Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Din 15 aprilie cand i-am dat prima data pasta de dinti si pana azi fiica-mea a reusit sa toceasca o periuta de dinti care a fost nou nouta, atat de mult ii place sa se spele. Daca intarzii eu cu mersul la baie sa ne spalam are ea grija sa imi aduca aminte : imi arata dintii si ma trage de mana pana la baie. Iar cu "cine spala pe cine" ne inscriem si noi in club: nu accepta sa mai pun eu mana pe periuta ei. daca incerc imi arata ca am si eu pe a mea.
Mamici care le mai dati pasta de dinti puiutilor vostrii, cum ii invatati sa nu manance pasta? Ca eu pe Cristina nu reusesc s-o fac sa arunce nici apa cu care se clateste la sfarsit in gurita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nici noi nu prea reusim sa o scuipam |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si noi o papam...mai ales ca e asa buna! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| de clatit ... nu se clateste in gura (pasta trebuie sa actioneze si chimic), numai se scuipa. de papat sa vezi cum o papam si noi. e o mare dilema si pentru noi sa o determinam sa nu mai manance pasta de dinti. Lilly of the valley attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eeee, am invatat sa ne spalam singure pe dintzuci, papam pasta de pe periuta, ne spalam pe dinti reciproc si clatim si gurita: ia apa si-o lasa sa curga din gura ca asa vede la mami delfinasa attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| delfinasa wrote:Eeee, am invatat sa ne spalam singure pe dintzuci, papam pasta de pe periuta, ne spalam pe dinti reciproc si clatim si gurita: ia apa si-o lasa sa curga din gura ca asa vede la mami Noi nu reusim sa invatam si aceasta parte. felicitari Karinuta. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| delfinasa wrote:Eeee, am invatat sa ne spalam singure pe dintzuci, papam pasta de pe periuta, ne spalam pe dinti reciproc si clatim si gurita: ia apa si-o lasa sa curga din gura ca asa vede la mami
Bravoooo!
Si noi ne spalam singurei, adica intai papam pasta apoi curatam dintii...de clatit nu ne clatim, dar o sa invatam |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce clatit ! Papam pasta mai intai , apoi mami ma spala pe dinti , ca la masele nu a ajuns niciodata , ca nu vreau eu ! , apoi tusti in pat , la lapte , cu care si adorm, deci nici vorba de lapte apoi sopalat pe dinti ! Poate mai cresc si inteleg si eu .... cum ar trebui sa stea lucrurile ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana, exact asa se intimpla si la noi...deci mai avem de astptat, pana se vor desfasura lucrurile in ordinea lor fireasca... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| La noi e un adevarat ritual: dimineata dupa "pati" (laptic), dupa masa de pranz si seara inainte de culcare, tot dupa pati. Cere singurica "palam ditzii" iar de cand a primit in dar o noua periuta o tine in manuta si zice ca se spala cu "papusica" si da si ea de cateva ori cu periuta. Chestia sta in feul urmator: papam "pasta", tinem dintii stransi sa perieze mami, deschidem gurita sa spalam maselutele si apoi facem "pu, pu, pu", adica se clateste pe dinti...chestia asta o facem regulat de vreo luna! Are mama fata mare! |
|
| Felicitari! Si cum ai invatat-o totusi sa scuipe? |
|
| Mai Mariuta...Alex face doar pu-pu-pu, adica nu scuipa, doar se face. Cum sa scuipe bunatate de pasta de dinti cu aroma de capsuni? |
|
| Intrebam si eu! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nici al meu nu sta la spalat pe dinti. Daca ii dau lui periuta cu pasta pe ea, o papa fericit! Mai si cere: "hasti!" Dar daca incerc sa ajung pe la maselute, ehe, schimbam foaia! Scoatem periuta din gura cu limba, dupa care strangem buzele si gata cu spalatul! Mai aiurea e cand papa ou si chiar trebuie spalat |
|
| mariuta wrote:Intrebam si eu! |
|
|