La shopping de ate 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Thursday, February 9, 2012 11:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
marina40 wrote:
Acuma mi-a sosit coletul am platit la curier 45 de ron si locuiesc la 25 de km de sediul lor deci si-au calculat putin ,era 34 de roni pana la zalau.
Firul baby milano nu este cum mi l-am inchipuit eu este destul de gros zici ca este bumbac si are un fir mai sclipicios prin el,in rest sunt multumita.

marina tu locuiesti chiar in Zalau????unde au astea sediu prin apropiere ???

Oradeanca ma bucur ca te vad pe aici pupici

fetele dragi,ati cumparat fire atat ade frumoase si cantitati nu gluma,s-a le lucrati sanatoase si s-a mai comandati computerlove computerlove

eu m-am oprit momentan din cumparat fire ,acum cumpar materiale si ustensile pt torturi si prajituri yes yes
madanuta
Scris: Thursday, February 9, 2012 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Oana, alt colet cu ate??? E surpriza, nu mi-ai povestit de el...hohot
Sa le cucrezi sanatoasa! pupici
oanamaria
Scris: Thursday, February 9, 2012 12:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Da sunt plina de surprize si de ..ate !hohot
melindatf
Scris: Thursday, February 9, 2012 2:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2012
Sunt nou pe site. De ceva timp urmaresc acest site, si imi place mult partea de tricotat.

Am primit si eu comanda de ate de la Piatra Neamt. Au gresit la mohair garofita. Mi-au trimis griul din prima coloana in loc de griul din a doua coloana. Asi mai face o comanda dar doar pentru acel gri nu prea asi trimite. Mai este cineva din Brasov care face comanda la Piatra Neamti si ar vrea sa ma ajute? (Adica sa includa in comanda ei si comanda mea si asi da si eu bani la transport )

Multumesc
gagaritz
Scris: Thursday, February 9, 2012 4:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
cineva a zis ca a luat TRIS GRI dar nu-i gri ..imi ziceti va rog cum este ?scuze dar abia imi incarca netul si nu mai stiu care a zis !
carmenalina
Scris: Thursday, February 9, 2012 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
gagaritz wrote:
cineva a zis ca a luat TRIS GRI dar nu-i gri ..imi ziceti va rog cum este ?scuze dar abia imi incarca netul si nu mai stiu care a zis !

e un amestec de gri cu roz..e ceva interesant...
adevarul ca e o nebunie cu acest curier, eu m-am certat cu ei, eram pe punctul de a face reclamatie la firma, m-a anuntat sa stau acasa, si abia dupa ce-au plimbat coletul prin arad, pe motiv ca nu s-a inteles adresa de pe talon, m-au mai chemat si la strada, ca e prea multa zapada...fite.
Ana
Scris: Thursday, February 9, 2012 7:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Frumoase Oana,sa le folosesti cu drag.computerlove
alina22
Scris: Thursday, February 9, 2012 8:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/30/2010
Uite aici gargaritz. E "gri" - care eu nu il vad gri deloc (poza am facut- acuma la lumina artificiala si nu e prea reusitacry )si visiniul e de fapt culoarea prunei.

Nu se vede foarte bine din poza ce culoare e. Dar cert e ca merg foarte bine cele 2 culori. Eu m-am apucat de o paturica in zig zig din ele si arata super.
serarg
Scris: Thursday, February 9, 2012 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
eu am citit ca in functie de cantitatea dorita ,pretul este negociabil
parca as mai lua o tura,sa fie si poate ma internez si la dezintoxicare
rafira
Scris: Thursday, February 9, 2012 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2010
Sa le lucrezi cu drag Oana!
Fetelor care ati mai primit,sa aveti spor la lucru!
oradeanca1
Scris: Thursday, February 9, 2012 9:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/21/2011
multumesc tare frumos pentru link serarg
seara buna

hearts
AdrianaC
Scris: Thursday, February 9, 2012 10:58 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Am intrat si eu de curiozitate pe site-ul de unde cumparati fire, sa vad de ce e asa agitatie...

