Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fire la D . |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| daca va zic motivul pt are-mi cumpara ate nu cred ca mai vreti clona
am mai scris pe undeva mai demult cand mi-a cumparat o cutie de ate de la un batranel si apoi domnul ala zice"dar doamna ce barbat bun ai ca ti-a cumparat asa multe ate" ca care sotul zice "pai are si norma la cat s-a lucreze pe zi asa ca s-a nu poata iesi pe drumuri cand eu sunt in santier " la care domnul face niste ochi mari si ma intreaba "serios???"
cum mai ziceam al meu sot stie cat de mult ma ajuta ca crosetez acum de cand m-am imbolnavit dar inainte zicea ,mai bine dormi decat s-a te vad facand asa ceva ,apoi acum nu mai zice nimic ca stie cata energie am si am nevoie s-a fac ceva plus ca asa nu mai zic intruna ca ma simp inutila oricum multumesc lui dumnezeu pt el asa e el tot timpul ma rasfata credetima uneori trebuie sa-l mai opresc
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| saracul mosulet! lasa flori ca e bun si motivul ala .daca e gelos inseamna ca te iubeste.si eu nu cred ca ar trebui sa te simti inutila cu o casa de ingrijit 4fete si un ,,baiat,, nu ai de ce sa te simti inutila.. curaj flori.multi pupici din toata inima si multe imbratisari. |
|

|
ei motivul nu e ca ar fi el gelos ci ca sunt eu bolnava doar glumeste
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/22/2011 Mesaje: 1
| Va urmaresc din umbra de ceva vreme. Mi-am redescoperit pasiunea mai veche (tricotatul si crosetatul) am descoperit si cateva site-uri din Rom de unde am luat ceva fire la preturi ok, adica mai ok decat la merceria de langa mine. Imi puteti spune, va rog, voi de unde va procurati firele? In afara de fabrica din Buzau, ca mi-e cam departe (sunt din Bucuresti). Multam mult de tot. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Flori super firele.Mult spor la crosetat si multa sanatate oare sotii nostri sunt inruditi? Cred ca al meu sa contaminat de boala asta ptr.fire aseara cica"vad ca nu prea ai pasteluri"si zice ca sambata imi cumpara.Am inceput sa bag viteza,atele ce le aveam inainte le bag in paturi si coverturi,de ieri fac patratele |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fire la E |
|

| ingerash, mai stii ca nu sunt ceva rudenii ce fain ar fi ca intr-o zi s-a ne intalnim hai ca ma apuca melancoliile  abea astept s-a vad ce mai cumperi sambata
si eu am primit azi ceva fire pt esarfe ,o s-a vi le arat maine . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce va mai distrati pe aici Flori,esti o fericita,ai atze cat sa-ti ajunga iarna asta Si eu am fost la shopping azi,la E carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| flori esti de admirat. toata stima |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| rafira wrote:Flori,sa le lucrezi cu drag! Ieri am fost la Bucuresti la o instruresi am oprit la Carrefour pentru o mica aprovizionare .pribntre obiectele cumparate se numara,2 sculuri alize degrade cu mov,4 bobine Rosa Baby,rosu,patru mov deschis si doua albe.Sunt foarte incantata de culori! ![]()  Uploaded with ImageShack.us asta e merceria lui nenea care v-am zis eu ca vinde alize online !!!!in carfour colentina ..mai are una si in alta parte !!spor superr fire ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| gargaritz da-mi si mie pm te rog cu siteul pt alize! |
|

| carla,frumoase fire ti-ai achizitionat iozefina |
|

| flori1972 wrote:ingerash, mai stii ca nu sunt ceva rudenii  ce fain ar fi ca intr-o zi s-a ne intalnim  hai ca ma apuca melancoliile  abea astept s-a vad ce mai cumperi sambata si eu am primit azi ceva fire pt esarfe ,o s-a vi le arat maine .
DA ar fi super sa ne intalnim sambata o sa le vezi...pana atunci vreau sa vad firele ptr.esarfe |
|

| carla wrote:Ce va mai distrati pe aici  Flori,esti o fericita,ai atze cat sa-ti ajunga iarna asta  Si eu am fost la shopping azi,la E
Super atele! |
|
|