Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| oanamaria wrote:Eu am luat nitele ate-galben,roz ,verde etc. A!Si sunt insarcinata! Pai...meriti atele...si Felicitari!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ce de frumuseti i-as croseta ,dar si daca -i baietel am ce sa-i fac . Mersi Carla! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| OHo si inca ce!!! sanatos sa fie orice ar fi |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ooo,ce veste,printre fire!felicitari mami! fetelor spor la crose-trico...mi-am facut si eu cadou cateva-aveam o stare proasta si mi-am luat si andrele groase pentru fularele acelea peruane si crosete tunisiene serarg attached the following image(s):
|
|
| Frumoase Carmen sa ai spor ...Oana nu ne arati ce ai luat? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super fire ati luat spor la frumuseti |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Georgyana,tu mi-ai ,,furat''lanita din cos Carmen sa ai spor la lucru Carla,sa ne arati salurile Stiu ca am promis ca fac poze cu ,,merceria''mea ,dar am patit-o:am vrut sa mai adaug 2 pungi si mi-au alunecat toate in cap.Noroc ca nu avea sotul la indemana camera(ca era la mine )ca ajungeam pe youtube.Acum,vrand nevrand m-am apucat de ordine |
|
| Felix imi pare rau dar sunt topita dupa firele cu aspect tweed vezi ca mai are acel crem deschis ..ca gri nu e in niciun caz cum scrie ...este firul din care am facut ultima bluza poncho |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Deja e luat;stau si ma intreb unde le mai pun,ca iar imi cad in cap Sa ne arati ce faci din el;am rugat-o sa-mi faca rost si mie;sa ai spor |
|
| Imi picase si mie intr-o zi un bobinoi de-al meu fix pe nas,de m-a durut pana a doua zi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Mi-au venit si mie atele de la E! Iata-le! Arata super in realitate, in poze mai putin, un set este verde ou de rata si unul kaki! Gina Ce ziceti, daca am 40 si ceva de anisori, nu merge o jacheta "ou de rata"? g_balean attached the following image(s):
|
|
| Gina,merge ce culoare iti place si-ti sta bine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| doamne ce-mi curg ochii dupa atele voastre mi-ar fi prins bine niste coton,mohair (era aseara la D ceva fain)dar ma costa prea mult posta pana aici
fetelor,faine ate ati mai luat gina,si eu zic ca si carla ,orice culoare poti s-a porti daca-ti place si-ti vine bine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ce de fire.sa le lucrati cu spor oana felicitari pentru bobo.sa fii sanatoasa si sarcina usoara |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| Oana - mii de felicitari si sarcina usoara
fetelor, eu am luat mov si roz aseara, dar v-am lasat si voua |
|
|