|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ate ,ate! de acum si copii se bucura cand mergem la cumparat ate,vanzatoarea a adus o cutie mare de jucarii ca sa tina copilasii ocupati cat fac mamicile cumparaturi...va inchipuiti ce drag au prins ei de magazinul de ate
ingerash attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Mi-e si rusinica! Pun si eu ce-am cumparat. Niste fire Detroit pt rochita nora-mi, si niste fir Carina pentru boleroul ei. KALE attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| gata mi-am facut timp si pt poze

si niste nasturei frumosi alesi de Dienuta
 duchess firele sunt si dintr-un angro si dupa niste siteuri minune(asa le-am numit eu )care pana la urma am dat de ele (nust dc ai citit din urma si eu am fost in postura ta si am fost refuzata).Ti le pot spune cu placere dar nust cum , caci eu momentan nu pot da mesaje private si aici nust dc am voie sa le dau ....daca gasesti tu o metoda sa iei legatura cu mine cu drag |

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| hai sa va arat si eu ce am mai cumparat georgyana attached the following image(s):

|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ultimele achizitii:

|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Continuam aici |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/24/2013 Mesaje: 4
| Buna fetelor. Sunt noua in domeniu, am inceput de 4 luni si invat cu ate mostenite de la bunica. as dori adresele de unde cumpara-ti atele. Multumesc |
|
Inregistrat: 7/22/2013 Mesaje: 4
| Buna Vad ca nu mai e nimeni pe aici de ceva vreme. Si eu vroiam ceva locuri de unde se pot cumpara ate la preturi mici.
|
|
Inregistrat: 7/22/2013 Mesaje: 4
| AAA, stai ca m-am prins. Discutia s-a continuat in alta parte. Vin si eu!
|
|

Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| pe unde mai vb voi despre ate , vreau si eu sa intru ca abia ce am gasit un site cu niste preturi ... de imi vine sa cumpar tot |
|

| Am cumparat 17 sculuri de ata! |
|

| abia astept coletul... am luat niste ate super ... si o sa fac poze si cu am prin casa . sper ca maine revin cu cateva poze |
|

| Ania wrote:abia astept coletul... am luat niste ate super ... si o sa fac poze si cu am prin casa . sper ca maine revin cu cateva poze
Abia astet sa le vad!
Ale mele,dragalasele ingerash attached the following image(s):

|
|

| tare frumoase ! ce as mai baga eu croseta sau andrelele in ele |
|

| Ania wrote:tare frumoase ! ce as mai baga eu croseta sau andrelele in ele
Te cred! abia astept sa lucrez cu ele,am vrut alte culori,vernil,lila,mov,pruna,dar nu avea si am ales din ce avea,mi-ar ajunge de o patura |
|
|