Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ce m-a enervat aceasta Kristinuka ,pe langa ce este o prefacuta mai si arunca cu noroi in stanga si in dreapta.Probabil ca acuma si-a atins scopul si nu ne mai deranjeaza |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua "doamnelor". Nu am de gand sa dau un milion de explicatii unor individe care nu au altceva mai bun de facut duminica decat sa se scalde in noroi, dar ceva trebuie spus, pentru ca denigrati oamenii pe nedrept. Intr-adevar eu si MY si inca cateva colege FOLOSIM ACELASI ROUTER deoarece suntem colege de serviciu. Lucram la o firma care foloseste acelasi IP si aceleasi adrese de mail (ale firmei). Nu stiu daca intelegeti ceva din ceea ce am spus, dar nu am de gand sa explic mai mult decat am facut-o deja. Colega mea a vrut sa-si deschida un magazin dupa ce a vazut cat de greu se gasesc fire. Punct. Daca aveti de gand sa aruncati cu noroi, aruncati in mine asa cum ati facut-o deja, si nu in MY. Nu are nicio legatura una cu alta. Oana, draga, sunt sigura ca tu ai "dealerii" tai de fire, asa ca iti promit ca nu va plange colega mea daca nu comanzi de la ea. Eu inteleg ca aveti o sete pentru barfe si pentru senzational, dar aici deja a ajuns sa sune a batjocura. Se pare ca evolutia si civilizatia v-au ocolit, "doamnelor". Si avand in vedere, ca unii oameni mai si muncesc duminica, nu stau si barfesc, va doresc o zi minunata in continuare.
P.S. - nu stiam ca este voie sa faci reclama pe site, dar oricum va multumim frumos pentru reclama.
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Imi puteti spune si mie va rog de unde achizitionati firele? Stiti un site cu produse ieftine? Transportul nu e scump? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sa revenim la subiect! Ce ate v-ati mai comandat dragele mele? |
|

| kristinuka wrote:Buna ziua "doamnelor". Nu am de gand sa dau un milion de explicatii unor individe care nu au altceva mai bun de facut duminica decat sa se scalde in noroi, dar ceva trebuie spus, pentru ca denigrati oamenii pe nedrept. Intr-adevar eu si MY si inca cateva colege FOLOSIM ACELASI ROUTER deoarece suntem colege de serviciu. Lucram la o firma care foloseste acelasi IP si aceleasi adrese de mail (ale firmei). Asta este politica pentru a putea munci. Nu stiu daca intelegeti ceva din ceea ce am spus, dar nu am de gand sa explic mai mult decat am facut-o deja. Colega mea a vrut sa-si deschida un magazin dupa ce a vazut cat de greu se gasesc fire. Punct. Daca aveti de gand sa aruncati cu noroi, aruncati in mine asa cum ati facut-o deja, si nu in MY. Nu are nicio legatura una cu alta. Oana, draga, sunt sigura ca tu ai "dealerii" tai de fire, asa ca iti promit ca nu va plange colega mea daca nu comanzi de la ea. Eu inteleg ca aveti o sete pentru barfe si pentru senzational, dar aici deja a ajuns sa sune a batjocura. Se pare ca evolutia si civilizatia v-au ocolit, "doamnelor". Si avand in vedere, ca unii oameni mai si muncesc duminica, nu stau si barfesc, va doresc o zi minunata in continuare.
P.S. - nu stiam ca este voie sa faci reclama pe site, dar oricum va multumim frumos pentru reclama.
Stimata "doamna" ,am o singura intrebare ,daca nu te simti bine printre noi de ce mai intri pe acest forum?????In loc sa iti pierzi pretiosul timp stand aici cu noi "primatele"si explicandu-ne mai bine te retragi .Apropo nu trebuie sa ne explici ca nu avem doua clase ca si trenul,unele dintre noi avem mai multa scoala decat tine ca dumneavoastra nu pot sa iti spun Si inca ceva,nu ti-ai dat seama ca esti singura care nu se integreaza in acest grup?Eu stiu ca unde nu esti bine venit te retragi,aceasta in cazul in care ai bun-simt. PS.Reclama?Poate,dar una negativa!Stai linistita ca le-am spus fetelor de unde cumpar eu fire si preturile sunt mult mai ieftine.Preturile voastre sunt la fel ca si cele de la merceriile din colt de strada. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| annabela vreau si eu pm te rog cu site-ul |
|

Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| bravo DARI bine zis |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| N-am cumparat nimic |
|

| carla wrote:N-am cumparat nimic
Te-ai abtinut?Pentru cat timp? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| eu da,dar sunt mumoase |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| corysha87 wrote:annabela vreau si eu pm te rog cu site-ul scuzeeeeeeee.ai pm |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Anabella poti sa imi trimiti si mie site-ul cu ate te rog frumos. |
|

Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Anabella , imi trimiti si mie te rog pm cu adresa site-ului ? Multumesc |
|

Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Buna, Am gasir fire tip Mohair de la Canguro wool la 3 lei bobina/ 50 g, va intreb pe voi, la experienta voastra, e un pret bun? Ca firul e foarte moale si pufos si se lucreaza super usor, mie imi place (deocamdata). Mi-am luat doar cateva gheme, "de control". Vi le arat si voua si va astept cu opinii (printre ele veti vedea si 2 gheme de garofita, mi-a placut culoarea si n-am mai lucrat de ani de zile cu firul acesta) Irene attached the following image(s):

|
|
|