La spalat pe dinti!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Monday, April 23, 2007 10:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Din 15 aprilie cand i-am dat prima data pasta de dinti si pana azi fiica-mea a reusit sa toceasca o periuta de dinti care a fost nou nouta, atat de mult ii place sa se spele. Daca intarzii eu cu mersul la baie sa ne spalam are ea grija sa imi aduca aminte : imi arata dintii si ma trage de mana pana la baie.
Iar cu "cine spala pe cine" ne inscriem si noi in club: nu accepta sa mai pun eu mana pe periuta ei. daca incerc imi arata ca am si eu pe a mea.

Mamici care le mai dati pasta de dinti puiutilor vostrii, cum ii invatati sa nu manance pasta? Ca eu pe Cristina nu reusesc s-o fac sa arunce nici apa cu care se clateste la sfarsit in gurita.
sousourel
Scris: Monday, April 23, 2007 11:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Nici noi nu prea reusim sa o scuipam uff
Kiki
Scris: Monday, April 23, 2007 11:08 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Si noi o papam...mai ales ca e asa buna! hainoroc
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, April 24, 2007 6:31 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
de clatit ... nu se clateste in gura (pasta trebuie sa actioneze si chimic), numai se scuipa. de papat sa vezi cum o papam si noi. e o mare dilema si pentru noi sa o determinam sa nu mai manance pasta de dinti.

Lilly of the valley attached the following image(s):
pasta.jpg

delfinasa
Scris: Friday, May 25, 2007 5:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eeee, am invatat sa ne spalam singure pe dintzuci, papam pasta de pe periuta, ne spalam pe dinti reciproc si clatim si gurita: ia apa si-o lasa sa curga din gura ca asa vede la mami ras

delfinasa attached the following image(s):
la spalat pe dinti.jpgma spal singurica.jpg

MNiko
Scris: Friday, May 25, 2007 8:03 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
delfinasa wrote:
Eeee, am invatat sa ne spalam singure pe dintzuci, papam pasta de pe periuta, ne spalam pe dinti reciproc si clatim si gurita: ia apa si-o lasa sa curga din gura ca asa vede la mami ras

Noi nu reusim sa invatam si aceasta parte. cry cry
felicitari Karinuta.
Kiki
Scris: Friday, May 25, 2007 10:29 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:

Bravoooo!

Si noi ne spalam singurei, adica intai papam pasta apoi curatam dintii...de clatit nu ne clatim, dar o sa invatam ras
Maria & Mario
Scris: Friday, May 25, 2007 10:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ce clatit ! hohot Papam pasta mai intai , apoi mami ma spala pe dinti , ca la masele nu a ajuns niciodata , ca nu vreau eu ! alcool , apoi tusti in pat , la lapte , cu care si adorm, deci nici vorba de lapte apoi sopalat pe dinti ! maseluta Poate mai cresc si inteleg si eu .... cum ar trebui sa stea lucrurile !
Miri
Scris: Friday, May 25, 2007 9:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Oana, exact asa se intimpla si la noi...deci mai avem de astptat, pana se vor desfasura lucrurile in ordinea lor fireasca...uff
leut
Scris: Friday, May 25, 2007 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
La noi e un adevarat ritual: dimineata dupa "pati" (laptic), dupa masa de pranz si seara inainte de culcare, tot dupa pati. Cere singurica "palam ditzii" iar de cand a primit in dar o noua periuta sic sic sic o tine in manuta si zice ca se spala cu "papusica" si da si ea de cateva ori cu periuta. Chestia sta in feul urmator: papam "pasta", tinem dintii stransi sa perieze mami, deschidem gurita sa spalam maselutele si apoi facem "pu, pu, pu", adica se clateste pe dinti...chestia asta o facem regulat de vreo luna! Are mama fata mare!
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 25, 2007 10:04 PM
Nivel

Felicitari! Si cum ai invatat-o totusi sa scuipe?
bravo
leut
Scris: Saturday, May 26, 2007 10:07 AM
Nivel

Mai Mariuta...Alex face doar pu-pu-pu, adica nu scuipa, doar se face. Cum sa scuipe bunatate de pasta de dinti cu aroma de capsuni?ras
Lilly of the valley
Scris: Saturday, May 26, 2007 11:51 AM
Nivel

Intrebam si eu!ras
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, May 26, 2007 11:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Nici al meu nu sta la spalat pe dinti. Daca ii dau lui periuta cu pasta pe ea, o papa fericit! Mai si cere: "hasti!" Dar daca incerc sa ajung pe la maselute, ehe, schimbam foaia! Scoatem periuta din gura cu limba, dupa care strangem buzele si gata cu spalatul! Mai aiurea e cand papa ou si chiar trebuie spalatbanghead banghead
leut
Scris: Saturday, May 26, 2007 12:53 PM
Nivel

mariuta wrote:
Intrebam si eu!ras

sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.