Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| azi am primit si eu coletele georgyana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| anabella,frumoasa prada! georgy!sa ai spor,cred ca ar trebui sa avem o camera numai pentru ate |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Anabella, Georgiana sunt tare frumoase sa le lucrati cu drag si spor! |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Georgiana ce ai facut,ai cumparat toata merceria? Sunt frumoase |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| georgyana , ce faine sant, spor la lucru!!!! Anabella, faine ate , si eu am ochit degradeul...dar stau cuminte, foarte cuminte |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si eu am fost cuminte...inca frumoase atze v-ati achizitionat,fetelor.Eu deocamdata incerc sa vand o parte din atzele mele,sa le crosetez pe celelalte,apoi,cand se mai goleste stocul,aprovizionez iar |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2011 Mesaje: 55
| Ajutor cer si eu.....am comandat pe merceria sapte pitici fire, dwe aproape 2 saptamani si incerc sa iau legaura cu ei si ...nimic...numai functioneaza?de ce nu apare nimic la contact? Multzam
|
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Treaba cu boala incurabila denumita "lashoppingdeatze" este foarte prezenta si la mine doar ieri ce ma plangeam pe aici ca nu stiu ce este Catania si astazi nu numai ca am vazut cum arata "pe viu",am si cumparat cate doua bobine albe si doua mov deschis si daca tot am intrat in magazin,am mai luat doua bobine albe si doua mov inchis de Angelica si cate o bobina alba,una mov deschis si una galbena ,de Flavia ca sa nu zic ca azi nu am cumparat nimic.Catania a adus doamna de la magazin pt.prima data si i-am promis ca se va da foarte repede ca firul este foarte bun.Cu 9 lei l-am cumparat.Flavia,a adus la 9,5 lei(zilele trecute l-a avut la 9 lei)si Angelica am mai gasit cateva bobine ratacite la 6 lei.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Ce frumuseti de ate !!!!! sa aveti spor la lucru.....nu-mi vine sa mai intru pe aici k iar ma apuca cumparatul.....nu ma pot abtine,parca niciodata nu am ce imi trebuie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Rafira cat ai dat pe Catania? Eu sunt linistita pana acum ca ce am luat pe ,,mere''am dat pe ,,pere''(in traducere ce am luat pe crosetate am dat pe ate)si acum pot lucra linistita ca mi-am scos banii pe ate. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| georgyana,rafira waw ce de ete super dar uitati ce am gasit si eu la sh iar(am noroc sau nu? )cu 2 lei bucata acum leam pus ca a trebuit sa le micsorez cel verde mare cred ca are 100 de grame ,ca mi se pare mare(nu a avut eticheta )e cam turbat daro sa le fac la fete ceva papucei de stat prin casa sau ceva
bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| Oana,am dat 9 lei/bobina de catania.Stiu ca e mult ca am citit ca voi il luati mai ieftin dar cand "s-a prins" madame patroana ca a inceput lumea sa mai croseteze,a scumpit Flavia intr-o saptamana de doua ori de la 7 la 9 si azi la 9,5,Angelica inca nu a adus scumpit firul iar la Catania "s-a infipt"direct la 9 lei.Asta e!Sotul meu azi este liber si cand m-a vazut cu sacosa cu fire iar,m-a intrebat daca pe cele cumparate zilele trecute le-am terminat deja Anamaria,nu se vad firele tale de la SH. |
|
| Anamaria,faine atele tale de la SH.Si eu mai merg la Sh si in functie de momentul zilei cand ajung,mai gasesc ceva.Miercuri dimineata baga marfa noua si daca am cum sa ajung mai la pranz mai prind si eu cate ceva acril sau bbc. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| eu am gasit asa ceva la 6,5 lei bobina de 50g, mi-am luat doar pe mov ca mi-a placut tare mult nuanta, dar mai avea si alte culori. Daca vi se pare convenabil va rog sa-mi spuneti, poate va iau si voua Irene attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| fetele, vad ca atele infloresc la voi ca florile de primavara hihi sa le lucrati cu spor :) |
|
|