Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| leut wrote:Mai Mariuta...Alex face doar pu-pu-pu, adica nu scuipa, doar se face. Cum sa scuipe bunatate de pasta de dinti cu aroma de capsuni?
Si Alexuta face pu-pu-pu exact in acelasi stil, nu o pot convinge sa scuipe indiferent de cat de multe ori mi-as clati eu gura. Am grija sa nu-i pun pasta decat foarte putina si asa nu inghite prea mult fluor. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| K a prins faza cu clatitul din joaca, de un timp ziua ia apa/suc/lapte-n gura si-l lasa sa curga pe ea si asa se distreaza udandu-se toata...la spalat pe dinti vad ca la fel face, ma vede si pe mine si aplica ce stie si-i place sa faca, numai ca o tin aplecata deasupra chiuvetei si lasa apa sa curga din gurita in chiuveta, nu pe ea ...iar apa-i dau din pumul meu, trebuie sa-i fac o canuta speciala ca sa invete sa ia singurica...de cateva zile a invatat sa faca bolboroci-gargara- cu apa/lapte in gura, stand pe spate sau ridicand capul, deci va dati seama ce placere ii va face sa repete figura si la baie la spalat pe dinti daca fac si eu asa ...incercati in joaca, dar numai la baie cand ii spalati pe dinti, sa nu faca ca fii-mea oricand ii nazare. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| noua midwife ne-a spus sa o invatam cu periuta, chiar daca frecam dintisorii cu periuta si apa...ar trebui sa o facem in fiecare seara, cum ne-a spus d-nea-ei.dar nu iese de fiecare data. dar inca nu avem multi dintisori in gurita, doi si jumate jos...si vin doi sus acuma...dupa ce ne ambalam cu dintisori de rozatoare trecem pe baricade... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si la noi fetita a inceput sa se spele singura ca vedea la noi cum facem si voia sa faca ea singura fara ajutor. Sunt atata de dulci cand sunt preocupati de ingrijirea lor si cadn vor sa faca "precum cei mari" <3 |