Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce norocoasa esti tu in general cu firele.spor la munca si multe comenzi dar si rabdare multa. poate vreodata am sa te deranjez cu firul pretricotat. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am luat si eu niste lana de la un woolshop unde ma duc cand intru in crize si simt nevoia sa pipai niste fire .Cand am ajuns acasa si am inceput sa lucrez, ce credeti, era manacata de molii,am deja 3 noduri in o palma de fular am bagat-o la congelator , asta-i tratamentul pentru lana infestata dar tot sunt suparata rau data viitoare cand trec pe acolo o sa cer o bobina gratis
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Am luat si eu niste lana de la un woolshop unde ma duc cand intru in crize si simt nevoia sa pipai niste fire .Cand am ajuns acasa si am inceput sa lucrez, ce credeti, era manacata de molii,am deja 3 noduri in o palma de fular  am bagat-o la congelator , asta-i tratamentul pentru lana infestata dar tot sunt suparata rau data viitoare cand trec pe acolo o sa cer o bobina gratis
Mihaela,nu pot sa cred;lana infestata in magazin...ar trebui sa vorbesti cu vanzatoarea
Fetele vreau si eu fir pretricotat la noi e 6 lire/50 gr. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ingerash wrote:Mihaela,nu pot sa cred;lana infestata in magazin...ar trebui sa vorbesti cu vanzatoarea Fetele vreau si eu fir pretricotat  la noi e 6 lire/50 gr. Da,ai dreptate,ar trebui aratata la magazin. Ingerash,ti-as lua eu numai ca e greu cu trimisul pana la tine,e tare scumpa posta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:Da,ai dreptate,ar trebui aratata la magazin. Ingerash,ti-as lua eu numai ca e greu cu trimisul pana la tine,e tare scumpa posta
carla da e scumpa posta.Am gasit pe net un site care vinde cu 3.50lire/50gr.
|
|

| Iar am fost la cumparaturi.Astept acum sa primesc coletul |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| a fost cam liniste saptamana trecuta si asta la E si D oare o fi de vina schimbarea de taxe ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| pentru domnul meu ma straduiesc sa le termin pana de Craciun mama_Sonyei attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mama_Sonyei wrote:pentru domnul meu  ma straduiesc sa le termin pana de Craciun Ce faine sant Sa ai spor ca nu mai este mult pana la Craciun |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mama sonyei,sunt tare frumoase firele ,spor la lucru s-a ai |
|

| Eu de la E am luat,astea le astept carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| imi plac, mai ales degradeul mov mult spor!!!! |
|

| miriam wrote:imi plac, mai ales degradeul mov mult spor!!!! da,si mie,pacat ca degradeul mov are doar 300g |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla ce-ti mai plac cumparaturile ! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carla ,toate sunt frumoase dar ce-l mov e deosebit |
|
|