Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| este un oras situat pe malul marii mediterane .de aici sunt vapoare care merg pe niste insule ,dar noi am ajuns tarziu si la ora aia nu mai pleca nici unul,ne-am oprit doar pt cateva ore in portul la spezia .mi-a placut foarte mult. sweet angel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Penultima poza parca ar fi o vedere! Frumoase toate!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| doar in trecere si pe aici...oare cand voi avea timp sa admit locurile astea minunate? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| superb... imi smulge un oftat adanc.. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi place foarte mult! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Si eu am fost tot in trecere pe aici...si cand ma gandesc ca mama sta la cativa km de acest oras superb... |
|
| e frumos si la putini km distanta este orasul carrara, tot pe malul mari ,am fost si acolo la balaceala cand am plecat de la ,la spezia. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Foarte frumos, La Spezia, oras la mare...seamana un pic cu Porto Santo Stefano de unde pleaca vaporul spre Insula del Giglio. Am mai vizitat si orasele Livorno, Marina di Grosseto, Castiglione della Pescaia care sunt statiuni la mare, in Toscana |
|

| Mama Alessiei, ai fost pe insula del Giglio? Am auzit ca e superb.Scuzati off-topic-ul |
|

| bereea wrote:Mama Alessiei, ai fost pe insula del Giglio? Am auzit ca e superb.Scuzati off-topic-ul
Bereea ,ne-am dus sa facem o plimbare la Porto Santo Stefano, am ajuns acolo prea tirziu sa ne imbarcam pentru Insula , poate data viitoare
|
|

| si noi vrem sa mergem numaidecat la vara...ne-am cumparat si cort ca sa dormim pe malul marii |
|

| bereea wrote:si noi vrem sa mergem numaidecat la vara...ne-am cumparat si cort ca sa dormim pe malul marii
Sa ajungeti cu bine |
|

| multumim |
|
| fetele in portul santo stefano am ajuns si noi si la livorno, ce super e acolo,am doar cateva poze pe atunci filmam mult,ne-am propus sa ajungem si la castiglione della pescaia dar cum follonica e mai aproape ne oprim tot timpul acolo. mama alessiei ai poze de la castiglione ? |
|

| lia.lavinia wrote: mama alessiei ai poze de la castiglione ?
Din pacate nu aveam aparat foto digital, acum vreo 4 -5 ani cind am fost pe acolo postez niste foto ale zonei gasite pe net
Primele 2 foto sunt de la Porto Santo Stefano Ultimele 3 foto cu Isola del Giglio Restul de foto sunt Castiglione della Pescaia mama Alessiei attached the following image(s):

|
|
|