Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| sandica,waw,ce frumuseti!Sa le lucrezi cu placere
LilianaD,asa este!Azi mi-am mai luat un scul,fir stil panglicuta Din firele mov si mov degrade am de gand sa-mi fac bolero si o bluza inflorata
fizicuta,cata dreptate ai!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| multumesc Ingeras si ale tale sant frumoase ! sa le lucrezi si tu cu drag si spor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ingerash,sandica ,frumoase achizitii |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Ingerash si Sandica,minunate fire aveti! Ingerash,firul panglicuta il lucrezi cu croseta sau cu andrele ca am primit si eu unul si nu stiu cu ce merge sa-l lucrez! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| rafira wrote:Ingerash si Sandica,minunate fire aveti! Ingerash,firul panglicuta il lucrezi cu croseta sau cu andrele ca am primit si eu unul si nu stiu cu ce merge sa-l lucrez!
Vreau sa-l lucrez cu andrele,cu croseta se rasuceste si nu arata prea bine.Multumesc!
Sandica,Flori,multumesc |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Auleu ce e pe aici....."mor de ciuda" cind vad ce achizitii....Firele aste sunt fantastice. Bine ca nu am acces la ele ca mi-as da toata pensia!??? sa le lucrati cu drag! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| vali horhoianu wrote:Auleu ce e pe aici....."mor de ciuda" cind vad ce achizitii....Firele aste sunt fantastice. Bine ca nu am acces la ele ca mi-as da toata pensia!??? sa le lucrati cu drag! Daca vrei acces ....da un semn....e primul pas spre pierzanie... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2011 Mesaje: 8
| Va rog frumos, imi spuneti si mie de unde va achizitionati aceste minunatii de ate? La noi in oras la mercerii nu prea am gasit ate frumoase (ce am gasit erau la preturi astronomice). Eu tricotez foarte putin (pentru mine si fetita mea), deci va rog sa nu va fie teama de "concurenta". M-ar interesa un fir pentru o rochita tricotata. Oare ce fir ar merge? bumbac?
Multumesc |
|
Inregistrat: 1/23/2011 Mesaje: 8
| Am primit PM. Multumesc frumos!!! Ma bag la vizionat.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| carla wrote:..e primul pas spre pierzanie...
chiar ca spre pierzanie ...dar e asa de placut sa te pierzi in doua bobine de mohair ...eu deja am ajuns la limita pierzaniei,mi-am luat masina Brother nu ca pun la cale afecari ci pentru sufletelul meu .Incep sa cred in sfarsitul lumii si incerc sa ma bucur din plin de cei 2 ani ramasi |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mihaela, esti o figura Eu asa de tare m-am cumintit , ca nici nu ma mai uit , doar daca intru prima data pe aici, si vad cumparaturile voastre... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| buna, am primit cele mai frumoase ate din viata mea si pentru asta ii multumesc Anabellei - raman absolut datoare :018:
cea alba e angora cu lana - subtirel firul, dar o sa il pun in 4 cred iar cea roz si cea mov sunt alpaca - deosebite

|
|

Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| Sunt minunate firele............eu sunt indragostita de tonuri de mov si lila |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| bv fetele frumoase ate sa le lucrati cu drag si spor |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ti-am zis eu ca o sa-ti placa,cu mare drag
imediat revin si eu cu ale mele procurate de pe aici
edit:astea sunt ale mele:003: :003:

|
|