Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| wow, ce de fire frumoase v-ati luat eu am avut niste probleme de sanatate si am luat pauza de la shopping |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce bogatie de fire fetelor ! Abia astept sa le am si eu pe ale mele ,dar am ira dureri de cap cu locul unde ;le voi pune. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| oanamaria wrote:Ce bogatie de fire fetelor ! Abia astept sa le am si eu pe ale mele ,dar am ira dureri de cap cu locul unde ;le voi pune. Oana,tu ce ti-ai mai comandat iar? Galbenul ala mult care ziceai ca pana la urma iti place este mohair grande? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ce de fire frumoase.sa le lucrati cu drag toate. oradeanca esti bine acum?sper ca nui ceva grav |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce fire frumoase... Ale mele au sosit luni, nu le-am mai pozat ca sunt aceleasi ca ale voastre Baby frize toate nuantele, tris uni alb, mov si ceea ce credeam ca e gri , grande stoc alb, gri si degrade, golden negru - 2 , si 2 cu fire combinate. Sa le lucrati sanatoase, dragele mele. Liliana, as dori si eu adresa pentru Alize, daca se poate. Nu pentru acum, dar sa fie, nu se stie niciodata cand trebuie. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 55
| Mamibogdan esti chiar din Baia Mare am putea face comenzi impreuna pe viitor. |
|

| Au sosit atele !Mi-am luat Davos ca sa fac presulete de interior ! Am luat si fir garofita alb ca e la ghemulet ,Tris alb si rosu ,bumbacel alb si ce se mai vede .
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Oana sa le lucrezi cu drag si spor! Cel pt presulete e ca rafia? |
|

| Nu e ca rafia -e un fir mai gros -nu pot sa-l descriu in cuvinte ,gen un bumbac gros si mai teapan . |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumoase Oana sa le lucrezi cu drag...si mie mi-ar place pt presulete ..inca ma mai gandesc daca voi comanda ceva de la ei |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| fetele am si eu o intrebare cat v-a costat transportul?oare pana la Bt ar costa mai mult avand în vedere ca distanta e mai mare? |
|

| Eu am dat 30lei transp.Piatra-Neamt -Pitesti! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| mami si Nicoleta wrote:fetele am si eu o intrebare cat v-a costat transportul?oare pana la Bt ar costa mai mult avand în vedere ca distanta e mai mare? Nu conteaza distanta, se calculeaza in functie de greutatea coletului. Iar daca adresa de livrare e in alta localitate decat una in care are sediu curierul, platesti in plus pentru km suplimentari. Asta daca nu optezi sa ridici chiar tu coletul de la sediul lor Eu am avut drum la Baia Mare si l-am ridicat de la sediu, economisind astfel aprox. 30 lei. |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| oanamaria wrote:Eu am dat 30lei transp.Piatra-Neamt -Pitesti!
si eu 30 lei Piatra Neamt - Bucuresti adus acasa oricum se merita, mai ales pe zapezile astea ca nu trebuie sa te mai duci pana la posta sau altundeva sa il ridici |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 55
| Acuma mi-a sosit coletul am platit la curier 45 de ron si locuiesc la 25 de km de sediul lor deci si-au calculat putin ,era 34 de roni pana la zalau. Firul baby milano nu este cum mi l-am inchipuit eu este destul de gros zici ca este bumbac si are un fir mai sclipicios prin el,in rest sunt multumita. |
|
|