|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am si eu nevoie de un exsudat cu rezultat imediat, maxim 24 h. Stiti vreunul in Bucuresti? Nu conteaza cat costa. Multumesc. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Kiki wrote:Am si eu nevoie de un exsudat cu rezultat imediat, maxim 24 h. Stiti vreunul in Bucuresti? Nu conteaza cat costa. Multumesc. Mami un exudat care sa aiba un rezultat viabil trebuie facut corect adica trebuie cel putin 48 de ore sa stea in laborator. De ce vrei un rezultat asa de repede? |

| Pentru ca sunt nebuni aia de la gradinita. Vor sa fie facut cu 24 h inainte de inceperea gradinitei... |

| Kiki wrote:Pentru ca sunt nebuni aia de la gradinita. Vor sa fie facut cu 24 h inainte de inceperea gradinitei...
Aaaa pai vezi ..... de aia se imbolnavesc copii unii de la alti , bacteriile nu apuca sa cresca in 24 de ore cum trebuie ca sa iasa rezultatul viabil , laboratorul trece rezultat normal la insistentele parintilor dar copilul poate fi purtator de te miri ce....Off Doamne .... |

| Mda...si eu care credeam ca sunt nebuni aia de la centrele medicale, ca nu-s in stare sa scoata un rezultat mai repede de 3 zile... |

| Stai ca acuma m-am dumirit si eu , pai mami cind scoti rezultatul ei iti pun data cind iti dau rezultatul nu data cind au recoltat asa ca poti sa-l faci normal. Eu una asa zic , eventual sa vorbesti cu doamnele de la laborator sa-ti treaca data cind iti elibereaza rezultatul. |

| Iar revin....eram curioasa daca se fac totusi teste rapide si intradevar se fac insa doar in cazul in care se suspecteaza o infectie streptococica , totusi baza ramine pe cultura faringiana care dureaza asa cum ti-am zis peste 48 de ore. Testul asta rapid se face doar in cazuri de urgenta si nu stiu daca la noi este posibil ( o fi posibil dar sunt convinsa ca rezultatul lasa de dorit). Uite mai multe info aici Exudat faringian |

| Dya, multumesc frumos. O sa i-l fac normal. Cand e gata, e gata. Ea ca asistenta ar trebui sa stie astea mai bine ca mine. |

| Kiki wrote:Dya, multumesc frumos. O sa i-l fac normal. Cand e gata, e gata. Ea ca asistenta ar trebui sa stie astea mai bine ca mine.
Da mami dar ea ca asistenta se supune unor sefi care nu au nici in clin nici in mineca cu medicina , cel mai bun exemplu este Nicolaescu care de profesie este economist din cite stiu eu. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| graba strica treaba... |
|
|