|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mihaela,ce norocoasa esti sa atingi acele comori
Oanamaria,multumesc mult spor la crosetat!
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha sa te bucuri si pentru mine.Spor la ,,pipait ate''. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mihaela,super job! Asa deci eu m-am ales cu cateva fire de tricotat si cu un peretar cu toate atele (de lana) de care are nevoie pentru a fi facut aranjate in pungulite pe culori.Sper ca pana la pensie il voi termina Am primit si acul cu care trebuie trase firele,o scula din aia care se inchide.Ati lucrat careva asa ceva?Iese ca si un covor de lana lucrat manual Pe toate am dat 25 lei carla attached the following image(s):

|

| carla wrote:Mihaela,super job! Asa deci eu m-am ales cu cateva fire de tricotat si cu un peretar cu toate atele (de lana) de care are nevoie pentru a fi facut aranjate in pungulite pe culori.Sper ca pana la pensie il voi termina  Am primit si acul cu care trebuie trase firele,o scula din aia care se inchide.Ati lucrat careva asa ceva? Pe toate am dat 25 lei
Super firele! Am cumparat o cutie de kraft si are asa o ustensila.Madalina mi-a luat-o, o pazeste bine(cutia de kraft),cica e a ei! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2011 Mesaje: 55
| RUGAMINTE MAREEEEEEEEEEEEEEEE!
AS DORI SI EU NISTE LINKURI CU AJUTORUL CARORA SA GASESC FIRE DE TRICOTAT SI CROSETAT....VA ROG.... |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| carla wrote:Mihaela,super job!
Chiar ca e super dar treaba e ca e de plaisir, nu ma plateste ... sau poate o sa-i cer niste lanuri pe care am pus ochii cam demult dar nu mi le permit Plus ca sapt viitoare am o caruta de interviuri si daca prin vreun peste o sa fiu tot pe fuga dar de ate nu ma las ca am promis la femeie ca stau pana gaseste om .Si acum ca tot mi-a picat o para malaiata in cont ce fac...caut ate ,n-am lucrat niciodata cu mohair,ma tenteaza |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| ingerash wrote:Mihaela,ce norocoasa esti sa atingi acele comori Oanamaria,multumesc  mult spor la crosetat! Multumesc Ingeras! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2011 Mesaje: 44
| va rog frumos sa-mi spuneti si mie stiti daca cumva pe la toate second-urile se gasesc fire ? |
|

| nina_ionela wrote:va rog frumos sa-mi spuneti si mie stiti daca cumva pe la toate second-urile se gasesc fire ? ar fi super! |
|

| profa wrote:RUGAMINTE MAREEEEEEEEEEEEEEEE!
AS DORI SI EU NISTE LINKURI CU AJUTORUL CARORA SA GASESC FIRE DE TRICOTAT SI CROSETAT....VA ROG....
Iti trimit un PM.Este o mercerie din Bucuresti Ne arati si noua cam ce lucrezi?
p.s.te rog nu mai scrie cu caps look,este ca si cum ai tipa |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Carla sa le foloseti cu drag! |
|

| Anabella wrote:Carla sa le foloseti cu drag! Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Carla superbe! |
|

| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Carla sunt suuuper ,eu mi-am propus sa nu mai calc in second-hand pana nu mai golesc cutiile de fire dar cand vad ce minunatii ati cumparat asa ma ard calcaile sa merg sa imi mai cumpar |
|
|