Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce scuza am sa trimit sotul la magazinul de ate...am nevoie de maro |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cine ma poate ajuta si pe mine? Am tricotat o vesta, iar inante de a o termina am constatat ca nu imi ajunge ata. Am cautat in toate magazinele din oras, vanzatoarea de la merceria de unde am cumparat produsele (foarte draguta)cand a mers dupa marfa a mai cautat dar nu a gasit aceea nuanta. E vorba despre un gri, mai inchis, nr. 29 zicea vanzatoarea. Daca are cineva o bobina ramasa si mi-o poate vinde , ar fi foarte bine, as reusi sa-mi termin vesta. Va multumesc anticipat! Las adresa de email, imi puteti lasa un mesaj , un telefon si o sa va contactez. sory_any_gaby@yahoo.com |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce fire superbe la D!
Eu sunt necajita ca magazinul din Buc.in care mai vindeam se inchide luna asta ca nu mergea treaba si mi-au dat returi 100 de produse deci am casa plina de crosetate . O sa le pun pe B poate se vinde ceva ca nici la targuri nu mai pot merge acum fiind insarcinata . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria,cu siguranta se vor vinde pe B mai ales acum in prag de sarbatori
Mi-a gasit Vasi ata maro si mi-a mai luat si crem sa-mi ajunga pentru paturica dragalasului ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| ILDIKO39 wrote:Buna , nu aveti cumva fire, sau bucati de care nu mai aveti nevoie???? ildiko daca ai putina rabdare te pot ajuta eu ,imi fac curat la ate si poate ma indur de unele culori pe care diana nu vrea sa le poarte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Astea le-am luat de la E.
Ana attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| ana sunt superbe ....ca de obicei ...sa le lucrezi sanatoasa |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ana ce frumoase sunt!Sa le lucrezi cu drag! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| superbe!sa le lucrezi cu spor! eu azi cand am vazut ce frumuseti si la d si la e si la m ,mai ca-mi venea sa mai comand,grea boala |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc fetelor |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ana wrote:Astea le-am luat de la E.
Cine nu cade ispitei??? Parca asa citisem acu' 2 zile Foarte frumoase, sa le lucrezi cu placere! |
|

Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| super frumoase,ana!!! sa le lucrezi cu drag si spor!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2011 Mesaje: 58
| georgyana wrote:am primit si eu azi firele Nu imi spuneti va rog de unde ati comandat firele????? |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ce am luat aseara ... georgyana attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ingerash, Ana, Georgyana foarte frumoase firele, mi-ai curs ochii...sa le lucrati cu drag!!!!!!!! |
|
|