La spalat pe dinti!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Monday, December 4, 2006 10:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
cris22tyna wrote:

hohot hohot Cu siguranta o sa aveti si voi in curand pupici Sara

Asta zic si eu, in fiecare zi...sic
Vesna
Scris: Tuesday, December 5, 2006 10:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Ne-am procurat si noi periutele de la Primii Pasi, dar nu am luat si pasta, asa ca tot amanam momentul...
MNiko
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am inceput si noi sa ne spalam cu pasta de dinti. Am luat Vademecum Junior. Prima data m-am strambat ca nu stiam ce a pus mami pe periuta mea, dar apoi mi-a placut taaaaaare mult.
Kiki
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
MNiko wrote:
Am inceput si noi sa ne spalam cu pasta de dinti. Am luat Vademecum Junior. Prima data m-am strambat ca nu stiam ce a pus mami pe periuta mea, dar apoi mi-a placut taaaaaare mult.

Mult succes.
Si noi tot Vademecum Junior folosim cool Are aroma de mar si ii place bounce bounce
MNiko
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:29 PM

Kiki wrote:

Mult succes.
Si noi tot Vademecum Junior folosim cool Are aroma de mar si ii place bounce bounce

Si noi tot cu aroma de mar am luat. Mai avem una luata mai de mult totr Vademecum, dar este tubul roz. Nu mai stiu ce aroma ca nu am desfacut-o. I-am dat-o ca sa se joace cu ea si sa nu mai imi fure tuburile cu creme sau alifii. M-am gandit ca daca e sa se sparga in timp ce roade la tubul ala macar e pasta de dinti pt copii si nu poate sa ii faca rau.
delfinasa
Scris: Monday, April 16, 2007 5:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Inca n-o las sa se spele singura, tot eu o spal cu degetarul de silicon, dar trebuie sa-i iau o periuta de copii si ei, mai astept putin ca inca nu i-a trecut de tot buba de la gingie de la cazatura...sta la spalat ca-i place sa manance pasta de dinti ras, cum a terminat de papat la ea inchide gura si daca nu mai pun, nu mai sta sa termin sic.
MNiko
Scris: Monday, April 16, 2007 10:18 PM

Acum ca are si pasta de dinti vai de capul meubanghead banghead banghead banghead banghead . Daca o lasi o zi intreaga atat ar sta sa se spele pe dinti. Si nu accepta sa o spal eu. Iar cand ii iau periuta urla din toate puterile. Culmea (chiar m-a surprins) se spala in toate colturile gurii si chiar se urmareste in oglinda. Eu ma spal mereu pe dinti in fata ei si probabil m-a vazut pe mine cum fac.
Alina
Scris: Monday, April 16, 2007 10:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Bravo, Cristina, esti fata mare de acum, pai, mami, nu fi trista, nu esti tu modelul ei?

Si ai mei se spala pe dinti, fara probleme, zic mai mult de Tudor, inca il periez eu, ca sa fiu sigura, dar mai nou isi clateste gurita in toaleta si e tare mandru. yes
Kiki
Scris: Monday, April 16, 2007 10:36 PM
Nivel

Bravo, Cristinica!

Tudor, esti un baiat mare! Ia sa te speli singurel pe dinti! ras

Bravo, pitici! Fi-miu se spala singurel pe dinti, dar dupa aia isi da cu periuta prin par... ca deh! seamana cu peria de par banghead banghead banghead

MNiko
Scris: Monday, April 16, 2007 10:43 PM

Alina, Kiki pupici pupici pupici

bravo tuturor piticilor care se spala pe dinti.
Rody
Scris: Monday, April 16, 2007 11:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Eu am inceput s-o spal pe Elo de la un an pe dintisori de 2 ori pe zi.Dimineata si seara.yes
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, April 17, 2007 7:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Spalatul pe dinti e foarte important, indiferent de varsta copilasului. Cu Leea e foarte simplu la spalatul pe dinti. pentru ca ea s-a trezit pe lume numai cu mine se tinea dupa mine scai, nici nevoile nu mi le puteam face decat cu usa deschisa la baie, asa ca a acceptat repede spalatul pe dinti, cam la 1 an si 2 luni, facem precizarea ca primii dintisori au iesit la 10 luni, apoi cam din doua in doua luni, inca ne mai iese niste maselute desi avem 2 ani si aproape 2 luni. medicul stomatolog la cre mergem cu toata familia ne-a indicat sa nu o spalam pe dinti atunci cand erup dintii ca si asa o doare f tare, altfel e posibil sa faca o repulsie. in privinta pastei de dinti folosim Vademecum (mai nou), Aquafresh, Colgate - toate pentru copii -, periuta Colgate Stages.
Cu cel mare e dezastru, desi l-am obisnuit sa se spele de pe la 1 an jumate, intotdeauna trebuie urmarit daca se spala sau nu.
mai stim insa tot de la acel medic stomatolog ca daca bagajul genetic dentar e sarac, poti sa speli copilul cu orice pe dinti ca tot ii vor aparea carii. noroc ca baiatul o mosteneste pe mama mea, ca altfel, la 10 ani cat are dintii lui ar fi trebuit sa fie total cariati la cat ne-am certat cu el sa se spele pe dinti.
Fluturas
Scris: Tuesday, April 17, 2007 10:00 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si darius se spala singur pe dinti si nu avem probleme.se spala dupa care imi da periuta sa o pun la loc
sousourel
Scris: Tuesday, April 17, 2007 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
De ieri avem si noi accese de independenta..deci nu ma mai spala mami pe dinti! E clar mami? Ma spal eu singur, si pe dinti, si pe cap si pe degetele de la picioare..si daca nu te uiti, spal si scurgerea de la canalizarenervi
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 10:06 PM
Nivel

sousourel wrote:
De ieri avem si noi accese de independenta..deci nu ma mai spala mami pe dinti! E clar mami? Ma spal eu singur, si pe dinti, si pe cap si pe degetele de la picioare..si daca nu te uiti, spal si scurgerea de la canalizarenervi

hohot hohot hohot hohot Am si eu unul la fel banghead banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.