dragele mele
|
Buna dragele mele, si sarcini cat mai usoare si la termen, imi fac si eu simtita prezenta pe aici si sper ca nu e cu deranj, pentru cele care inca nu ma cunosc deja, sunt aspiranta de ceva timp aici pe forum, insa in realitate am 5 ani si ceva de cand aspiram la un bebe si dupa 5 ani de incercari, toate au fost nereusite desi doctorii spuneau ca putem face copii amandoi, se pare ca soarta a facut ca fiecare sa o ia pe drumul sau, de ceva timp fiind intr-o relatie noua (si nu mi-a fost deloc usor sa o iau de la capat) amandoi dorindu-ne un bebe enorm de mult, nici nu am stat pe ganduri cand a venit discutia de bebei, si din a doua incercare, spre surprinderea mea, bebe a venit, cand ma asteptam cel mai putin, cand deja ma pregateam sufleteste si ma gandeam la adoptie si la tot felul de proceduri prin care sa pot avea o minune in viata mea, cu mandrie va anunt ca sunt mamica pentru prima data, ecografic de 6 saptamani si 3 zile
|
Multumesc mult dragele mele imi doresc enorm sa aud ca ma urmati, eu am incredere ca toate's randuite va imbratisez cu drag si o sa ajut cu cel mai mare drag daca e nevoie de mine vre-odata ca nu mai plec
|
Fetele, revin din nou dupa o lunga pauza pentru a nu stiu cata oara. De data aceasta cu o veste buna, sunt graviduta, da... cand ma asteptam cel mai putin, cand am renuntat la stres, si la luatul temperaturii in fiecare zi , din pacate am avut o iminenta de avort ptr ca am trecut printr-o perioada extrem de grea, am fost internata pe perfuzii, dar acuma bobita este bine, si imi da o somnolenta nemaipomenita, doctorul a zis ca ecografic sunt 6 saptamani si 3 zile, ne monitorizeaza, si suntem pe progesteron ca sa sustina sarcina. Nu sunt cuvinte sa va explic cat de recunoscatoare sunt bunului Dumnezeu, si va doresc la absolut toate doritoarele sa vina si la voi bobita cat mai repede . Inca sunt in soc si nu imi revin totul a fost prea repede, iar cand am vazut pozitiv prima data pe test ma gandeam cum... eu.. ma gandeam cat de inconstienta am fost ca am fumat toata luna August, si am baut numai cola ca nebuna si mai luam si pastile ... ca eram racita pe jos. Primul meu gand a fost daca bobita e bine, da stiu sunt putin de condamnat, dar nu aveam de unde sa stiu ca va veni atat de repede (zic repede ptr ca a fost a doua incercare in relatia asta),dupa ce in ultimii 5 ani (in precedenta) nu a aparut deloc si am tot sperat si nu aparea. Cum am ajuns sa fac testul e o alta poveste ptr ca daca era dupa mine nu faceam, singurul meu simptom a fost treaba cu durerile de sani, ca aveam vre-o 23 de zile de dureri de sani si nu se oprea. In fine, ideea e ca am intrat sa va multumesc pentru sprijinul acordat si ptr ca mi-ati raspuns la tot felul de intrebari pe care ajunsesem sa le pun, sper sa nu fac nimanui inima rea, nu asta imi era intentia, am intrat doar sa multumesc fetelor care ma mai tin minte si candva mi-au fost de ajutor. va pup pe toate
|
Dragele mele se pare ca eu o sa mai raman pe aici ceva timp ... ca la mine uratii au aparut
|
|