|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Da Miriam merge magazinul 7P, eu acolo am comandat si inca nu au venit firele ,au termenul de livrare mare ,acesta este singurul incovenient, inceea ce priveste pretul nu stiu cum sunt. Si multumesc mult pentru urare ,sper sa imi placa la fel de mult cand le voi vedea pe viu cum se spune. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| ceva fire noi la E |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Fetele,care a-ti lucrat cu fir buclat,cum e?As putea sa vad o poza undeva pe forum?
N-am lucrat niciodata cu fir buclat si sunt curioasa cum iese produsul la final. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| si eu am un fir buclat si am aceeasi problema - nu stiu cum sa il tricotez :D |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| La firul buclat nu se vede foarte bine modelul, in cazul in care vreti sa faceti model. Asa ca tricotati simplu, eventuale jeteuri. Eu am un sarafan din bucle negru, cu cateva torsade in talie. Arata bine. http://forum.7p.ro/Lucrate-cu-drag-pentru-cei-dragi-----Irinuta.aspx?g=posts&t=11906&p=43 |

| Multumim Irinuta de raspuns!!Eu as fi vrut sa-l crosetez,desigur cu model...Ma mai gandesc daca imi iau sau nu!
P.S e superb sarafanul!Iti vine foarte bine!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Diana, eu am crosetat o caciulita cu fir buclat, i-am facut si model de "scoica", iese destul de bine, modelul nu este f vizibil, iese moale si calduroasa (fir de la Canguro subtire pus in doua); din pacate nu se vede f bine in poza pentru ca e innorat azi..
edit: scuze pentru off-topic Irene attached the following image(s):

|
|

| Irene wrote:Diana, eu am crosetat o caciulita cu fir buclat, i-am facut si model de "scoica", iese destul de bine, modelul nu este f vizibil, iese moale si calduroasa (fir de la Canguro subtire pus in doua); din pacate nu se vede f bine in poza pentru ca e innorat azi.. edit: scuze pentru off-topic
Iese frumos..dar ai dreptate ca modelul nu se vede foarte bine.E bun firul acesta pt perioade reci,ca e pufos si tine cald.Mda ...mi-am facut o idee despre firul acesta.Mersi Irene! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mie imi place firul buclat,am luat si eu pentru niste vestute tricotate,numai sa le vina randul Am renuntat la cumparaturi deocamdata,desi am in cos cateva,dar pietrele sunt prioritatea mea acum kla cumparaturi pana-mi fac cat de cat un stoculet,dar cand trec in oras pe la SH mi se mai lipeste o bobina-doua de mana |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Dianna wrote:Fetele,care a-ti lucrat cu fir buclat,cum e?As putea sa vad o poza undeva pe forum?
N-am lucrat niciodata cu fir buclat si sunt curioasa cum iese produsul la final.
Si eu am in posesie ceva fir buclat, dar nu l-am facut ca se destrama greu tare iar eu destram cam des pana-i dau de capat asa ca sta nelucrat saracul...
Uite aici o idee si un pattern free, simplu dar mie mi-a placut pentru bebe... http://www.berroco.com/exclusives/baby_yeti/baby_yeti.html mikaela attached the following image(s):

|
|

| Microbul asta a crosetatului nu te lasa sa faci pauza de la cumparaturi,Carla! Niciodata n-o sa ne ajunga ata!
Mikaela,cred ca-mi cumpar si eu fir buclat,chiar mi-ar placea o jachetuta ca cea alba pt dulceata mea....imi place cum iese si presupun ca se lucreaza repede si simplu. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Se lipesc de mana in magazin si cand ies imi pare rau ca Iar am cumparat!!! carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dianna wrote:Fetele,care a-ti lucrat cu fir buclat,cum e?As putea sa vad o poza undeva pe forum?
N-am lucrat niciodata cu fir buclat si sunt curioasa cum iese produsul la final.
Acum ceva timp am facut caciulita-bascuta,crosetata.Mai am ateva sculuri din acest fel de fir,o sa mai fac cate ceva. ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:Se lipesc de mana in magazin si cand ies imi pare rau ca Iar am cumparat!!!
Super firele |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| carla la cat sant de faine mai ales bumbacul, nici de mine nu ar fi scapat....sa le lucrezi cu drag!!! |
|
|