|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Of fetele pe voi va tenteaza de pe net,dar eu ca stau langa un magazin de ate,de toate felurile,culorile,ate de calitate si mai au si reducere acum ca se schimba sezonul si in casa am 3 saci... dar m-am pus pe crosetat sa fac loc la altele
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| M-am mai linistit un pic ...deci io sunt copil mic, in comparatie cu voi. Sa le folositi cu drag.
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Incep sa scad si eu in ochii mei,trebuie sa cumpar iar!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| fetele, care stitit? daca scrie rezervat la un tip de fir, este cumparat tot? mercy |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| da un MP pe mesagerie si iti va raspunde vanzatorul :) |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| [quote=miriam]fetele, care stitit? daca scrie rezervat la un tip de fir, este cumparat tot? mercy [quote] Da! |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ok, dar mai scrie 2 buc...
edit:gata m-a lamurit si vanzatorul, sant rezervate, chiar daca scrie bucatile acolo...
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 11
| Buna fetelor...va urmaresc in tacere de cava timp si am prins si eu mania crosetatului....de la voi am invatat(pana acum cateva luni nici nu stiam cum se tine o croseta in mana ).Problema e ca in oras nu am decat o amarata de mercerie cu cateva tipuri de ate din care nu prea am ce alege.Am incercat sa trimit PM dar nu pot ca am prea putine postari.Va rog din suflet....trimiteti-mi si mie pm de unde luati voi atele....ca am rasfoit pe aici da nu am vazut pe nicaieri postat.....banuiesc ca se considera reclama...astept pm-urile |
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Anutza nu ne arati si noua ce ai lucrat? |
|
| v-as arata cu mult drag...numai ca nu stiu cum sa postez...m-am mai chinuit de vre-o cateva ori si nu stiu cum sa postez pozele...dc imi explica si mie cineva |
|
| Lucrusoare facute de mine....in sfarsit am reusit ..in ordinea in acre le-am facut ...fiti indulgente va rog
cam atat momentan...mai am o esarfa pt mine in pct secret, o caciulita pentru fetita mea si o bascuta care este in lucru...promit ca pun poze si la alea |
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Anutza bine ai venit!Sunt foarte foarte frumoase!Lucrezi destul de bine pt o incepatoare,desi nu se vede asta!!
Vezi,ca sunt topicuri deschise pt fiecare lucrusor in parte,iar pe viitor,fiecare poza trebuie pusa la locul ei,ca fiecare sa gaseasca cu usurinta ce are nevoie. Spor in continuare! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Frumoase Anutza dar posteaza la topicurile aferente |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| anutza!inteleg ca esti incepatoare la postat superbe |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi mi-am luat si eu 2bobine de Rosa turcuaz. |