Este foarte furmoasa asa primavaratica.
|
Este simpla, facuta cu piciorus simlu (nu se ia nicodata pe ac) dar atunci cand introduci acul in v-ul acela format pe randul anterior se introduce numai pe jumatatea din fata.Asa se formeaza randurile acelea orizontale. Sper ca m-am facut inteleasa. Dupa amiaza o sa pun si o poza cu explicatii.
|
Iata si gentuta mea.Este simpla dar imi place.
|
:bowing: Va multumesc. De greu nu stiu ce sa zic, este vorba de a lucra cu o suveica. Totul tine de exercitiu. Se poate lucra si cu acul dar cel mai frumos iese atunci cand faci cu suveica. Adica asta: http://www.nordicneedle.com/PROD/E22-00-00/7276.html Nu sunt scumpe dar nu se prea gasesc la noi. Ps daca vedeti pe undeva va rog sa imi spuneti. Este extrem de greu de explicat asa ca, o sa pun ceva imagini de pe net de unde am invatat si eu, sau tutoriale de pe youtube.
|
Eu am facut ochiuri la micro fara nici o problema, nu a explodat nimic. Am pus oul spart intr-un bol, am intepat cu furculita galbenusul, am presarat sare si l-am pus la cuptor. Trebuie sa incercati mai intai sa vedeti cat timp va ia la cuptorul vostru. Timpul depinde puterea cuptorului.
|
Si eu fac lucru de mana, din toate cate un pic. Am facut goblen, punct in cruce, chilimin, tricotat, crosetat si mai nou tatting sau dantela cu acul. Vreau sa va arat cateva din aceste lucrari. Sper sa va placa:

|
Va multumesc. Cred ca m-am inbolnavit deja.
|
Va rog sa va indurati si de mine si sa imi spuneti de unde le cumparati. :bowing:
|
Ma innebuniti cu atatea fire. Am rezistat eroic pana acum dar nu mai pot. Anabella pot primi si eu situl pe pm? Multumesc anticipat.
|
Oana poti sa imi trimiti si mie link-ul. multumesc anticipat.
|