Profil: ladariu
Despre
Utilizator: ladariu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, April 16, 2013
Ultima vizita: Tuesday, April 16, 2013 2:33 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: ajutati o mama disperata
Postat: Tuesday, April 16, 2013 2:30 PM
O POVESTE ADEVARATA Ajutati-l pe Andrei
Un copil care sufera de astm-bronsic faza terminala e convins ca se va face bine, ca persoane cu suflet generos îi vor darui bani pentru medicamente si îi vor ajuta fratiorul flamând si sarac sa aiba o copilarie mai blânda. Cei doi micuti si parintii lor traiesc într-o singura încapere, au datorii la întretinere si duc o viata chinuita.
De când s-a nascut, Andrei sufera de ASTM BRONSIC TREAPTA 3 AGONIE CU APROXIMATIV 3 CRIZE PE SAPTAMÂNA. Din cauza bolii, fiecare gura de aer este pentru el o victorie, fiecare respiratie este un câstig. Pare un copil vesel, jucaus, puternic, dar, în fata crizelor, tot echilibrul lui se naruie la numai 7 anisori.
Cele patru suflete traiesc înghesuite într-o singura camera. Mama lui Andrei gateste pe un resou si dorm cu totii într-un singur pat. Se înghesuie cât pot, nu au decât câteva lucruri si patru pereti între care stau cu chirie.
Pâna acum câtiva ani, Catalin, fost sportiv de performanta, era un barbat în putere, muncea si aducea bani acasa, dar un accident l-a transformat în muritor de foame. Singurii care i-au întins o mâna de ajutor au fost politistii de la Sectia 1 Bacau.
Coplesit de necazuri, Catalin nu mai stie încotro s-o apuce. Are nevoie de bani pentru medicamentele copilului, are datorii la întretinere si traieste cu teama ca într-o zi va fi aruncat în strada, cu copii cu tot.
Pentru a evita crizele de astm, Andrei are nevoie de medicamente în valoare de 500 lei pe luna. De asemenea, pentru a scapa de aceasta boala, el trebuie sa mearga la tratament ?i la mare de cel putin 3 ori pe an.
Toti cei care vor sa-i ajute pe Andrei sunt rugati sa depuna bani în contul:
Titular: Catalin Paraschiv
Banca: BCR
Sucursala: Orizont, Bacau
Lei: RO 85 RNCB 05311017 5698 0001
Contact: adresa famile este Ladariu Nadya SAU Paraschiv Catalin str. bucegi nr. 138, bloc nr. 138 scara b, ap. 46 Bacau.
Telefon: 0748632728 VA ROG DIN SUFLET SA VIZITATI SITE URMATOR;; AJUTATIL PE ANDREI ;; http://andrei.zao.ro
MAI MENTIONEZ CA MAI NOU DE UN AN ESTE DEPENDENT DE OXIGEN SI NU AM BANI PENTRU SA I CUMPAR UN APARAT AEROSOL
VA MULTUMEC PENTRU INTELEGERE EU SANT TATAL COPILOR SI SANT BOLNAV DE DIABET SI FAC INSULINA DE 3 ORI PE ZI AM SI PALMA DREAPTA AMPUTATA SI SANT SI OBEZ ,CHIAR DE VIATA MEA NU MA INTERESEZA DAR AS DORI SA POT FACE ROST DE BANI PENTRU MEDICAMENTELE BAIATULUI MEU CARE LE TREBUIE SA LE CUMPAR LUNAR SI APARAT DE RESPIRAT MAI PRECIS UN AERSOL ,SI AS DORI SA POT DUCE INTRU STATIUNE SPECIFECE BOLI LUI VA MULTUMESC MULT PENTRU INTELEGEREO POVESTE ADEVARATA Ajutati O Mama disperata cu doi copii si un sot bolnav de diabet si astm bronsic si
un copil care sufera de astm-bronsic faza terminala e convins ca se va face bine, ca persoane cu suflet îi vor ajuta sa se faca bine , Familea mea este formata din doi copii minori, marian liviu in varsta de 14 ani este elev in clasa 8 si invata foarte bine si andrei catalin in varsta de 7 ani ,cu toate cael este bolnav nu e-am luat dreptul de merge la gradinita in clasa 0. In ciuda bolii pe care o are este un copil destept ,receptiv si responsabil este incadrat cu gradul 3 treapta 3 faza persistenta ,datorita acestui fapt nu are niciun beneficiu. In luna decembrie spitalu pediatrie Bacau mi a dat bilet de internare la SPITALU SFANTA MARIA DIN IASI pentru niste investigatie amanuntite [FIIND SUSPECT DE LEUCEMIE] .Dar din lipsa banilor nu am putut sa merg cu el ,Sotul meu care este bolnav si activeaa ca voluntar la un O.N.G a mers la nenumerate firme rugandui sa il angajeze dar eau inchis usile in nas spundui ca este batran si bolnav [45 ani] noi loicuim 4 persoane intr-o locuinta sociala garsoniera data de primarie, venitul nostru lunar este 150 ron reprezentand alocatile copilor si pensia de 33 ron. Deacea noi vam scris ca sa ne ajutati sa il facem pe andrei sanatos si sa aiba copii nostrii un trai decent .Acei oameni cu sufletul mare doresc sa ne ajute cu orice pot fii contactata la nr de mobil 0755497699 sau la adresa ,str bucegi 138 ,scara b, etaj 4 apartament 46 bacau ,numele meu este LADARIU NADIA VA Toti cei care vor sa-i ajute pe Andrei sunt rugati sa depuna bani în contul:
Titular: Catalin Paraschiv Banca: BCR Sucursala: Orizont, Bacau Lei: RO 85 RNCB 05311017 5698 0001
MULTUMESC DIN SUFLET pentru mai multe informatie intrati pe site urmator http://andrei.zao.ro