Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Totusi,nu am inteles,Catania eset bumbac sau acril? |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| rafira wrote:Totusi,nu am inteles,Catania eset bumbac sau acril? E bumbac mercerizat. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Cume firul Catania fata de Flavia si Angelica, la grosime ma refer? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 15
| alina22 wrote:Cume firul Catania fata de Flavia si Angelica, la grosime ma refer?
Un pic mai gros. |
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Ce mi-ar placea si mie sa crosetez Catania! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumos e catania |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Fetelor incercati pe la seconduri,uneori cu putin noroc gasiti Catania la pret bun |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cum se poate trai fara acest fir fetele?si eu il vreau.lasa ca pun bani deoparte pt cind vin in tara in august si dau haita la magazine si la fabrica.MIRIAM stii ca ai drpetate?al meu isi cumpara scule de tot felul cind iesim.am si eu dreptul la niste fire? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| al meu nu-si cumpara scule la noi in oras nu este Catania
|
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| la mine este Catania dar mi se face rau .....12 lei bobina ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| "Catania" si la noi e scump, e printre bumbacurile de primavara bune, mai e "Mandarin petite" de la Sndensgarn pe piata europeana si Grace de la Patons pe piata americana ,toate in general depasesc 6$ pe 50 g deci o bluzita de primavara in care bagi 8 bobine te scoate la pensie binisor insa sunt preturi decente fata de altele deci intar la " accesibile".De vreo trei zile tot rascolesc lumea sa vad preturi ,producatori si se pare ca nimeni nu intrece Turcia si China la preturi rezonabile dar daca pui asteptarea de 2-3 saptamani si trece primavara asa ca tot de pe piata locala e mai bine sa iau.Acum vreo 4 ani am citit intr-un forum pe aici cineva spunea "Yarn is not cheap ,let's face it" si eu ma gandeam cum nu e ieftin ca eu pe atunci cumparam porcarii de ate de la magazine de alimente ,caram in cos cate 10 deodata.Acum am vazut ca de fapt knitterii pasionati cumpara din cu totul alte parti si de asta vedeau ei ce nu vedeam eu.Hobbyul asta poate fi foarte costisitor,e mai bine sa faci si ceva profit din el, imbini utilul cu placutul.Cand cineva iti cumpara un fular nu te intreaba cat la suta e mohair si cat merino,( decat eu ca intreb si cate molecule di fiecare sunt ).apropo de asta am intrat intr-o chinezarie si am vazut mare afis "saluri de casmir",ma uit la eticheta ,nu producator,nu procente zic ce naiba mai e si asta si-l intreb pe vanzatot cat la suta e casmir in salurile astea ,stiu ca legea admite 15% minim pentru ca un produs sa fie etichetat "casmir".Vanzatorul holbeaza niste ochi la mine si-mi zice " Tot , 100%, adevatat din China, cel mai bun cel mai fin si restul n-am mai ascultat ca deja o dadea in povesti cu Zane.Am plecat pe unde am venit ,bye bye george cu salurile tale.Si ce ziceam, ca m-am intins cam mult...da , firele nu sunt ieftine fetelor. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Baga E ,,blanite;;. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| oanamaria wrote:Baga E ,,blanite;;. sunt foarte frumoase,am in cos si dinainte,buclate,ca fumatorul ce vrea sa se lase de fumat si tine o tigara neaprinsa in gura,asa tin si eu produsele in cos dar nu mai cumpar...deocamdata,pana nu ma enervez si-i dau foc,adica lansez comanda |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu am atacat ceva...
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anabela ce frumuseti! |
|
|