Profil: Lacramioara Ion
Despre
Utilizator: Lacramioara Ion
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, May 21, 2014
Ultima vizita: Thursday, June 19, 2014 3:30 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cum aleg un scaun auto pentru copii
Postat: Thursday, June 19, 2014 3:19 PM
Mamici, eu va recomand scaunul de masina de la Chicco. Cand a venit momentul sa alegem scaunul ptr masina, s-a implicat mai mult sotul, stia mai bine ce s-ar potrivi la masina noastra si cum trebuie sa-l tinem in siguranta pe micut. Am cumparat scaunul Chicco Eletta, l-am ales de pe site pentru ca oricum trebuia sa mai comandam cateva produse de la ei. Noi suntem ft multumiti, scaunul e ft bine captusit, asa ca piiticul nici nu simt gropile si in plus, chiar il simt ca e insiguranta, are centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte, protejeaza si capul ,gatul si umerii din lateral si e un scaun adaptabil, asa ca o sa putem sa-l folosim si cand se face mai mare. Pana acum chiar sunt multumita, e un scaun ft sigur
Subiect: fecundatie in vitro
Postat: Friday, June 13, 2014 2:41 PM
Fetelor, eu va pot recomanda medicul care s-a ocupat de sarcina mea de la concepere pana la nastere – doamna dr. Dorina Codreanu de la Clinica Gynera, specializata in procedura FIV. Este o femeie deosebita, cu care puteti discuta despre orice problema. Eu am urmat la recomandarea dansei un tratament urmat de o procedura FIV unde am fost supravegheata si de dna Dr. Anca Coricovac, medic embriolog. Din prima incercare, nu am reusit, insa nu mi-am pierdut speranta. Si bine am facut! Fetelor, sa nu va pierdeti niciodata gandirea pozitiva, ajuta enorm! Ce sa va spun...acum 8 luni am nascut un baietel sanatos de 3 kg, un nazdravan care a inceput deja sa mearga si care mi-a luminat viata! Multa sanatate si fruntea inainte! ?
Subiect: Protectia solara la bebelusi - Creme de protectie solara
Postat: Monday, May 26, 2014 2:38 PM
Trebuie sa aveti grija mare cu protectia solara! Anul trecut am mers pentru prima data cu fetita mea la mare si am cumparat o lotiune de protectie mai ieftina, inca din prima zi i s-a inrosit pielea si o ustura groaznic, nu mai stiam ce sa fac. Pentru anul acesta am luat pe de organik.ro After Sun Bio, o crema naturala pe baza de aloe, nu mai vreau sa patesc ce am patit anul trecut. M-am interesat despre aceste produse si am inteles ca toata gama Eco Cosmetics este extrem de buna!
Subiect: Test AMH la Clinica Gynera
Postat: Wednesday, May 21, 2014 12:16 PM
Buna! Daca aveti dubii in ceea ce priveste problemele cu fertilitatea, va recomand sa mergeti sa va faceti un test AMH. 4 luni de zile am trait cu o neliniste sufleteasca de nedescris in cuvinte pentru ca ajunsesem sa fiu convinsa ca sufar de infertilitate pana intr-o zi cand mi-am luat sotul de mana si am mers sa ne facem amandoi analizele la clinica Gynera despre care am citit aici pe forum. Din pacate nu stiam de promotia pe care o au in fiecare vineri (Fertility Friday cum o numesc ei), mai exact beneficiezi de 50% reducere, dar poate voi sunteti mai norocosi! Cu discountul facut costa 170 RON tot pachetul.