La shopping de ate 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Friday, February 10, 2012 8:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pai la preturile astea eu sunt constiente ca nu sunt de calitate superioara si nici nu am pretentia asta .
Pentru mine e un hobby pe care mi-l intretin cu fel de fel de ate ,cat despre cele fara eticheta sunt foarte incantata de ele unele sunt superbe si foarte bune calitativ .
Nu ma consider o mare crosetareasa ca sa cumpar ate calitate superioara si sa se si merite investitia .
mariana71
Scris: Friday, February 10, 2012 8:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Asa si eu ,sunt multumita de ceea ce cumpar si de pret mai ales.Spui Mihaela ca nu se merita sa stai la tricotat ?Eu nu as putea sta fara sa fac asta.Imi place si gata si sunt atat de multumita cand vad ca iese ceva frumos si fetele mele sunt multumitecomputerlove .Cum zicea Ana ,am vazut ate scumpe si am lucrat ,iar pana la urma ceea ce se presupunea a fi lana 100% ,a facut niste loloti de mai mare frumusetea.Deci,nici pretul mai mare nu iti garanteaza o calitatae mai superioara.
LilianaD
Scris: Friday, February 10, 2012 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Despre calitatea firelor ieftine cumparate de noi, nu a sustinut nimeni ca ar fi de o calitate superioara,...este aceeiasi calitate pe care o gasesti si la firele din majoritatea merceriilor din Ro., doar ca la un pret de lichidare de stoc.
Cat despre hobby nu se pune problema daca se merita sau nu...e un hobby si-atat. Fiecare investeste mai mult sau mai putin in hobby-ul pe care il are. Ar insemna ca cei cu posibilitati mai limitate sa nu-si permita un hobby,indiferent care ar fi acesta, deci in cazul acesta "recomandarile nu sunt recomandate" decat in cazul in care sunt cerute.si mai adaug ca mi se pare un subiect destul de delicat, consider ca fiecare este capabil sa aleaga ce este mai bine si mai bun pentru el, in functie de posibilitatile fiecaruia.
oanamaria
Scris: Friday, February 10, 2012 9:29 AM
Nivel

,,Recomandarile nu sunt recoamndate !"hohot hohot Hai ca esti tare simpatica uite cum mi-ai adus zambetul pe buze asa de dimineata .iloveyou
Ana
Scris: Friday, February 10, 2012 9:31 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor faceti-va plinul la Ddance dance dance dance
oanamaria
Scris: Friday, February 10, 2012 9:32 AM
Nivel

Ana wrote:
Fetelor faceti-va plinul la Ddance dance dance dance

Si daca plinu-i deja facut?!plans
Ana
Scris: Friday, February 10, 2012 9:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Lasa ca mai merge ceva pe langahohot
miridia
Scris: Friday, February 10, 2012 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/24/2010
woauuu ce frumuseti are diana love love
georgyana
Scris: Friday, February 10, 2012 12:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
Lily bine spuscomputerlove
Superbe firele la D dar ma abtin cu greu ..sa mai termin din ce am uff
ingerash
Scris: Friday, February 10, 2012 1:20 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Da sunt super firelelove love love

Eu evit lana de uratul moliilorbataus imi place acrilul in mod special cu diverse compozitii,apoi garofitza,mohairul,firele pompom...firstprize
miridia
Scris: Friday, February 10, 2012 3:12 PM
Nivel

heeeei am zis ca nu mai e agitatie la firele dianei ras hohot , care mi-ati "furat" firele din cos ?plans plans
gabyta
Scris: Friday, February 10, 2012 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
miridia wrote:
heeeei am zis ca nu mai e agitatie la firele dianei ras hohot , care mi-ati "furat" firele din cos ?plans plans

sorry1 sic pupici ,,desiii pana m-am tot uitat am pierdut si eu cateva culori pe rosu,,,superrrrr,duel hohot
t-mihaela
Scris: Friday, February 10, 2012 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
LilianaD wrote:
deci in cazul acesta "recomandarile nu sunt recomandate" decat in cazul in care sunt cerute.

Lili, eu de obicei le cam spun direct ,multe adevaruri altele mai pe aratura dar am grija sa nu jignesc sau sa fiu ironica .

Daca spun ca nu-mi plac atele la sac si astea no name ce-mi sare tot forumul in cap... sa vin cu laude ipocrite asa de dragul atmosferei nu ma defineste.
Nu-mi plac firele dar recunosc ca-mi place ce lucrati majoritatea .Cand vad un produs nu-l mai trec prin sita ca are sau nu lana ,fibra naturala , e firul rasucit ,e pus in doua .
Plus e o diferenta de trend .Tricotatul in Ro e stilat, fitzos, face lumea bijuterii sa le pui in vitrina, atentia e mult pusa pe aspect ,se consuma multa energie pe design, firele vin pe planul doi.La mine se tricoteaza foarte simplu aproape idiot dar se pune mare atentie pe fire .
Mi se pare mie poate am vedenii sau mi-am atras niste antipatii serioase oare
mama_Sonyei
Scris: Friday, February 10, 2012 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
Va place sau nu, eu am luat de acolo si sunt incantata de fire... poate unde nu sunt prea pretentioasa, dar cum le-am primit am tot inceput sa fac proiecte - ce se preteaza pentru fiecare fir, fiecare textura... nu stiu cum ar trebui sa fie firele (superfine, supernush cum... uff ) cert este ca m-am indragostit de ele cum le-am vazut.

La mine la mercerie aduce aceleasi tipuri de fire si in plus Kartopu si Alize, dar una este sa dau pe tot pachetul de 8 sau 10 gheme cat dau la mine la mercerie pe 1 ghem de 50 sau 100 gr., mai ales ca este aceeasi firma guns si alta este sa intru pe diverse site-uri si sa ma uit cu jind la diverse fire si sa ma gandesc ca nu voi croseta / tricota in veci cu ele pentru ca nu sunt de nasul meu, sorry daca jignesc, nu este in intentia mea sorry1

Prefer sa ma bucur si sa folosesc ceea ce imi permit si sa nu imi fac sange rau pentru toate cele

mama_Sonyei attached the following image(s):
img_0264.jpgimg_0265.jpgimg_0266.jpgimg_0267.jpg

miridia
Scris: Friday, February 10, 2012 4:31 PM
Nivel

gabyta eu pana la urma nu am mai apucat sa iau nimik hohot ....oricum nu erau decat 3 tipuri de fire ...asta e ...alta data trebuie sa fiu mai hotarata si mai rapida ras sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.