Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu nu cad ispitei .noapte buna si spor la cumparaturi fetili |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2011 Mesaje: 58
| georgyana wrote:am primit si eu azi firele BUna, de unde ati facut rost de atitea fire frumoase????si pe mine ma intereseaza? |
|
| gagaritz wrote:si atele care aproape le-am terminat!si niste nasturi de la chinez la 1 e setul Buna, de unde ati facut rost de atitea fire frumoase????si eu asi dori.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| fetelor, unde santeti? la E la magazin? |
|
| georgyana wrote:am primit si eu azi firele Buna, imi spuneti si mie va rog de unde pot face rost de aceste fire?????ms. |
|
| bire.anamaria wrote:si eu cu prima mea comanda de la E Buna , imi spuneti si mie va rog din ce magazin ati luat firele???? |
|
| Vai daca asi fii si eu acolo, tare imi plac.. Nu vindeti din ele cumva???? |
|
| verusca wrote:iata si prima mea comanda de la E Buna, de unde se poate comanda firele???? |
|
| sandokan08ionut wrote:pentru ca ieri a fost sarbatoare am fost la cumparaturi de ate binenteles(sunt primele pe acest sezon,nu am mai cumparat de prin vara),sa va pun si poze,am luat din fiecare cate 5 bucati si am plecat bolnava pentru ca mai vroiam dar banii s-au dus repede Buna, nu aveti cumva ramasite , pe care nu le mai folositi , sau nu aveti nevoie???pe mine m-ar interesa. Tricotati numai pentru dvs, sau familia?? sau sint si de vinzare??? ms.:018: |
|
| mama_Sonyei wrote:gata, m-am molipsit - a dat microbul si peste mine... abia astept sa termin ce-i fac Sonyei acum sa ma apuc de atele pe care le-am cumparat azi... fac poza mai tarziu si pun - merci de sfaturi Buna, nu le vindeti cumva firele TRIS ?????ms |
|
| flori1972 wrote:si atele mele( nu am tmp s-a le aleg) Buna , nu aveti cumva fire, sau bucati de care nu mai aveti nevoie???? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ILDIKO39 wrote: Buna, nu aveti cumva ramasite , pe care nu le mai folositi , sau nu aveti nevoie???pe mine m-ar interesa. Tricotati numai pentru dvs, sau familia?? sau sint si de vinzare??? ms.:018:
Ildiko,am eu fire de vanzare daca doresti,am sa-ti pun poze |
|
| rafira wrote:Flori,sa le lucrezi cu drag! Ieri am fost la Bucuresti la o instruresi am oprit la Carrefour pentru o mica aprovizionare .pribntre obiectele cumparate se numara,2 sculuri alize degrade cu mov,4 bobine Rosa Baby,rosu,patru mov deschis si doua albe.Sunt foarte incantata de culori! Uploaded with ImageShack.us La ce preti a fost bucata??? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| miriam wrote:fetelor, unde santeti? la E la magazin? sau la D? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ildiko ...ai batut recordul la postari intr-o zi pe pagina asta |
|
|