Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumim Miriam ...la cat spor am avut in ultimul timp chiar am nevoie ..poate dupa sarbatori imi revin |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Frumoase fire fetelor! Sa le lucrati cu placere! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| serarg wrote:superbe!sa le lucrezi cu spor! eu azi cand am vazut ce frumuseti si la d si la e si la m ,mai ca-mi venea sa mai comand,grea boala idem |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| georgyana wrote:Ce am luat aseara ... georgy ce degradeuri superbe ....spor la lucru . |
|

| n-am rezistat pana seara si tot am luat ceva si as mai lua dar nu mai am bani carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ce fire frumoase v-ati luat fetelor, sa aveti spor la lucrat. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| carla wrote:n-am rezistat pana seara si tot am luat ceva si as mai lua dar nu mai am bani
eu le aveam in cos sa le lucrezi cu placere |
|

| serarg wrote: eu le aveam in cos sa le lucrezi cu placere Cat mi-au stat si mie in cos!!!Aseara n-am mai rezistat,asta e,sunt dependenta.Gata!!!Ma vindec,primul pas e recunoasterea |
|

Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Buna dimineata! Vreau sa fac niste decoratiuni din fetru, mi-am luat materialul deja si alte chestiute decorative gen paiete, nasturei, etc, dar as avea nevoie de un sfat in legatura cu atele pentru cusut marginile si modelele decorative. Am fetru de 1mm si de 0,5mm, ce fel de ate sa cer la mercerie? Mentionez ca nu intentionez sa fac broderii complicate pe ele, doar chestii simple gen stelute sau fulgi de zapada, si sa cos bucatile de fetru una de alta. In principiu mi-ar trebui ceva care sa arate cam asa, deci sa fie o ata mai grosuta ca sa fie vizibila si de efect:
 Va multumesc mult.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mikaela wrote:Cine nu cade ispitei???  Parca asa citisem acu' 2 zile Foarte frumoase, sa le lucrezi cu placere! am cazut recunosc |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| spor la munca fetelor,vad ca fire ati luat destule si foarte frumoase
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Roxie wrote:Buna dimineata! Vreau sa fac niste decoratiuni din fetru, mi-am luat materialul deja si alte chestiute decorative gen paiete, nasturei, etc, dar as avea nevoie de un sfat in legatura cu atele pentru cusut marginile si modelele decorative. Am fetru de 1mm si de 0,5mm, ce fel de ate sa cer la mercerie? Mentionez ca nu intentionez sa fac broderii complicate pe ele, doar chestii simple gen stelute sau fulgi de zapada, si sa cos bucatile de fetru una de alta. In principiu mi-ar trebui ceva care sa arate cam asa, deci sa fie o ata mai grosuta ca sa fie vizibila si de efect:  Va multumesc mult.
Eu as folosi bumbac mercerizat pentru crosetat sau asta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxie,ai nevoie e un fir gen bumbac sau snur subtire |
|

Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Mihaela, Ingerash, Am cautat dupa imagini bumbac mercerizat si am constatat ca e cam ce foloseam in scoala generala cand coseam pe etamina, cam la asta ma gandeam si eu, doar ca nu ii stiam denumirea. Multumesc mult. |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Roxie,ai putea cauta fir Flavia sau Angelica pentru crosetat.Flavia este putintel mai subtire decat Angeica dar e o cantitate dubla ,adica un bobin are 100 grame si costa in jur de 10 lei iar Angelica are 50 grame si costa 6-7 lei.Te orientezi in mercerie.Ambele fire sunt bumbac mercerizat. |
|
|