|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/29/2010 Mesaje: 92
| Fetelor foarte frumoase atele voastre Oana maria te rog daca poti imi spui si mie de unde le cumparati imi plac tare mult |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| loreroli wrote:Fetelor foarte frumoase atele voastre Oana maria te rog daca poti imi spui si mie de unde le cumparati imi plac tare mult Ti-am dat PM. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor. Eu sunt noua pe aici (si in acelasi timp veche, deoarece va urmaresc demult), dar stiu site-ul de unde se iau firele acestea frumoase. Intrebarea mea era daca stiti de unde le ia persoana respectiva. Este vreo fabrica in Romania care le produce sau sunt aduse din strainatate? Sper ca cineva sa ne lumineze si sa putem sa ne luam si noi fire asa frumoase fara sa ne luptam pe ele. Va multumesc anticipat fetelor si va doresc mult spor la crosetat. |
| De ce nu le intrebi direct pe fetele care le vand ca sigur o sa-ti spuna tie de unde le iau. Ai simtit ca e o afacere profitabila si parca ai vinde si tu niste ate.Nu? Pe mine nu ma intereseaza de unde le iau ,crezi ca e asa simplu sa mergi prin depozite ,sa stai la cozi ,sa cumperi baxuri de ate? |
| In primul rand iti multumesc pentru raspuns, Oana. Sunt sigura ca pentru tine cativa lei in plus nu inseamna mult, dar pentru mine, cativa lei economisiti inseamna enorm. Nu cred ca era necesara atata rautate in raspunsul tau...in fine, probabil asa esti cu toti pe care ii consideri inferiori. In al doilea rand, nu am de gand sa ma scuz ca am adresat o intrebare, pe care tu ai interpretat-o cum ai dorit, bineinteles si ti-ai exprimat-o public. Era o simpla curiozitate, cu un interes la mijloc, acela de a afla daca este o fabrica de fire in Romania, de unde as putea eu, sau oricine altcineva sa procuram niste fire fara sa ne omoram pentru ele, ca pe vremea lui Ceausescu, pe o sticla de lapte. In al treilea rand, nu stiam ca trebuie sa iti cer aprobarea sa pun o intrebare pe un forum public si nici nu am de gand sa o fac vreodata. In ultimul rand comportamentul tau este deprimant, astfel ca nu mi-am inchipuit ca pe acest forum, unde sunt numai lucrusoare lucrate cu dragoste, talent si rabdare, exista un om care te ataca in halul asta.
|
| Exagerezi! Tanti nu trebuie sa te simti lezata ca ti-am raspuns la intrebarea .Cat despre rautaea mea si alte aberatii pe care le-ai debitat ma faci sa rad. Ai intrebat ,ti-am raspun si gata! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vezi Oana mai bine tacem si numai dam link-ul nimanui ca uite ce ajung fetele sa gandeasca |
| TANTI oana, as putea sa-ti explic ce este in neregula cu raspunsurile tale, dar mai mult ca sigur ar fi inutil. Sunt sigura ca exista fete cu mult bun simt pe acest forum care probabil s-au saturat de replicile tale acide indreptate catre persoanele care pasesc pentru prima oara in aceasta comunitate, asa ca din momentul acesta nu cred ca mai este necesar sa mai interactionam. Iti urez mult noroc si sanatate!
Revenind la subiect, cred ca nu sunt singura care s-a intrebat daca mai exista la noi vreo fabrica de fire si fibre. Eu personal nu am cunotinte in materie, si din cauza asta am si intrebat. Aici au mai spus unele fete despre niste fabrici http://forum.7p.ro/Preturi-la-materiale.aspx?g=posts&t=2613&p=2 , dar probabil intre timp s-au inchis/privatizat/vandut.
Apropo...link-ul nu l-am gasit ca mi l-ar fi suflat cineva, ci printr-o simpla cautare pe Google. Cred ca toata lumea stie sa faca lucrul acesta. |
| kristinuka wrote:TANTI oana, as putea sa-ti explic ce este in neregula cu raspunsurile tale, dar mai mult ca sigur ar fi inutil. Sunt sigura ca exista fete cu mult bun simt pe acest forum care probabil s-au saturat de replicile tale acide indreptate catre persoanele care pasesc pentru prima oara in aceasta comunitate, asa ca din momentul acesta nu cred ca mai este necesar sa mai interactionam. Iti urez mult noroc si sanatate!Revenind la subiect, cred ca nu sunt singura care s-a intrebat daca mai exista la noi vreo fabrica de fire si fibre. Eu personal nu am cunotinte in materie, si din cauza asta am si intrebat. Aici au mai spus unele fete despre niste fabrici http://forum.7p.ro/Preturi-la-materiale.aspx?g=posts&t=2613&p=2 , dar probabil intre timp s-au inchis/privatizat/vandut. Apropo...link-ul nu l-am gasit ca mi l-ar fi suflat cineva, ci printr-o simpla cautare pe Google. Cred ca toata lumea stie sa faca lucrul acesta.
Faci afirmatii gratuite!
|
Inregistrat: 12/29/2010 Mesaje: 92
| oanamaria wrote: Ti-am dat PM.
Multumesc mult Mi-au placut foarte mult atele voastre deja am pus ochii pe cateva abia astept sa le vad pe viu |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| of ,of, mai,mai |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Firele mele
|
| Dari superbe ! Vad ca ti-ai luat si margelute ,te-ai ,,dotat''bine.Sa le lucrezi cu drag! |
|
Inregistrat: 5/3/2007 Mesaje: 23
| Oana poti sa imi trimiti si mie link-ul. multumesc anticipat. |
|
| ladybird wrote:Oana poti sa imi trimiti si mie link-ul. multumesc anticipat. Ai PM! |
|
|