|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Irene am lucrat si eu cu firul asta si NU se pastreaza bine in timp,se scamoseaza si devine tern.Eu NU-l recomand!Referitor la pret e scump facand un raport calitate/pret si nu-si merita banii. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2007 Mesaje: 23
| Ma innebuniti cu atatea fire. Am rezistat eroic pana acum dar nu mai pot. Anabella pot primi si eu situl pe pm? Multumesc anticipat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Irene si eu sunt de aceeasi parere cu Oanamaria |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Va multumesc fetelor pentru opinia voastra, eu am terminat un set rochita, jacheta si caciula cu firul acesta (cel mov) si sper sa o tina pe fetita mea macar anul acesta. Am facut un model cu dungi si patratele si nu prea am lasat doar firul de la canguro de capul lui, sa zic asa, l-am combinat cu un fir-blanitza si asa pare mai rezistenta tesatura finala. Dar voi ce folositi de obicei, cu ce fire v-ati obisnuit sa lucrati, in afara de Rosa (desi stiu ca e firul f bun, ma enerveaza ca avem doar atat pe piata si vreau sa gasesc si altceva decat Rosa..)? Cam la ce preturi gasiti firele? Aveti si magazine Second Hand la voi in oras care se aprovizioneaza cu atze? Eu am un magazin (in Bacau)langa casa care a primit lunile trecute fire diferite (pon-pon, blanitza, mohair, bumbac pt crosetat, lana, PNA), dar de atunci nu au mai adus.. si-mi lipsesc tare mult.. Spor la lucru! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| aoleo ce de-a zarva gata cu cearta ia uitati pe ce voi da eu banii marti sau miercuri georgyana attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Stii ca imi plac da?
stai ca indata scot si eu banii de la pusculita |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| fetelor hai sa lasam cearta ca ate sunt de cumparat unde vrei ( pana si la second hand gasesti daca vrei sa lucrezi si nu ai fire.). ci mai bine sa ne asezam la treaba cu ele. iar referitor la ate cine rezista si cat la tentatia de a nu cump ate ????????? |
|

| stiu ca iti plac ana |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Irene wrote:Buna, Am gasir fire tip Mohair de la Canguro wool la 3 lei bobina/ 50 g, va intreb pe voi, la experienta voastra, e un pret bun? Ca firul e foarte moale si pufos si se lucreaza super usor, mie imi place (deocamdata). Mi-am luat doar cateva gheme, "de control". Vi le arat si voua si va astept cu opinii (printre ele veti vedea si 2 gheme de garofita, mi-a placut culoarea si n-am mai lucrat de ani de zile cu firul acesta) am luat si eu de la canguro fir Tris si golden Wool mie mi-a placut mult si am vazut ca se mentine bn ,dar parca e alta eticheta nu e ca al tau ,nu stiu ce sa zic ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Georgyana sunt superbeeeeeee!Sa le folosesti cu placere! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| georgy!imi placcc |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Vai, Georgyana, cele in degrade m-au terminat, sunt superbe culorile! Astea-s atze care se lucreaza ca singure! Felicitari si spor la lucru!
gagaritz: am luat si eu golden wool in degrade (avea 30 % lana, parca), l-am lucrat foarte usor si repede, iar cosmonautul pe care i l-am facut fetei din acea lana s-a comportat minunat: nu se intinde, nu se scamoseaza si e tare ochios (il poti vedea pe blogul meu, e cel rosu degrade)! |
|

| va multumesc voi pune poze cand le primesc abia astept |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Sunt minunate Georgyana,si eu le-am vazut dar ma abtin deocamdata de la comandat |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Georgyana sunt minunate,sa le lucrezi cu drag! |
|
|