Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oradeanca1 asa zici tu acum ca esti la inceput dar deja ai dulapurile pline de ate.stai sa mai treaca un pic de timp si ai sa vezi cum indemnul sotului sa cumperi se va mdifica in oprire. inca nusi da seama de boala ta.si al meu era asa la inceput.inceput ma refer cind mam inscris pe forum.ca e molipsitor forumul. da nui bai ca dau din gura dar pina la urma ne lasa in pace ca nau de ales.ca cines mai tari in gura noi sau ei?dragii de ei.noroc ca al meu nu stie sa citeasca romineste.daca mar vedea ce am scris......... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| dana imi place ce ai scris |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| t-mihaela wrote:Carla eu cred ca au si ei dreptate, si al meu mai sare la mine cateodata ,le-am pitit eu cat am putul dar ca naiba parca exact cand apare el atunci sare si ata din locul ei.Cred ca tre sa ne organizam rafturi, cutii, frumos puse pe caprarii .Eu am inceput sa fiu mai atenta cu hobbyul asta, nu las capete de ate pe unde lucrez, nu mai las la vedere nici o scama ...cred ca e enervant pentru soti sa ne tot vada cocotate in sofa cu croseta in mana asa ca nu mai lucrez in weekend cand suntem impreuna in familie..Si cel mai important ,atele ascunse cat mai bine ,departe de ochiul "soacrei" Mhaela ce tare esti.....eu am aerisit in casa asa de primavara si am si mutat un pic mobila prin casa ca vroiam o schimbare ....acum la baieti in camera am canapea si are lada dedesubt am golit ce aveam pe acolo si am umplut cu ate ...doamnee cate sunt m-am speriat eu singura maine primesc ultimile sper pana in iarna zic sa ma abtin nu stiu ....sotul mereu vedea ca lucrez dar atele nu mai scad mi-a zis fata da tu iar ai cumparat ate ? ca parca in loc sa scada ,cresc ...eu zic nu draga ti-se pare am facut curat la ele si le-am pus in ordine toate la un loc ete na ca acum nu le mai vede unde sunt doamne eu cred ca suntem bolnave ne trebuie un medic curant de ate |
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Fetelor si eu sunt bolnava incurabila cu cumparatul atelor!merg in singurul magazin de profil din oras si imposibil sa nu cumpar 2-3 sau chiar si 5-6 bobine de Rosa sau Angelica sau Flavia!Si eu cand am facut zilele trecute putina ordine in ele si am vazut cate am,mi-am zis ca nus' normala!Sunt cu capu' Dar nici al meu sot nu se baga si nu comenteaza de rau dar intr-o seara mi-a zis ca parca in punga aia erau zilele trecute alte culori de ate Inca nu m-am aventurat sa comand la E ca daca ma apuc mi-ar trebui pt. inceput niste sute de lei(multe) la ce frumuseti am vazut acolo!Dra vreau acum ,in viitorul apropiat sa comand niste Angelica si Flavia ca a venit vara si am comenzi! |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Am intrat vineri intr-o mercerie si era sa fac cu inima,Catania este la 8,5 lei. |
|
| Cum arata firul asta Catania?este bumbac sau ce?si imi dau sema ca este scump la 8,5,nu? |
|
| krysssa mereu te vad aici la acest topic dar nu zici nimic esti in inspectie |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mai fetelor,dar sotii nostri nu se supara pe noi ca cheltuim banutii,ei sunt gelosi pe atele noastre. Si cred ca e grea tare gelozia asta,daca ar fi un barbat,i-ar da vreo doua palme si gata ,dar asa le e teama ca daca se baga in ate nu se mai descurca. |
|
| ce dreptate ai Katrina! |
|
| Katrina wrote: Mai fetelor,dar sotii nostri nu se supara pe noi ca cheltuim banutii,ei sunt gelosi pe atele noastre. Si cred ca e grea tare gelozia asta,daca ar fi un barbat,i-ar da vreo doua palme si gata ,dar asa le e teama ca daca se baga in ate nu se mai descurca. thoamnee suntem nebune de legat cu atele de gat |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| rafira wrote:Cum arata firul asta Catania?este bumbac sau ce?si imi dau sema ca este scump la 8,5,nu?
Am gasit o poza cu acest fir,sunt cumparate anul trecut cand pretul era mai acceptabil,mai am cateva resturi
|
|
| Ce frumos este firul!Imi place foarte mult!Dari, merci pentru poza! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mamaaaaaaaaaaaaa ce fir!!!!!!!!!!!1miau cazut plombele si te asigur ca am multeeeeeeeeeeee.super fain si cred ca se lucreaza si mai super.si asta se ia de pe net? |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| dana , catania este din magazin, este si frumos si se lucreaza foarte bine, dar din pacate este f scump, la noi este 10 ron culoare uni , si 11 ron degradeul, asta inca din toamna... Asa ca dari, la voi nu este scump inca.
Referitor la sotii nostri care se cam impiedica in firele noastre, cred ca sant si barbati destui care isi cumpara o gramada de scule, ca daca deschizi debaraua cad toate pe tine, si le folosesc de 2-3 ori in toata viata.Dar le place sa le stie acolo, ca au ei al lor. Si al meu mai comenteaza, dar mai mult in gluma
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Radem si glumim dar cand vad cate atze am imi dau seama ca m-am prostit la cap rau de tot si sotul meu are dreptate desi eu am avut gura mai mare si apoi seara m-a ajutat sa fac gheme . ...si cand vad ce atze buclate frumoase sunt la E...
|
|
|