Din punctul meu de vedere, si din experienta mea de cativa ani buni de crosetat (vreo 6) si cca 20 de tricotat, preturile sunt foarte mici pentru ca si materialele sunt de proasta calitate.

Am luat la un moment dat firul tris si mi s-a parut foarte prost, la fel si Golden...
Firul Alpin... nu mai spun... si acum mai am vreo 2 sculuri care zac prin casa...

Poate ca cei de la Coats au preturi mai mari, dar se vede de la o posta diferenta intre ceva lucrat cu fir de la Coats, sau YarnArt sau chiar Polirom, si cele vandute pe acest site...

Eu una nu recomand nimanui aceste fire, oricat de ieftine ar fi ele (preturile sunt intradevar mult mai mici decat in magazin, dar asta poate spune multe...

Daca o sa cautati firma care produce acest tip de fire pe site-ul www.recom.ro, unde dati click pe "Pentru acces gratuit....", introduceti la user = guest si la parola = guest.

Apoi dati click pe tabul "Nume firma" si in casuta cu Nume Firma scrieti CANGURO WOOL, o sa vedeti ca incepand cu iunie 2011 aceasta firma a intrat in faliment (este sub incidenta Legii nr. 85/2006 + mandat administratori expirat).

De aceea probabil ca vand en-gross tot ce mai au, iar domnul cu reclama s-a gandit sa profite pe aceasta cale...

Acum intelegeti si de ce preturile sunt foarte mici....

Repet, calitatea firelor este sub medie, din punctul meu de vedere e chiar proasta, si chiar nu le recomand.

Fiecare face insa ce vrea cu banii si cu timpul sau ....
t-mihaela
Scris: Friday, February 10, 2012 6:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Ca tot veni vorba de calitatea firelor,am ajuns la concuzia ca nu se merita sa stai ore in sir cocotata pe sofa sa invarti la ate de duzina .Cand esti incepator inteleg ca-ti faci lectiile si ucenicia dar dupa ceva ani de meserie te mai uiti si la compozitie si la altele ... pretentiile cresc.Nu vreau sa par deplasata poate si putin "cu fitze" dar goana asta dupa ate la saci mai ales alea fara eticheta puse pe unele situri ingrijoreaza.Nu mi-au placut niciodata somoioagele alea de ate anonime la fel si astea la sac ...Firele sunt scumpe, asa tre sa fie ,unele sunt adevarate bijuterii ti-emila sa le atingi sa nu le sifonezi fibra, tricotatul e un hobby ,un lux ,altfel cumperi kestiile gata din magazin .Acum e iarna ,nu lucreaza nimeni cu lana .
Ana
Scris: Friday, February 10, 2012 8:02 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu sunt destul de multumita de atele "no name" de la E si D(fetele stiu al ce ma refer)am patit-o ca am cumparat de aici bumbac si am platit in jur la vreo 30 euro pe 600 de gr dupa care aceeasi calitate am luat-o de la una dintre fetele mentionate mai sus mult mai ieftin dar fara eticheta.ras
nu ma deranjeaza ca nu au eticheta,plus ca aici lana merino baby e 500 gr ajungi si la 20 euro depinde de nuante iar eu am luat fara etichetaras aceeasi compozitie mult mai ieftina.

fiecare are dreptul sa cumpere ce doresti si la pretul care il doreste,nu judec pe nimeni,stie bine fiecare ce face cu banul sau si pe ce il da.salut

edit:maine primesc ate superbe din care mult bumbac,abia asteptdance dance
georgyana
Scris: Friday, February 10, 2012 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Asa este Ana ...trebuie doar sa cascam ochii bine la firele postate ..dar eu sunt multumita ca si tine ...si nu ma deranjeaza ca nu au nu stiu ce firma trecuta ras MAI SUNT SI FIRE CARE NU SUNT DE CALITATE DAR DACA CROSETEZI SAU TRICOTEZI DE MULT TIMP ITI DAI SEAMA DE CALITATEA LOR CHIAR SI NUMAI PRIVINDULE IN POZA sic grup SI CUM A ZIS Adriana fiecare face ce vrea cu banul lui bounce
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.